Ireland, fiica lui Alec Baldwin și Kim Basinger, copleșită de anxietate: „Trăiesc constant cu teama că voi muri din cauza unui atac de cord”

Ireland Baldwin suferă de anxietate severă și folosește un tensiometru pentru a se asigura că nu face un atac de cord.
Ireland, care este fiica actorilor Alec Baldwin și Kim Basinger, a dezvăluit într-o postare pe Instagram că anxietatea îi controlează viața și că se gândește constant că fiecare atac de panică îi va provoca un infarct.

„Nu este reclamă la un tensiometru. Nu este nicio reclamă. Postez asta pentru oricine suferă de anxietate sau tulburări de anxietate ca mine”, a scris actrița și modelul în vârstă de 26 de ani pe Instagram, postând o fotografie în care apare ținând în mână un tensiometru.

Citește și: 14 actori care s-au certat în timpul filmărilor. Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall se urăsc în continuare


„Am comandat un aparat pentru măsurarea tensiunii pentru a monitoriza bătăile inimii și tensiunea arterială, pentru că trăiesc constant cu teama că voi muri în urma unui atac de cord... este cunoscută drept cardiofobie”, a adăugat ea.


„Palpitațiile și durerea în piept cauzate de atacul de panică m-au convins că sunt o persoană de 26 de ani care are o afecțiune cardiacă nedetectată, pe care nu o am”, a dezvăluit modelul.

Ea a mai spus că nu ia medicamente pentru anxietate, dar îi înțelege pe cei care au decis să apeleze la tratament medicamentos.

„Am lucrat cu specialiști în anxietate, dar nimic nu îmi oferă mai mult confort decât un EKG”, a adăugat Ireland.

Tânăra a dezvăluit că anxietatea sa este atât de severă încât a ajuns de multe ori la urgență din cauza atacurilor de panică.


„Pentru a vă răspunde la întrebări...
da, anixetatea mea a fost atât de gravă în trecut încât am chemat ambulanța și am mers de câteva ori la spital, unde paramedicii și medicii m-au asigurat că inima mea este în regulă. Știu că poate părea o prostie pentru voi, dar acest mic aparat mi-a oferit cel mai mult confort”, a scris Ireland în postarea de pe Instagram.

„Aș vrea ca toți cei care suferă de anxietate să știe că nu sunt singuri. Poate fi jenant uneori și te poți simți izolat. Anxietatea m-a făcut să ratez multe în viață, iar principalul meu scop în 2022 este să nu o las să-mi stea în cale”, a adăugat ea.

Nu doar teama că ar putea să sufere un atac de cord în orice moment o tulbură pe Ireland.
Ea a spus că sunt multe alte motive care îi declanșează atacuri de panică, de la mâncare, mulțimi de oameni, avioane sau probleme legate de sistemul digestiv.

„Nu îi lăsați pe oameni să vă facă să vă simțiți vinovați pentru că trebuie să faceți o plimbare, pentru că aveți nevoie de spațiu sau pentru că vreți să stați acasă din cauză că nu vă simțiți bine. Înconjurați-vă de persoane care vă înțeleg sau măcar se străduiesc să vă înțeleagă. Iar dacă vă simțiți anxioși chiar acum... respirați adânc. Veți fi bine!”, le-a scris Ireland fanilor săi de pe Instagram.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod