Cum să atingi fericirea supremă, în funcție de zodia ta

Legătura dintre sănătatea mintală și sănătatea fizică este incontestabilă. Stresul și anxietatea au un efect negativ direct asupra corpului, iar atunci când este ceva greșit din punct de vedere fizic, se creează stres și anxietate.

Este un cerc vicios care poate escalada rapid, dar poți lua măsuri pentru a recâștiga controlul și a învăța cum să fii fericit/ă din nou.

Indiferent care este semnul tău zodiacal, odată ce vei adopta o viață sănătoasă, se va produce o schimbare care te va ajuta să atingi fericirea supremă.

Cheia este să găsești cea mai eficientă și plăcută metodă pentru tine și stilul tău de viață și să faci din asta un obicei. Dacă ai nevoie de sugestii, iată câteva metode asociate cu fiecare semn zodiacal.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Sportul este cea mai bună formă de meditație la care ai putea spera. Unii oameni sunt mulțumiți doar să alerge prin cartier, dar tu ești cel care te înhami la cele mai dificile trasee de drumeție, salt cu parașuta sau bungee jumping.

Pentru tine, liniștea sufletească și fericirea supremă vin prin depășirea granițelor și explorarea extremelor. 

Citește și: Care este menirea ta în viață, în funcție de zodia ta

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Terapia prin shopping și o zi la spa sunt perfecte pentru a te simți întinerit, calm și revigorat. Ești semnul luxului și al plăcerilor fizice. Tu găsești bucurie în posesia lucrurilor fine (puțin materialism din când în când nu face rău nimănui), iar un masaj va face ca toate necazurile să dispară.

După o zi de răsfăț, problemele tale nu vor mai părea atât de copleșitoare și vei fi pregătit să le tratezi mai obiectiv și mai eficient.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii prosperă în mediile sociale și, cu sprijinul altora, se pot descurca cu aproape orice le aruncă viața în față.

Trebuie doar să se asigure că se înconjoară de o companie pozitivă. E atât de ușor pentru Gemeni să capteze energia celorlalți, încât să fie în preajma cinicilor și a pesimiștilor îi poate face să se simtă foarte nefericiți.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul își ia puterea mentală, emoțională și fizică din propriul confort al casei. El tinde să-și creeze mediul privat într-un mod care rezonează pozitiv cu propria lui energie.

Pentru Rac, a fi acasă (fie singur, fie alături de cei dragi) este ca și cum ar fi conectat la propriul încărcător personal, mai ales dacă se poate bucura de mâncare bună. Așa arată fericirea supremă pentru el!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Leu(22 iulie - 22 august)

Se vorbește mult despre ego-ul gigant al Leului, dar nu trece cu vederea peste faptul că acest semn este, de asemenea, puternic asociat cu creativitatea și prietenia.

Când Leul este rănit sau se simte nefericit, un remediu sigur este ca el să petreacă ceva timp făcând ceva creativ, de preferință cu alți oameni care au aceleași idei ca și el.

Să facă parte dintr-un proiect creativ este important pentru sănătatea lui generală. Așa se va simți fericit!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Curățenia, organizarea și îmbunătățirea - asta e ceea ce face Fecioara oricum. Din păcate, e atât de des implicată în încercarea de a-i ajuta pe alții să se îmbunătățească, încât uite să ia pauze și să acorde atenție propriilor nevoi.

Când Fecioara ia în sfârșit o pauză și acordă atenție propriilor nevoi, ea tinde să se arunce în curățenie în în refacerea propriului mediu (fie că este vorba de casă, fișiere digitale sau viața ei socială). Cel mai bun mod pentru Fecioară de a atinge fericirea supremă este să-și controleze și să-și ordoneze propriul spațiu.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța se descurcă cel mai bine în situații sociale. Societatea noastră este foarte concentrată pe productivitate și scop, dar Balanța înțelege care este cel mai important lucru în viață.

Să te distrezi de dragul ei este imperativ pentru bunăstarea și fericirea Balanței. Să se înconjoare de muzică, frumusețe și companie bună este cea mai eficientă modalitate prin care Balanța poate atinge fericirea supremă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Misteriosul și spiritualul Scorpion se adaptează foarte ușor la pulsul universului și este destul de sensibil la frecvențele energetice pe care alți oameni tind să le rateze. Metodele prin care atinge fericirea ar putea părea puțin neortodoxe pentru restul lumii.

Este dificil pentru Scorpion să găsească pe cineva care să-l înțeleagă și în care să aibă suficientă încredere pentru a-și împărtăși problemele. Din această cauză, Scorpionul va caăuda adesea vindecarea și fericirea în sigurătate, în locuri în care simte că se poate conecta cu puteri superioare și alte dimensiuni. 

Citește și: Cât de încăpățânate sunt zodiile. Află cine e pe primul loc!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este un savant și un explorator. O nouă experiență îl poate ajuta cu adevărat să-și limpezească mintea și inima. Poate va petrece o noapte sau două sub cerul înstelat sau va pleca într-o vacanță spontană sau se va refugia în acea carte groasă pe care și-a propus să o citească de ceva vreme.

În mod ideal, Săgetătorul are un prieten sau doi care împărtășesc simțul lui absurd de umor. Pentru acest semn, râsul este într-adevăr cel mai bun medicament, iar o noapte de distracție îl ajută să atingă fericirea supremă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte ușor pentru Capricorn să se implice atât de mult în proiectele lui astfel încât să uite să aibă grijă de propriile nevoi emoționale și fizice. Pentru el, a nu face nimic este departe de a se relaxa.

Când ia o pauză, are tendința de a alege o altă activitate orientată spre obiective - grădinăritul, să facă o plimbare pe jos, în loc să conducă mașina, pentru a face câteva comisioane sau cumpărături sau să meargă la o cafenea în aer liber unde poate lucra pe laptop.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Salvarea lumii este epuizantă. Vărsătorul o poate îndura mult mai mult decât alte semne, dar din când în când trebuie să dispară, să se închidă în camera lui și să se joace pe consolă pentru câteva zile. Vărsătorul iubește tehnologia și gadgeturile și îi este mult mai ușor să salveze lumi virtuale decât pe cea reală.

Nu încerca să-l forțezi să vorbească despre problemele lui. Dacă decide că trebuie să iasă din bârlog, te va căuta el. Între timp, singurătatea este cel mai bun mod de a reveni în contact cu el însuși cu propriile nevoi și de a atinge fericirea pierdută.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii își asumă întotdeauna prea multe, din punct de vedere emoțional. Ei creează conexiuni profunde cu ușurință și pot deveni confuzi în legătură cu unde se termină problemele altora și unde încep ale lor. Din această cauză, înțelepții Pești își vor rezerva în mod regulat ceva timp pentru a fi singuri și a face inventarul.

Jurnalul îi ajută să-și clarifice sentimentale, să-și prioritizeze nevoile și să scoată toate visurile dinăuntrul lor, astfel încât să se poate întoarcă la realitate fericiți și cu o perspectivă nouă. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod