Kate Middleton a împlinit 40 de ani și a lansat trei portrete spectaculoase realizate de un fotograf de modă

Ducesa de Cambridge a împlinit 40 de ani pe 9 ianuarie și cu această ocazie a fost publicată o serie inedită de portrete realizată de fotograful italian Paolo Roversi.
Fotografiile cu un aer romantic arată o nouă latură a lui Kate, care de obicei este surprinsă în ipostaze formale, ce respectă protocolul Casei Regale.

„Din cele trei fotografii, poți vedea trei aspecte ale personalității lui Kate”, a declarat o sursă din interiorul Palatului pentru Daily Mail.

Citește și:
 Amintiri dintr-o altfel de copilărie. Lily Collins a smuls un buchet de flori din mâna Prințesei Diana și i-a aruncat o jucărie în cap Prințului Charles


„Are o latură regală - așa cum se poate observa din imaginea clasică, în care privește în depărtare. Este și o imagine formală, cea în care poartă rochia roșie, ca o femeie modernă de 40 de ani. Și mai este portretul realizat de aproape, care oferă o perspectivă mai intimă”, a mai spus sursa.


Ședința foto a fost realizată de fotograful italian de modă Paolo Roversi în Grădinile Kew din Londra.

În fotografia color, Kate privește către obiectiv, cu o mână în buzunarul rochiei roșii cu un umăr gol.
Accesoriile se rezumă la o pereche de cercei cu diamante, împrumutați din colecția privată a Reginei.


În imaginea alb-negru, Ducesa de Cambridge poartă cerceii Collingwood cu perle și diamente care i-au aparținut Prințesei Diana, iar în portretul realizat din profil se poate observa inelul de logodnă cu safir, care de asemenea a fost al mamei Prințului William.

Toate rochiile sunt creații Alexander McQueen, aceeași casă de modă care i-a creat rochia de mireasă purtată în anul 2011, la nunta cu Prințul William.


Rochia purtată în portretul alb-negru este realizată din mătase Jacquard reciclată, cu oranza și tulle, care a fost creată din materiale rămase din colecții trecute ale casei de modă McQueen.

O sursă din interiorul Palatului a declarat că pentru portretul din profil, Kate, care a studiat istoria artei la Univesritatea St Andrews, a fost inspirată de Cecil Beaton, un fotograf renumit care a realizat imagini istorice cu Regina Elisabeta și Prințesa Margaret.

Portretele vor fi adăugate colecției permanente din cadrul National Portrait Gallery, al cărei patron este Ducesa.
Kate este pasionată la rândul său de fotografie și a realizat numeroase fotografii apreciate cu familia regală, în special cu soțul său, Prințul William, și cei trei copii ai lor - Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

„Este o distanțare fascinantă de imaginile foarte rigide, de la început - fotografiile oficiale de logodnă sau cele de mai târziu, cu viața de familie. Amintesc de imaginile realizate de Patrick Demarchelier cu Prințesa Diana - imagini alb-negru, cu fundal minimalist, foarte romantice”, a declarat Ian Lloyd, fostul fotograf al Casei Regale.

Fotograful italian Paolo Roversi este cunoscut pentru colaborările sale cu case de modă de top și celebrități. El a realizat în trecut fotografii topless cu Kate Moss, campanii pentru Dior și Yves Saint Laurent, precum și transformarea calendarului Pirelli, de la fotografii în bikini la unele cu o abordare artistică.

Artistul în vârstă de 74 de ani, care locuiește în Paris, a declarat că a fost o onoare să realizeze ședința foto cu Ducesa de Cambridge.

„Am fost mișcat de căldura sa și de primirea prietenoasă și încântat de ochii ei strălucitori, care reflectă frumusețea sufletului său și de zâmbetul ei, ce reflectă generozitatea inimii sale.
Am cunoscut o persoană minunată care, cu energia sa pozitivă, poate aduce speranță în întreaga lume”, a declarat fotograful Paolo Roversi.

Foto: Hepta; Instagram/dukeandduchessofcambridge

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
9 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod