7 cele mai frumoase cereri în căsătorie ale vedetelor. Megan Fox a primit inelul într-un cadru de basm!

Cererea în căsătorie este unul dintre cele mai romantice și mai importante momente din viața unei persoane. Iar când vine vorba de vedete, unele dintre ele duc acest eveniment la un alt nivel!

 

Cu toată averea, relațiile și publicitatea lor, nimic nu îi poate împiedica pe oamenii celebri să creeze cea mai frumoasă ambianță pentru acest eveniment.

Acest moment magic nu numai că provoacă fluturi în stomac iubitului sau iubitei lor, dar face ca întreaga lume să se simtă complet îndrăgostită.

 

Iată mai jos 7 cele mai frumoase cereri în căsătorie ale vedetelor:

1 din 8

Megan Fox și Machine Gun Kelly

Megan Fox a dat vestea cea mare pe Instagram, printr-un scurt filmuleț al evenimentului și o descriere care combină romantismul cu ușoare ironii.

"În iulie 2020 ne-am așezat sub acest arbore banian

Am cerut magie

Nu eram conștienți de durerea cu care ne vom confrunta împreună într-o perioadă atât de scurtă și frenetică. Inconștienți de munca și sacrificiile pe care le-ar cere relația dintre noi, dar beți de iubire. Și de karmă.

Cumva, un an jumătate mai târziu, după ce am străbătut iadul împreună și am râs mai mult decât mi-am imaginat vreodată posibil, mi-a cerut să mă căsătoresc cu el.

Și la fel ca în oricare viața de dinaintea acesteia și ca în fiecare viață care va urma, am spus da.

...și apoi ne-am băut sângele unul altuia"
, a fost mesajul vedetei.

 

Sursă foto: Instagram Megan Fox

13 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod