Zodiile bărbaților răi. Care este intenția lor și cum să le faci față

Este o persoană bună sau rea? Există posibilitatea să facă lucruri rele în mod inconștient, dar problema e atunci când face ceva ce știe că nu ar trebui să facă. Unora le place, pur și simplu, să fie răi!
Unele zodii sunt întotdeauna bune, altele sunt întotdeauna rele, iar altora le pare rău atunci când vina le ajunge din urmă și realizează că nu e o idee bună să încalce regulile. Desigur, noțiunea de rău diferă de la persoană la persoană.

Astrologia îți dezvăluie faptul că unii oameni vor alege întotdeauna să fie răi!


Uneori este vorba despre ceva total opus față de ceea ce fac toți ceilalți, pur și simplu pentru că nu-ți place să ți se spună ce să faci sau cine să fii. Dar, crezi sau nu, există o explicație științifică în spatele motivului pentru care oamenii se simt bine când sunt răi.

Citește și: Pe ce se bazează zodiile când fac alegeri importante în viață


Gândește-te, spre exemplu, la minciună. Ne simțim rău doar când minciuna noastră rănește pe cineva. Dacă este o minciună fără victime, în care nimeni nu este rănit sau nu află, sentimentul de satisfacție de după este enorm.



Același lucru este valabil și cu alte comportamente rele. Odată ce simțim gustul pentru rău și suntem capabili să scăpăm basma curată, devine ceva ce vrem să facem din nou și din nou.

Iată care sunt zodiile bărbaților cărora le place să fie răi, conform astrologiei:


Berbec


Berbecul este incredibil de impulsiv. Ar putea fi bun, dar pentru că tinde să cedeze impulsurilor sale mai ușor decât majoritatea semnelor zodiacale, el este rău. Cu toate acestea, noțiunea de rău în cazul lui poate avea și o latură pozitivă. Berbecul este probabil unul dintre cele mai distractive semne zodiacale pe care le vei întâlni vreodată.

Berbecului îi place să fie rău pentru că acest lucru îi dă fiorul de care are nevoie. Știe că probabil nu e o idee bună să fie mereu atât de impulsiv, dar se distrează și mai mult când face lucruri doar pentru că așa vrea el, fără să se gândească prea mult la ele.

Gemeni


Gemenii sunt destul de aventuroși, iar acest lucru e în strânsă legătură cu natura lor de a fi răi. Știu că pot scăpa făcând ceva ce nu ar trebui, pentru că oamenii nu îi vor opri.



Gemenii sunt, de asemenea, destul de neliniștiți, agitați. Le este greu să se concentreze pe un singur lucru pentru foarte mult timp, iar când decid că orice ar face este plictisitor, mintea lor tinde să o ia razna. De cele mai multe ori se întâmplă să le vină cele mai proaste idei.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Balanța


Balanța este o persoană rea sub acoperire. Are acel aer bun și inocent, dar sub tot farmecul și ochii aceia de căprioară, ea este rea. Dar doar pentru că este rea, asta nu înseamnă că nu îi place să pară bună.

Balanța poate fi destul de manipulatoare atunci când vrea. Bărbatul din această zodie știe că poate fermeca pe oricine și, pentru că îi place să fie rău, știe că poate găsi întotdeauna un partener de crimă pe care îl poate convinge să i se alăture în isprăvile sale.
Nu prea acționează singur, așa că vei muri de rușine atunci când îți va face vreo neplăcere.

Scorpion


Scorpionul este unul dintre cele mai manipulatoare semne zodiacale. Îi place să fie rău doar pentru că poate, dar îi place, de asemenea, să-i convingă pe cei din jur să-i înțeleagă prostiile și răutățile. Dacă are de gând să-i creeze cuiva probleme, îl va doborî.

Pentru el, acest lucru înseamna atât distracție, cât și nevoia de a deține controlul. Uneori, a fi rău este doar modul cuiva de a-l eticheta ca fiind o persoană care face ceea ce vrea, când vrea. Nu e un partener pe care te poți baza!

Săgetător


Săgetătorul urăște pe oricine care nu este deschis la minte sau îi spune nu. Din acest motiv, îi place să fie rău, deoarece îi oferă șansa de a se asmuți împotriva oamenilor care înceracă să-l controleze sau să i se opună.

Dar acesta nu este singurul motiv pentru care îi place să fie rău.
Săgetătorului, de asemenea, nu îi pasă ce crede altcineva. Este nesăbuit și obraznic și îi place la nebunie să fie așa.

Vărsător


Vărsătorul este rebelul cu spirit liber al zodiacului. Preferă să-și facă treburile lui și dacă cineva încearcă să-i stea în cale, nu se teme să riposteze și să facă tot ce nu ar trebui să facă.

Vărsătorului îi place să fie rău deoarece contravine normelor. Nu suportă să i se spună ce să facă, indiferent de persoană, așa că a fi rău este doar reacția lui naturală față de cineva care încearcă să-l controleze. Pe scurt, Vărsătorul va da doi bani pe reguli!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod