Amintiri dintr-o altfel de copilărie: Lily Collins a smuls un buchet de flori din mâna Prințesei Diana și i-a aruncat o jucărie în cap Prințului Charles

Actrița Lily Collins, care este fiica muzicianului britanic Phil Collins, a dezvăluit în emisiunea The Late Late Show With James Cordon că în copilărie a smuls un buchet de flori din mâinile Prințesei Diana.

„Aici ești tu cu tatăl tău, Phil Collins, în timp ce primește niște flori din partea Prințesei Diana. Îți amintești ceva despre acest moment?”, a întrebat-o James Cordon, gazda emisiunii, în timp ce pe ecran era o poza cu ea în copilărie, alături de părinții săi și de Prințesa Diana.


„Mi s-a spus că altfel s-au întâmplat lucrurile”, a declarat actrița din serialul „Emily in Paris”.
„Acolo suntem eu, mama mea și tatăl meu la un eveniment Prince’s Trust, iar eu îi ofer flori Prințesei Diana. Dar imediat ce le-a luat, eu am încercat să le trag înapoi”, a declarat Lily.

Citește și: 14 actori care s-au certat în timpul filmărilor. Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall se urăsc în continuare


„Vă imaginați că a dispărut tot aerul din încăpere”, a glumit actrița.

Dar pentru că avea doar doi ani, nimeni nu s-a supărat din cauza incidentului.

„Purtam o rochie drăguță, deci cine ar fi putut să se supere?”, a adăugat vedeta în vârstă de 32 de ani.

Întâlnirile dintre Lily și membri familiei regale nu se încheie aici: ea a mai dezvăluit că în copilărie a aruncat un telefon de jucărie în capul Prințului Charles.

„Mă jucam cu niște jucării cu Prințul Charles și am aruncat ceva în el. Cred că i-am aruncat un telefon de jucărie în cap”, a mai spus actrița, adăugând că și acest incident amuzant s-a întîmplat pe când avea în jur de doi ani.

Ea a dezvăluit că s-a aflat destul de mult în preajma familiei regale pentru că tatăl său era implicat în acțiunile și evenimentele caritabile organizate de membrii familiei regale.


„Tatăl meu a colaborat mult cu Prince’s Trust (n.
red. organizația caritabilă înființată de Prințul Charles), iar eu am crescut în Anglia. Cred că aveam tendința să fac multe obrăznicii la doi ani”, a glumit Lily.

Phil Collins și Jill Tavelman, mama lui Lily, au fost căsătoriți din 1984 până în 1996. El mai are alți patru copii din alte relații.

Lily s-a căsătorit pe 4 septembrie 2021 cu logodnicul său, regizorul Charlie McDowell, în cadrul unei ceremonii restrânse desfășurate la o cabană din Colorado.

Foto: Hepta; Instagram/lilycollins

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
6 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod