Pe ce se bazează zodiile când fac alegeri importante în viață

În fiecare zi, în fiecare oră și în fiecare minut, facem o serie de alegeri. Unele dintre ele sunt atât de nesemnificative încât nici măcar nu suntem conștienți de ele, în timp ce altele sunt atât de importante încât transpirăm.

Fiecare are propriul mod de a face alegeri în viață, iar acest lucru depinde, pe lângă multe altele, și de semnul zodiacal.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Când un Berbec face o alegere în viață, are tendința de a-și asculta instinctul. El nu merge înainte și apoi dă înapoi, ia totul în considerare și urmează ceea ce i se pare corect.

Berbecii au un mod foarte spontan de a face alegeri și, de obicei, acceptă consecințele deciziilor lor. Ei se cunosc bine și sunt conștienți de ei înșiși, așa că nu vor face o alegere care nu este aliniată cu convingerile și valorile lor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul se gândește mult la alegerile pe care trebuie să le facă și, odată ce a luat o decizie, așa rămâne. Acest semn zodiacal tinde să favorizeze alegerile care nu vor duce la muncă suplimentară sau conflicte, dar dacă sunt inevitabile, Taurul nu se va sfii de ele.

Taurii sunt extrem de intrandigenți și au o voință puternică, dar dacă văd că o alegere a fost greșită, o vor corecta sau vor alege ceva diferit, în timp ce își asumă responsabilitatea pentru decizia lor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt adesea foarte indeciși, așa că a face alegeri în viață poate fi uneori o provocare. Ei vor discuta despre alegerile lor cu alți oameni (dacă nu sunt în criză de timp) și uneori pot obține prea multe perspective diferite.

Gemenii nu vor să se chinuiască pentru fiecare alegere care trebuie luată, dar nici nu vor să facă ceva greșit. Cu cât Gemenii exersează mai mult să facă alegeri bune. cu atât se descurcă mai bine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racii tind să facă alegeri în funcție de ceea ce le spune inima, nu de ceea ce ar putea fi cel mai bun din punct de vedere logic. Dacă alegerile Racului vor avea un impact asupra cuiva sau a ceva ce iubește, judecata lui poate fi tulburată de emoție.

Le este greu să fie raționali atunci când sunt într-o stare extrem de emoțională. Cel mai bine ar fi dacă și-ar lua un moment înainte de a face o alegere, astfel încât să nu regrete.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Leu(22 iulie - 22 august)

Când Leii fac alegeri, alegerile sunt bine gândite. Nu înseamnă că ei nu sunt niciodată spontani, pentru că sunt. Leii tind să-și țină ochii pe obiectivele lor și pe țelurile pe care doresc să le atingă.

Rezultatele alegerilor pe care le face Leul trebuie să se alinieze cu viziunea lui sau, cel puțin, să aibă un anumit beneficiu. De aceea, Leii fac alegeri inteligente.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioarele nu fac nimic pe jumătate, iar alegerile nu fac o excepție. Dacă este posibil, Fecioara va privi o alegere cu un ochi critic, în special o alegere de viață.

Este foarte conștientă de consecințele unei alegeri proaste și nu vrea să sufere dacă nu trebuie. E practică și analitică, dar tinde să fie mulțumită de alegerile importante de viață pe care le face.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța ar urî să facă o alegere proastă în viață și apoi să aibă de-a face cu multe conflicte și neplăceri, așa că devine agitată atunci când trebuie să se confrunte cu una. Ea simte extrem de multă presiune în acel moment.

Uneori, face o alegere prea repede și apoi își regretă graba. Alteori, petrece mult prea mult timp pentru o decizie mică, cum ar fi ce carte să citească în continuare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii tind să se concentreze foarte mult atunci când vine vorba de alegerile de viață. Nu le iau cu ușurință și nici nu subestimează repercusiunile unei alegeri proaste.

Când Scorpionul face o alegere, el o susține atât timp cât are sens. Dar, în momentul în care își pierde din beneficii sau scop, el va încerca să repare situația. Nu va sta cu mâinile în sân, așteptând să se întâmple ceva rău fără să facă nimic. El va încerca să găsească o soluție mai bună.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Când Săgetătorul face o alegere importantă în viață, o va împărtăși altor oameni. Uneori, el face acest lucru pentru a confirma dacă a făcut alegerea corectă și, alteori, ca o modalitate de a se asigura că o duce până la capăt.

Săgetătorii sunt optimiști și tind să creadă în alegerile lor, chiar și atunci când alți oameni ar putea să nu fie de acord.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii vor să ia cele mai bune decizii în viață: să aleagă cea mai bună școală, job, partener și chiar modul în care își petrec timpul. Sunt practici, precauți și, deși au o latură spontană, au tendința de a nu face alegeri care sunt în mod deliberat prostești sau riscante.

Odată ce au făcut o alegere, Capricornii nu se mai schimbă, chiar și atunci când sunt sfătuiți altfel.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt suficienți de independenți încât să facă alegeri cu care alții nu sunt de acord. Dar țin cont, de asemenea, de modul în care deciziile lor îi vor afecta pe ceilalți. Toată treaba va funcționa astfel încât alegerile lor să aducă beneficii tuturor.

Deoarece gândesc deschis, pot vedea alte opțiuni care ar putea să nu fie evidente pentru toată lumea. Vărsătorul va alege să-i ajute pe toți în loc să acționeze egoist.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii nu vor să facă alegeri care să le aducă beneficii numai lor. Uneori, iau decizii care favorizează doar pe altcineva și nu pe ei.

Este viața lor, dar nu este greșit să te ajuți mai întâi pe tine și apoi să-i ajuți pe alții. Există momente în care Peștii sunt plini de compasiune pentru toată lumea, cu excepția lor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod