5 zodii care întâmpină dificultăți în a-și face prieteni noi

Unora nu le e deloc greu să-și facă prieteni, pe când alții ezită, deși nimeni nu vrea să treacă prin viață singur.

Dacă am fost răniți de prieteni, s-ar putea să fim reticenți în a ne face alții noi dacă zodia noastră este una de natură îndoielnică.

Citește și: Zodii de bărbați care te vor trata ca pe o prințesă

Un semn zodical precum Leul nu se teme niciodată de ideea de a-și face prieteni. Pentru el, este firesc și foarte ușor. Cu toate acestea, pentru alte zodii, să lege o prietenie poate fi traumatizant, pentru că nu se pot încrede în oamenii din jurul lor.

Iată care sunt cele 5 zodii care întâmpină dificultăți în a-și face prieteni noi:


Rac


Chiar dacă Racului îi plac adunările și grupurile, el nu este, în general, intersat de prietenii strânse.

Racul iubește să petreacă și e foarte generos atunci când vine vorba de a vedea oamenii fericiți, vrea ca toată lumea să fie fericită.

Chiar și așa, această dorință de a asista la fericirea celorlalți nu se transformă într-o nevoie de prietenie stânsă sau intimă.
Racului îi e cel mai bine acasă, să se relaxeze cu o carte de unul singur.

Acest semn găsește încrederea greu de obținut, motiv pentru care se simte mai liber și mai satisfăcut în întâlnirile de grup. Atitudinea lui față de prietenie este "Cu cât mai mulți, cu atât mai bine", deși acest lucru se referă la atracția lui pentru grupuri, nu la prieteniile individuale.

Vărsător


Vărsătorul este un semn destul de introvertit și timid și acesta este cu adevărat motivul pentru care nu îi este ușor să-și facă prieteni. El nu are încredere în nimeni.

E fantastic atunci când vine vorba de familia lui și de cei dragi ai lui, dar noile prietenii sunt verificate în amănunt și aruncate aproape imediat ce încep.

Vărsătorul este o persoană amară. El are impresia că nu e plăcut de nimeni și acționează în consecință.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Fecioară


Nimeni nu iubește prietenii mai mult decât o Fecioară, dar asta nu înseamnă că este ușor pentru această zodie să-și facă prieteni.

Fecioara este un semn dur și tinde să aibă o personalitate dură. Uneori, felul ei de a fi îi îndepărtează pe oameni, făcând prietenia greu de găsit.

Fecioarei îi este foarte greu să-și facă prieteni pentru cp e nesăbuită și rea de gură. Își spune părerile fără menajamente, iar dacă cineva nu o aprobă, îi întoarce spatele.

Când Fecioara își face prieteni, se întâmplă de regulă pe viață și cu o singură o persoană: cel mai bun prieten al ei.

Cel mai bun prieten al ei o cunoaște destul de bine și poate face față.


Gemeni


Există o diferență clară între a-ți face prieteni și a-ți face cunoștințe. O prietenie este o relație de suflet, în timp ce o cunoștință este o persoană pe care o cunoști, care ar putea fi oarecum prietenoasă, dar dispensabilă.

Gemenii sunt un semn plin de îndoieli, așa că le vine foarte greu să capete încredere în cineva. Se distrează teribil făcându-și prieteni, deoarece văd potențialii prieteni ca fiind cei care vor dori mai mult de la ei decât sunt dispuși să ofere.

Gemenii nu dăruiesc, ci sunt primitori. Nu vor face nimic ca prietenia să devină mai strânsă. dar vor lua tot ce pot de la ea. Este greu de ghicit ce se află în inima lor și, din această cauză, le este foarte greu să-și facă prieteni adevărați.

Pești


Peștii sunt incredibil de timizi și, odată ce ies din carapacea lor pentru a socializa, toate tendințele lor nevrotice intră în joc, cu forță deplină. Peștii vor prieteni, dar crede că nimeni nu vrea să fie prieten cu ei.

Această lipsă înnăscută a stimei de sine este evidentă pentru toți ceilalți, iar acest lucru îi îndepărtează de ei.



Peștii aduc prea mult bagaj emoțional în orice prietenie, iar asta îngreunează foarte mult să-și facă prieteni sau să-i păstreze.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod