John Travolta este mândru de fiica lui: Ella Bleu a lansat o nouă melodie

John Travolta a postat pe Instagram un clip în care fiica sa, Ella Bleu, cântă cel mai nou single al ei, „Dizzy”.

„Sunt foarte încântat pentru Ella! Cântecul ei, Dizzy, a fost lansat azi”, a scris actorul în vârstă de 67 de ani în postarea de pe Instagram.

Citește și: Kate Middleton a împlinit 40 de ani și a lansat trei portrete spectaculoase realizate de un fotograf de modă


Travolta a publicat un video cu fiica lui în vârstă de 21 de ani, în care apare un montaj cu Ella care cântă noua sa piesă, în timp ce se acompaniază la orgă.


Starul își face la rândul său apariția în video, cântând alături de fiica lui.

„A trecut mult timp, dar sunt în continuare în adâncul inimii acea fată ciudată de 14 ani și iubesc acest lucru. Spre să vă placă, linkul este în bio și în story”, a scris Ella pe pagina sa de Instagram, unde a distribuit la rândul său fragmente din noul său cântec.

În luna noiembrie, Ella Bleu a anunțat pe social media că a lucrat la noi piese în ultimul an.

În secțiunea de comentarii, tatăl său i-a arătat cât de mult o susține.


 „Sunt foarte mândru de tine, Ella”, a scris el, adăugând trei emoji în formă de inimă.
Tânăra a răspuns „Îți mulțumesc, tata! Te iubesc!”.

Ella este fiica actorului din „Pulp Fiction” și a soției sale, actrița Kelly Preston, care a încetat din viață în 2020, răpusă de cancerul la sân. Ea a murit la vârsta de 57 de ani, după ce s-a luptat cu boala timp de doi ani.


Decesul lui Kelly nu este, din păcate, singura drama din familia Travolta. Actorul american și soția sa au avut împreună trei copii - Ella și Benjamin, precum și pe Jett, care a decedat în anul 2019.

Acesta a murit la vârsta de 16 ani, în urma unui accident tragic care a avut loc în timpul vacanței de Crăciun pe care familia o petrecea în Bahamas.


În luna octombrie a anului trecut, John a comemorat ziua de naștere a lui Kelly, când aceasta ar fi împlinit 58 de ani.

Ella Bleu calcă pe urmele părinților săi, fiind pasionată nu numai de muzică, ci și de actorie.
Ea a obținut rolul principal în filmul „Get Lost”, o abordare modernă a cărții „Alice în Țara Minunilor”.

În trecut, tânăra artistă a avut roluri minore în filmul părinților săi din 2009, „Old Dogs”, precum și un rol în filmul „The Poison Rose”, lansat în 2019, în care a jucat alături de tatăl său și de Morgan Freeman.

În 2021, Ella și John au realizat împreună o reclamă difuzată în timpul Super Bowl, în care au recreat celebrul dans din „Grease”.

Foto: Hepta; Instagram/ellatravolta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
10 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod