Cât de încăpățânate sunt zodiile. Află cine e pe primul loc!

Unele semne zodiacale sunt de-a dreptul încăpățânate și sunt mândre de asta. De ce? Pentru că înseamnă că oamenii știu că nu trebuie să se lupte cu ele!


Și le place foarte mult să câștige o ceartă, deși își dau seama că a fi încăpățânate tot timpul poate fi, de fapt, destul de enervant.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul nu e degeaba berbecul zodiacului. El e mai încăpățânat decât un zid de cărămidă.

E obișnuit să facă totul în felul lui, iar atunci când cineva încearcă să-l provoace, îi arată cât de încăpățânat poate fi.

Indiferent de ce și-a pus în minte, nu ai ce să spui sau să faci ca să se răzgândească. De fapt, provoacă-l și nu se va teme să își arate această latură.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este una dintre cele mai încăpățânate zodii din câte există. Va face tot posibilul să îți demonstreze că te înșeli și va insista cu asta doar pentru că poate.

Mai sunt și cazuri în care te va asculta și va fi de acord cu orice spui, după care se va întoarce și va face tot ce știe.

Poți încerca să-i spui că nu e în regulă să mănânce aluat crud sau să plece pe furtună, deoarece el oricum va face ce vrea.

Citește și: 5 zodii care întâmpină dificultăți în a-și face prieteni noi

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt genul de oameni care merg cu fluxul, pentru că le e mult mai ușor să se răzgândească astfel. Și ei se răzgândesc mult.

Să presupunem că Gemenii nu-și fac niciodată planuri și nu au preferințe prestabilite. S-ar putea să spună că merg la bibliotecă, dar dacă le menționezi că ți-e foame, se vor oferi voluntari să te conducă să-ți iei ceva de mâncare.

Nu este vorba că sunt ușor de manipulat, ci că le este imposibil să fie încăpățânați cu ceva.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este un rac, unul de plajă. Nu are nimic de făcut decât să se relaxeze la soare și să se ude din când în când cu apa mării.

Sună dur, dar Racul nu este încăpățânat.

Sigur, s-ar putea să se încăpățâneze în doze foarte mici, dar e doar pentru spectacol. El ar putea spune că nu va face ceea ce spui, dar arată-i un pic de autoritate și va da imediat înapoi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul obține ceea ce își dorește în viață și va trece peste oricine încearcă să-i stea în cale. Nu are de gând să lase nicio mișcare greșită să-i pericliteze întregul proces.

Leul va fi încăpățânat până în punctul în care acțiunile lui nu îi afectează negativ pe ceilalți. El nu vrea să fie cunoscut drept o persoană care va face literalmente orice pentru a-și atinge țelurile, pentru că, în acel moment nu mai este de admirat.

Da, își dorește atât de mult acel nou loc de muncă, dar nu va șantaja concurența sau nu va pune pe nimeni într-o lumină proastă doar pentru a-i fi mai ușor să-l obțină. El crede în jocul corect!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este ca un câine cu un lătrat puternic și niște dinți înspăimântători, dar când îl răsfeți, se comportă ca și cum ai fi noul său cel mai bun prieten.

S-ar putea să fie încăpățânată din când în când, dar toate acestea dispar în momentul în care îi demonstrezi că se înșală. Nu-i place să fie nevoită să se certe doar pentru a rămâne încăpățânată și mândră, deoarece nu e genul acesta de persoană.

Fecioarei îi place să-i încurajeze pe cei din jur să meargă pe drumul corect și să fie cu picioarele pe pământ. Doar pentru că lătratul ei e mai rău decât mușcătura nu înseamnă că nu consideră încăpățânarea o trăsătură inspiratoare. Ea vede cum oamenii aleg calea cea bună și fac ce trebuie atunci când insistă, motiv pentru care se preface că e mai încăpățânată decât este cu adevărat.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă s-ar putea spune despre un om că nu este deloc încăpățânat, atunci este vorba despre cineva născut în zodia Balanță.

Tot ce vrea să facă Balanța este să mulțumească pe toată lumea. Pentru unii, acest lucru o face să pară un preș, dar pentru alții, este doar o Balanță drăguță.

Din nefericire pentru ea, acest lucru îi poate crea mai multe necazuri decât și-ar fi dorit vreodată. De foarte multe ori, oamenii profită de bunătatea ei. Când își dă seama, pleacă. Ea nu știe cum să fie încăpățânată și să îi elimine pe cei cu intenții rele.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul pare genul de persoană care are întotdeauna o părere despre orice și despre toată lumea în orice moment. În realitate însă, este o persoană destul de docilă.

Nu ar trebui să îl subestimezi niciodată, dar nu este atât de agresiv precum crede toată lumea. Cât despre încăpățânarea lui, el este căpos, dar nu în modul în care bănuiești.

Scorpionul are mari speranțe pentru el și așteptări și mai mari cu privire la ce poate realiza. Așadar, ori de câte ori vezi cele mai încăpățânate laturi ale sale, de obicei este pentru că are acea atitudine de POT ORICE. Luptă pentru ce-și dorește și nu va renunța până nu va obține acel lucru. Este atât de dur cu el însuși, dar nu cu altcineva sau cu viața altcuiva.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul poate fi destul de încăpățânat, dar este, de asemenea, foarte inspirat în această privință. Nu este o persoană care se va certa până i se înroșește fața, dar dacă spune că nu merge undeva sau nu face ceva, ai face bine să crezi că e serios.

Cu siguranță el își folosește toată inteligența pentru a lua cele mai bune decizii.

Cel mai mare motiv pentru care este încăpățânat are legătură cu trecutul său. El nu vrea să facă niciodată aceeași greșeală de două ori, așa că atunci când spune sau face ceva, sigur știe din experiență că e ceea ce trebuie să facă. S-ar putea ca ție să nu ți se pară o problemă atât de mare să faci greșeli, dar acesta este un lucru pe care el îl urăște enorm.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul poate fi încăpățânat, dar o face doar pentru că nu vrea să ajungă din nou într-o situație neputincioasă sau neplăcută. Încearcă să-și bazeze toate deciziile viitoare pe experiențele din trecut.

Capricornul poate fi incredibil de amabil și drăguț, dar dacă încerci să-l forțezi să facă ceva, mai ales dacă ți-a spus deja cât de politicos posibil că nu va ceda, atunci întreg comportamentul lui se poate schimba radical.

Sunt șanse destul de mari să nu vezi niciodată această latură a sa, dar nu-ți forța norocul, deoarece nu o să-ți place ce o să vezi.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Să încerci să faci un Vărsător să nu mai fie încăpățânat este ca și cum ai încerca să dărâmi un zid din ciment cu mâinile goale doar pentru că îți stă în cale. Cu alte cuvinte: e imposibil!

Vărsătorul este încăpățânat cu orice, iar dacă îi spui asta, probabil se va încăpățâna să recunoască că e încăpățânat.

Cu siguranță nu-i pasă de ceea ce crede cineva și urăște să audă părerea altora, așa că va continua să fie încăpățânat și să facă ce vrea, pentru că nimeni nu-i poate spune altfel.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt foarte hotărâți să susțină ceea ce cred și să nu renunțe la lucrurile care sunt importante pentru ei.

Una peste alta, sunt încăpățânați în sensul bun. De cele mai multe ori sunt drăguți și amabili, nu ticăloși sau duri.

Peștii ar putea încerca să-și înfigă călcâiele în pâmânt și să se țină strâns de arme, dar doar atunci când vine vorba de convingerile lor. Cu restul, sunt destul de docili.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod