Nu știi niciodată cu ce să te îmbraci? Iată 6 obiecte din dulap la care să renunți pentru a obține claritate

Deschizi dulapul plină de speranță, însa nici de data aceasta nu găsești ceva ce îți place. Pare că nu ai nimic de îmbrăcat și, în același timp, ai prea multe lucruri dintre care nu poți să alegi nimic.
Organizarea garderobei poate fi dificila, mai ales atunci cand ai strans, de-a lungul vremii, o multime de haine. Chiar daca pare ca nu ai niciodata nimic potrivit, solutia nu este sa cumperi si mai multe piese vestimentare. Dimpotriva, este indicat sa faci putina ordine si sa renunti la lucrurile care iti fac misiunea mai dificila.

Despre organizarea garderobei: 6 obiecte la care sa renunti


1. Acea pereche de jeansi pe care o adori, dar care este prea uzata


Sunt blugii pe care i-ai purtat o vara sau o toamna intreaga, blugii in care ai o multime de poze si amintiri de neuitat. Sunt comozi, ti se potrivesc perfect si parca fac deja parte din tine.

Cu toate acestea, s-au uzat si nu mai arata deloc bine.
Stii asta, drept urmare nici nu prea ii mai porti. Chiar daca nu iti place, este timpul sa ii lasi sa plece si sa faci loc pentru o pereche noua, pe care sa o porti zi de zi, fara a te uita confuza in garderoba.

2. Articolul vestimentar care ti-a ramas mic sau este prea mare


Ti-ai promis ca vei slabi special ca sa poti purta din nou acea fusta sau acel top. De atunci, au trecut cateva luni bune si nu s-a intamplat nimic. Sau, dimpotriva, poate ca ai scazut in greutate in ultimul an, dar ai pastrat hainele vechi „in caz ca te ingrasi la loc”. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod