Aceasta a fost numită „cea mai proastă dietă a anului 2022”

După o perioadă de excese alimentare, sezonul dietelor este aici. Totuși, nu trebuie să ignori impactul pe care acestea îl au asupra sănătății tale.
Dieta Keto a fost numita cea mai proasta dieta a anului 2022 de catre un grup de experti, obtinand puncte scazute in fiecare categorie, cu exceptia „scaderii in greutate pe termen scurt”.

Lista generala a celor mai bune diete este intocmita de editorii si reporterii U.S. News, care petrec luni de zile revizuind reviste medicale, rapoarte guvernamentale si alte resurse pentru a crea „profiluri aprofundate” ale fiecarei diete.

Aceste profiluri sunt apoi furnizate unui grup de 27 de experti medicali in dieta, nutritie, obezitate si psihologie alimentara pentru a le revizui.

Fiecare dieta este clasificata in sapte categorii diferite, inclusiv capacitatea sa de a produce pierdere in greutate pe termen scurt si lung, cat de usor este de urmat, cat de sigura este si potentialul sau de a preveni si gestiona atat diabetul, cat si bolile de inima. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod