Care este puterea ta magică, în funcție de zodie

Care este puterea ta magică? S-ar putea să crezi că nu ai niciuna, dar dacă arunci o privire atentă asupra zodiei tale, s-ar putea să găsești ceva!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Puterile magice ale Berbecului sunt în strânsă legătură cu crearea energiei și cu vitalitatea. Are o capacitate naturală de a-i face pe oameni să se simtă mai fericiți și mai entuziaști. Este înzestrat cu magie sexuală și orice fel de magie care presupune scăparea energiei negative și periculoase.

Se știe că nativii acestei zodii au succes la exorcizări și la îndepărtarea spiritelor nedorite. Sunt foarte curajoși și lipsa lor de frică este, de asemenea, tot un fel de putere magică.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Abilitățile magice ale Taurului pot părea a fi doar noroc chior, dar, de fapt, sunt mult mai mult decât atât. Norocul și bogăția vin cu ușurință la acest nativ. Când se simte bine, parcă soarele îi strălucește.

Are capacitatea naturală de a-i face pe oameni să se simtă în siguranță atunci când este cu ei, iar casa lui este întotdeauna primitoare. Taurul știe să elimine orice energie negativă care plutește în jurul lui.

Citește și: Zodiile bărbaților răi. Care este intenția lor și cum să le faci față
 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Puterile magice ale Gemenilor constau în capacitatea lor de a comunica aproape cu toată lumea și darul lor în situații sociale. Au abilități telepatice puternice și par să știe ce gândesc alții.

Problema este că Gemenii pot fi distrași ușor și își pot pierde concentrarea. De obicei, se întâmplă atât de multe în viața lor, încât tind să-și ignore abilitățile magice. Pur și simplu nu au timp pentru asta acum.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racii au multe puteri magice, dar trebuie să simtă că se află într-un loc sigur pentru a le putea accesa. Dacă vor face o vrajă sau orice fel de magie, se vor asigura că nimeni nu îi poate întrerupe sau observa. Ei știu instinctiv ce se va întâmpla.

De asemenea, sunt foarte buni în a oferi tipul de grijă de care are nevoie cineva care este rănit. Au o inima deschisă, dau sfaturi solide și oferă confort și liniște. Racii devin atât de conectați cu oamenii, încât pot fi ușor copleșiți de emoțiile altcuiva.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul are genul de puteri magice care duc la faimă și avere. Se pare că Leul nu face niciodată un pas greșit când vine vorba de ceea ce își propune sau dorește.

Magia lui este una a magnetismului personal și a capacității lui de a fermeca oamenii, iar aceste lucruri îl ajută să obțină ceea ce își dorește. Leii au un fel de putere magică care îi face captivanți și fascinanți.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Principala putere magică a Fecioarelor pare să fie concentraă pe capacitatea lor naturală de a face față multor oameni și nevoilor lor în același timp. Fecioarele sunt maestre în multitasking.

Deoarece a ajuta oamenii și a repara lucrurile care sunt stricate sunt pricipalele preocupări ale Fecioarei, nu este surprinzător că o mare parte din capacitatea ei magică are de-a face cu vindecarea și transformarea haosului în pace. Cu cât o Fecioară învață și crește, cu atât puterile ei magice evoluează mai mult.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța are o putere magică atunci când vine vorba de a arăta bine. Poate că nu face vrăji, dar deține elixirul frumuseții. Balanțele știu cum să pună cap la cap o ținută și ce machiaj să poarte pentru a arăta cel mai bine.

Balanța are o putere magică și atunci când vine vorba de a face lucruri armonioase și de a aduce oamenii împreună într-un mod pozitiv. A fi capabilă să atingă echilibrul în relații, cu viața lor și chiat în corpul ei este un alte talent magic al său.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul are o mulțime de puteri magice, atât pozitive, cât și negative. Este șocant ce poate face un Scorpion atunci când își pune mintea la ceva. E foarte intuitiv atât în ceea ce privește lumea materială, cât și cu cea spirituală. El poate comunica cu spiritele.

Dacă decide să-și folosească puterile magice, e cel mai bun la vrăji sexuale, magie defensivă și înlăturarea obstacolelor.

Instinctele Scorpionilor sunt primordiale și au abilități uimitoare de supraviețuire. Dacă vor să afle adevărul despre ceva, își vor folosi puterile pentru a afla despre ce este vorba.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii par să facă magii oriunde merg. Ei caută instinctiv cele mai magice lucruri din lumea materială.

Își folosesc natura optimistă pentru a profita de puterile lor magice și folosesc puterea pozitivității pentru a vindeca și neutraliza negativitatea și durerea. Săgetătorii sunt călători și asta include locul în care nu poți ajunge cu avionul, trenul sau autobuzul.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii tind să fie foarte ancorați în realitate, dar asta nu înseamnă că sunt complet lipsiți de puteri magice. Ei au puterea de a face lucrurile să se întâmple și de a finaliza orice. Își folosesc capacitatea naturală de a-și îndeplini obiectivele și de a avansa în ambiția lor.

Dacă un Capricorn vrea să realizeze ceva, o va face. Cel mai magic lucru la el este cât de înțelept este, indiferent de vârsta pe care o are.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este talentat în a inventa și a crea lucruri noi din nimic aparent. Creativitatea lui este o putere magică, la fel ca și capacitatea lui de a înlătura orice îi îngrădește libertatea.

Vărsătorii sunt cunoscuți pentru că au un dar pentru proiecția astrală și vizionarea de la distanță. Poate corpul unui Vărsător este în pat adormit, dar spiritul său nu.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt foarte sensibili cu privire la lumea din jurul lor, precum și la cealaltă lume. Ei sunt capabili să manipuleze și să-și folosească visele pentru a afla ce se va întâmpla în viitor. Dacă își imaginează ceva, va deveni real.

Deoarece Peștii sunt atât de grijulii, își folosesc adesea puterile magice pentru videcarea celorlalți. Peștii au capacitatea de a vorbi cu spiritele și uneori au nevoie să se retragă în lumea propriei imaginații, doar pentru a debloca mesajele morților.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Albici Yasmina pe 6 Aug 2023, 21:18
    Puteri magice ale mele

    Bună eu sunt zodia rac sper ca comentariul mei sa fie luat în considerare am observat din timp când sunt sigura ca se întâmplă lucruri ciudate cu mine nu apuc sa deschid puterile mele pentru ca sunt întrerupta am multe puteri care ma dau pe spate când observ ceva din ele

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod