Și-a găsit Leonardo DiCaprio marea iubire? Cine este Camila Morrone, iubita lui cu 23 de ani mai tânără

Pe seama lui Leonardo DiCaprio se fac glume referitoare la faptul că nu are relații cu femei care au peste 25 de ani.
De fapt, internauții glumesc pe seama actorului și sunt de părere că starul de la Hollywood își părăsește iubitele înainte ca acestea să împlinească 25 de ani.

De-a lungul anilor, starul a avut numeroase relații amoroase și aventuri cu unele dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood și din lumea modei. Printre acestea se numără supermodelele Gisele Bundchen, Eva Herzigova și Bar Refaeli sau actrița Blake Lively.

Dar din 2017, Leonardo este nedespărțit de iubita sa, actrița și modelul Camila Morrone, în vârstă de 24 de ani.

O sursă a dezvăluit pentru People în noiembrie 2021 că cei doi actori sunt tot mai apropiați și au petrecut împreună perioadele de carantină din 2020.
Camila este actriță și model, născută în Buneos Aires, Argentina. Părinții săi sunt Maximo Morrone, un fost supermodel, și Lucia Sola, care este actriță. Camila este fiica vitregă a faimosului actor Al Pacino, cu care mama sa a avut o relație de lungă durată.

Deși a fost înconjurată de staruri de la Hollywood încă din copilărie, ea a dezvăluit într-un interviu pentru Los Angeles Times că nu și-a dorit să fie actriță.

„I-am văzut cum s-au chinuit toată viața să fie actori independeți financiar, și văzându-i trecând prin asta, nu mi-am dorit același lucru”, a spus Morrone.
„Era atât de multă temă legată de actorie și era un subiect de discuție atât de important - să nu știi niciodată de unde îți vei lua următorul salariu. Mă gândeam: 'O să merg la facultate. O să am un job normal, de la 9 la 5'. Și, bineînțeles, am ajuns exact ca ei”, a declarat actrița.

După câteva roluri secundare - în filmul „Bukowski” din 2018 regizat de James Franco și „Death Wish” în care a jucat alături de Bruce Willis - rolul care a consacrat-o a apărut în anul 2019. În filmul „Mickey and the Bear” a interpretat rolul principal, cel al unei adolescente care are grija de familia sa într-un oraș mic din Montana.


Următoarea producție majoră la care lucrează este seria Amazon „Daisy Jones & The Six”, în care va apărea alături de actrița Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley.

Camila Morrone este și model. Ea are un contract cu prestigioasa agenție de modelling IMG și și-a făcut debutul pe catwalk în 2016, când a defilat în cadrul show-ului Moschino. De asemenea, a apărut pe coperta Vogue Turcia și a realizat campanii pentru branduri precum Coach și Topshop. 

Tânăra a declarat în trecut că este dificil să jongleze cu cariera de model și cea de actriță.
„Îmi era rușine de faptul că sunt model atunci când am început să lucrez ca actriță, astfel că am încercat să ascund acea parte a vieții mele, pentru că nu mi-am dorit să fiu considerată prea sexy pentru un rol”, a spus Camila pentru Los Angeles Times.

Zvonuri despre relația sa cu Leonardo DiCaprio au apărut în decembrie 2017, când au fost văzuți pentru prima dată împreună, în timp ce făceau cumpărături în Los Angeles. Us Weekly a scris la acea vreme că cei doi actori au început să formeze un cuplu la câteva luni după ce Leonardo s-a despărțit de modelul Nina Agdal. 
Diferența de vârstă de 23 de ani dintre ei nu a trecut, bineînțeles, neobservată, iar Camila a simțit nevoia să ia apărarea relației sale cu DiCaprio.

În iulie 2019 ea a publicat pe Instagram o imagine cu Lauren Bacall și Humphrey Bogart, între care era o diferență de vârstă de 25 de ani, adăugând comentariul „O iubire ca aceasta”. Followerii săi au interpretat postarea ca pe o aluzie la propriea ei poveste de dragoste cu faimosul star de la Hollywood.

„Sunt atât de multe relații la Hollywood - și în istoria lumii - în care oamenii au diferență mare de vârstă.
Cred că oricine ar trebui să poată avea o relație cu oricine dorește”, a declarat actrița. Ea a mai vorbit și despre atenția pe care publicul și presa o acordă relație sale cu DiCaprio. „Probabil și eu aș fi curioasă. Dar este frustrant, pentru că simt că ar trebui să fie întotdeauna și o identitate dincolo de persoana cu care ai o relație. Înțeleg asocierea, dar sunt încrezătoare că acest lucru se va estompa și nu va mai fi un subiect de discuții”, a mai declarat Camila despre relația sa cu starul american.

Pandemia de coronavirus i-a apropiat și mai mult, potrivit unei surse citate de People. „El este de obicei foarte independent și petrece mult timp cu prietenii, dar în carantină a petrecut cel mai mult timp cu Camila. Îi place să fie mereu în preajma ei. A stat luni de zile, zi de zi, cu Camila, în casa lui”, a dezvăluit sursa.

Iar în perioada în care DiCaprio a filmat „Don't Look Up” în Boston, iubita sa i-a fost alături. 

„Sunt foarte îndrăgostiți. Camila este fata visurilor lui. Este tânără, dulce, simplă și le este ușor pentru că ea se înțelege bine cu familia lui, iar el cu a ei.
Se cunosc de mult timp și relația lor funcționează”, a dezvăluit un apropiat al cuplului pentru Entertainment Tonight în decembrie 2020.

Camila și Leonardo au petrecut primele zile ale acestui an într-o vacanță pe insula St. Barts din Caraibe, alături de prieteni. „Sunt mai apropiați ca niciodată”, a dezvăluit o sursă pentru E!. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
11 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod