Fundația lui Meghan Markle și a Prințului Harry a strâns numai 50.000 de dolari într-un an

Fundația Archewell creată de Meghan Markle și Prințul Harry a reușit să strângă fonduri de mai puțin de 50.000 de dolari în 2020, potrivit documentelor financiare depuse de faimosul cuplu.

Archewell Foundation a fost fondată de Meghan și Harry în aprilie 2020 și a fost promovată intens de-a lungul timpului.

„Scopul nostru principal este să încurajăm și să unim comunitățile - locale și globale, online și offline. Credem că compasiunea este forța culturală a secolului 21”, se arată în descrierea publicată pe site-ul fundației.

Citește și: 14 actori care s-au certat în timpul filmărilor. Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall se urăsc în continuare


Deși în spatele acestei organizații non-profit se află două dintre cele mai cunoscute personalități din lume, Archewell s-a dovedit a avea probleme în atragerea fondurilor. Potrivit Daily Mail, un băiat din South Wales, Marea Britanie, a reușit să strângă mai mulți bani pentru sanctuarul său de pisici decât Meghan și Harry.

Max a dormit într-un cort în grădina casei sale pentru a strânge 100 de lire pentru sanctuarul său destinat pisicilor fără stăpân.

La finalul anului 2020, el a reușit să strângă 107.000 de lire, iar până în prezent a strâns 650.000 de lire.

Ducii de Sussex au cheltuit o mare parte din fonduri pentru cheltuieli juridice, necesare pentru a muta organizația din Marea Britanie, acolo unde a fost fondată, în Statele Unite, unde cuplul s-a mutat după renunțarea la statul de membri activi ai familiei regale.

Surse apropiate cuplului au spus în iunie 2020 că cei doi au amânat lansarea Archewell pentru a se concentra asupra mișcării Black Lives Matter și asupra pandemiei.

În felicitarea oficială de Crăciun, Harry și Meghan au spus că au făcut donații în numele susținătorilor lor.
„Privim cu speranță spre 2022 și am făcut donații în numele vostru unor organizații care onorează și protejează familiile - de la cele care sunt relocate din Afganistan, la familii americane care au nevoie de concediu de maternitate plătit”, au scris ei în felicitarea de Crăciun, în care au publicat pentru prima dată o imagine cu fiica lor, Lilibet.

„Anul acesta a venit pe lume fiica noastră, Lilibet.
Archie ne-a făcut 'mama' și 'tata', iar Lili ne-a făcut o familie”, au scris ei în mesajul de pe felicitare.

Meghan și Harry locuiesc într-o casă estimată la 14,7 milioane de dolari din Santa Barbara, California, au un număr mare de angajați, plătesc o firmă privată de securitate și călătoresc cu avioane private. Toate acestea necesită cheltuieli semnificative, iar ducii de Sussex nu mai sunt susținuți financiar de Casa Regală.

În septembrie 2020, cuplul a anunțat o colaborare cu Netflix, pentru care au fost aspru criticați. Prințul Harry a fost pus la zid pentru că a acceptat să colaboreze cu platforma de streaming, în condițiile în care serialul „The Crown” produs de aceasta este criticat de susținătorii casei regale și de fanii Prințesei Diana. 

Ducii de Sussex ar putea câștiga 100 de milioane de dolari din contractul cu Netflix, potrivit Daily Mail.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
8 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod