Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 17 ani de relație

Într-o declarație comună publicată pe contul de Instagram al lui Momoa, actorul în vârstă de 42 de ani din „Game of Thrones” și vedeta în vârstă de 54 de ani cunoscută pentru rolul din „Cosby Show” au anunțat că divorțează.

„Am simțit cu toții presiunea și schimbările aduse de aceste vremuri ale transformării. Are loc o revoluție și familia noastră nu face excepție. Împărtășim vestea că vom merge pe drumuri separate”, au anunțat cei doi actori.

Citește și: Și-a găsit Leonardo DiCaprio marea iubire? Cine este Camila Morrone, iubita lui cu 23 de ani mai tânără


Ei au explicat în declarația comună că nu își anunță despărțirea pentru că sunt de părere că este demnă de a fi o știre, ci pentru că vor să își continue viețile separate cu „demnitate și sinceritate”.


„Iubirea dintre noi continuă, evoluează în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a putea fi ceea ce dorim să fim.
Devotamentul nostru rămâne neclintit pentru această viață sacră și pentru copiii noștri”, au mai scris cei doi.

Deși anunțul de despărțire pare să fi venit de nicăieri, având în vedere că Momoa și Bonet păreau să fie unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, actrița a oferit câteva indicii că lucrurile nu sunt așa cum par în cadrul unui interviu cu Marisa Tomei, din luna decembrie.

Întrebată de Marisa care este menirea ei, Bonet a răspuns „În mod clar dorința de a învăța cum să fiu varianta mea autentică, de a învăța să accept noul și de a accepta invitația Universului de a păși într-o mare de incertitudine. Am eliminat tot acest zgomot în exces și acum este momentul ca rădăcinile noastre să crească în propriile noastre valori”, a spus Lisa.

Relația dintre Jason Momoa și Lisa Bonet a început în anul 2004, atunci când au fost prezentați unul altuia de un prieten comun, într-un club de jazz.


Ei au împreună doi copii - o fiică, pe nume Lola, de 14 ani, și un fiu, Nakoa-Wolf, de 13 ani.

Lisa mai are o fiică, pe actrița Zoe Kravitz (33 de ani), cu fostul său soț, Lenny Kravitz.


În 2019, Jason a mărturisit pentru Esquire că a fost obsedat de Lisa în tinerețe, când aceasta apărea în emisiunea „Cosby Show”.

„Ei nu i-am spus asta.
Nu i-am spus că eram obsedat de ea decât după ce am avut copiii”, a glumit el. „Dacă cineva spune că un lucru nu este posibil, eu îi spun 'Ascultă-mă pe mine, m-am căsătorit cu Lisa Bonet. Orice este al naibii de posibil!'”, a adăugat actorul.

În 2018, Lisa a descris pentru revista Porter momentul în care l-a întâlnit pentru prima dată pe viitorul său soț, într-un club de jazz, în 2004.

„Nu pot să spun că a fost dragoste la prima vedere, dar suntem împreună din ziua în care ne-am cunoscut”, a dezvăluit ea.

După întâlnirea din clubul de jazz, cei doi au mers împreună într-o cafenea și s-au cunoscut mai bine.

„În acel moment, iubirea a venit și a venit puternic, iar el nu a fugit așa cum cred că mulți bărbați fac. Practic m-a ridicat și m-a pus pe un umăr, în stilul omul peșterii”, a glumit actrița.

În 2007 a venit pe lume primul lor copil, Lola, iar în 2008 s-a născut Nakao-Wolf.

Într-un interviu pentru Men's Health din 2017, Momoa a spus că faptul că a devenit tată l-a forțat să-și pună viața în ordine.


„Chiar nu pot să-ți spun ce făceam înainte de a avea copii.
Mă prosteam. Iroseam timp. Cred că eram destul de nesăbuit și fără control. Acum sunt mult mai concentrat. Probabil mă iubesc mai mult pe mine însumi și am mai multă grijă de mine pentru că vreau să le fiu alături”, a declarat Momoa.

Lisa și Jason s-au căsătorit după 12 ani de relație, în noiembrie 2017, la locuința lor din Topanga, California. 

În ultimii ani, cariera lui Momoa a luat avânt, el realizând „Aquaman” și „Aquaman 2”. Anul trecut el a apărut în filmul de succes „Dune”, alături de Timothée Chalamet și Zendaya.

Pe măsură ce popularitatea lui a crescut și a continuat să aibă tot mai mult succes după rolul din serialul HBO „Game Of Thrones”, Bonet a avut tot mai puține roluri. Ultimul ei contract major a fost în 2016, când a apărut în două episoade din comedia „Girls”, realizată de actrița Lena Dunham.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
13 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod