Răspunsuri pentru EL. 10 întrebări pe care bărbații nu îndrăznesc să le pună femeilor

În ciuda faptului că majoritatea femeilor se consideră destul de deschise și directe, mulți bărbați se luptă să înțeleagă semnificația anumitor lucruri pe care acestea le fac.
Fie că este vorba de machiaj sau de mersul la baie împreună cu prietenele lor, anumite acțiuni feminine le creează bărbaților confuzie.

Iată răspunsurile la 10 întrebări pe care majoritatea bărbaților nu îndrăznesc să le pună femeilor:


1. De ce femeile petrec atât de mult timp cu machiajul și ajung să arate ca și cum nu au făcut-o?


Toate femeile au o mulțime de produse cosmetice care le ajută să arate atractive și tinere. Bărbații ar putea să nu știe că femeile urmează 3 etape principale de îngrijire a pielii: curățare, exfoliere și hidratare. Fiecare pas necesită timp și efort, deoarece femeile nu își pot face rutina de frumusețe în grabă. Doar după ce rutina de îngrijire a pielii este terminată, femeile pot începe să se machieze.

De aceea, după ce a petrecut aproximativ 30 de minute în baie, o femeie poate arăta naturală cu o cantitate minimă de machiaj pe față. Orice femeie și-ar dori să pocnească din degete și să termine machiajul într-o secundă. Dar aspectul ei natural este o combinație de produse de îngrijire a pielii, un ton uniform al pielii, defecte și pete roșii ascunse și ochi și buze definite. Nu le poți vedea, dar sunt acolo!

2. Sau ajung să arate ca o persoană total diferită?


Creme, seruri, loțiuni, sclipici, iluminatoare, rimel, pudră și multe altele umplu fiecare centimetru de spațiu liber din baia unei femei. Și da, femeilor le place să le folosească pe toate.


Industria machiajului creează un produs aproape în fiecare lună, susținând că va schimba dramatic felul în care arătăm.

Așadar, femeilor le plac experimentele și iubesc schimbările în ceea ce privește aspectul lor la fel de mult pe cât le plac complimentele. Nu da vina pe o femeie pentru că poartă prea mult machiaj sau pentru că încearcă un nou look.

3. De ce femeilor le plac atât de mult îmbrățișările?


Tuturor femeilor le plac îmbrățișările și nu există nicio excepție de la această regulă. Nu există nimic mai bun pe lume decât să stai în pat în fața televizorului cu iubitul sau soțul în brațe.

Explicația este destul de simplă: a fi ținut în brațe oferă femeilor un sentiment de siguranță. Împrățișarea exprimă confort, sprijin și dorința de a împărți spațiul personal.

În plus, îmbrățișarea poate stimula producția de oxitocină, un hormon asociat cu fericirea.

4. De ce merg femeile la baie în grupuri?


Acest lucru pare să deranjeze mulți bărbați. De dapr, este ceva ce femeile mature nu îl fac prea des. Fetele tinere merg împreună la baie pentru a se simți în siguranță, pentru a discuta lucruri intime, pentru a-și reface machiajul sau doar pentru că își doresc companie în timp ce așteaptă la coadă.


Unele femei spun că nu își dau seama că trebuie să meargă la baie până când cineva nu menționează de asta. Evident, nu au nevoie de ajutorul nimănui acolo, dar ar putea avea nevoie să împrumute rujul sau peria de păr a prietenei.

5. De ce femeile devin atât de irascibile în timpul menstruației?


Acest lucru depinde de fiecare femeie, dar în majoritatea cazurilor, crampele menstruale pot transforma viața unei femei într-un coșmar.

Iată principalele simptome: pofta constantă de mâncare nesănătoasă, zahăr și sex, schimbări de dispoziție, crampe extrem de dureroase și incapacitatea de a găsi o poziție confortabilă pentru a calma durerea. Cine ar putea să rămână calm?

6. Ce țin femeile în poșete?


Tot! Femeile vor să aibă la ele fiecare lucru mic care ar putea fi util în timpul zilei. Și nu, nu le ia o veșnicie să-și găsească cheile, pentru că există o adevărată logică în haosul din poșetele lor.

Întreabă orice femeie și îți va sspune exact ce are în geanta ei: un portofel, o pereche de ochelari de soare, șervețele, un pix, un caiet, mai multe rujuri sau balsamuri de buze, documente importante, o pudră compactă, ulei de cuticule, o cremă de mâini și multe alte lucruri pe care le folosesc în timpul zilei.

O altă întrebare este de ce au femeile atât de multe poșete.
Simplu, pentru a le asorta cu fiecare ținută pe care o au. Același răspuns este valabil și în cazul pantofilor.

7. De ce petrec femeile atât de mult timp la duș?


Să aibă grijă de părul și corpul lor este la fel de important ca machiatul. Și da, femeile chiar aplică gelul de duș ca în reclamele pe care le vedem la televizor. Nu este vorba despre curățare, ci mai mult despre relaxare.

În plus, femeile cu păr lung folosesc mai multe produse pentru îngrijire, cum ar fi șampon, balsam, mască de păr și ulei. Totul necesită timp.

8. Ce înseamnă de fapt "Sunt bine"?


Dacă un bărbat are îndoieli cu privire la răspunsul unei femei, atunci el știe că ceva nu este în regulă. Un mic indiciu pentru bărbați: fiți atenți la ton!

Unele femei spun că activează un mecanism de protecție atunci când folosesc "Sunt bine" ca răspuns.

Altele susțin că este o modalitate bună de a-i spune unui bărbat că ceva nu este în regulă și de a-l îndemna să rezolve problema.

De asemenea, există o teorie care definește un astfel de comportament feminin ca un act care le ajută pe femei să suprime agresivitatea față de partenerul lor.

9. De ce le deranjează atât de mult capacul de toaletă ridicat?


Acesta este subiectul numeroaselor dispute dintre doi parteneri care locuiesc împreună.

Femeile chiar nu au chef să stea pe o suprafață umedă și rece în miezul nopții pentru că bărbații uită să lase colacul în jos după ce își fac nevoile.

Ceea ce este și mai rău este când bărbații nu se obosesc deloc să ridice colacul și îl murdăresc.
Este foarte important să ne respectăm anatomia în această chestiune, ține de bun simț și igienă.

10. Ce simt femeile când alăptează?


Nu, alăptarea nu are nimic erotic și întregul proces nu te excită. La început, s-ar putea să simți durere, iar sfârcurile să se întărească, dar dacă bebelușul nu este atașat corect la sân pot apărea răni în jurul mamelonului, lucru care face reprizele ulterioare de alăptare extrem de dureroase.

Alăptarea se simte literalmente așa cum sună: o senzație de țâșnire ușoară și o eliberare ulterioară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod