Inelul de logodnă al lui Meghan Fox este format din spini și îi provoacă durere dacă încearcă să-l scoată: „Iubirea este durere”

Machine Gun Kelly, iubitul lui Megan Fox, a dezvăluit că inelul de logodnă pe care i l-a oferit actriței este format, de fapt, din „spini” care îi provoacă durere dacă încearcă să-l scoată.
Rapperul american a vorbit într-un interviu pentru Vogue despre inelul de logodnă pentru Megan, pe care l-a creat împreună cu bijutierul britanic Stephen Webster.


„Benzile sunt de fapt spini. Deci dacă încearcă să-l dea jos, îi provoacă durere. Iubirea este durere!”, a declarat Machine Gun Kelly.

Pe 12 ianuarie, actrița americană a anunțat printr-o postare pe Instagram că a fost cerută în căsătorie de Kelly și că au băut sângele unul altuia pentru a marca logodna. 


Kelly a împărtășit apoi cu fanii săi de pe Instagram că a creat inelul în colaborare cu bijutierul britanic Stephen Webster. 

„Știu că este tradiția să fie un singur inel, dar eu l-am creat împreună cu Stephen Webster astfel încât să fie două: smarald (piatra ei a destinului) și diamant (piatra mea a destinului) fixate pe două inele magnetice în formă de spini care se atrag unul pe celălalt ca două jumătăți ale aceluiași suflet, formând inima obscură care este iubirea noastră”, a scris Machine Gun Kelly.

În interviul pentru Vogue, alături de Megan, el a mai dezvăluit că una dintre pietrele prețioase este „un smarald columbian netratat.
A fost tăiat în formă de picătură, direct din mină. Iar diamantul a fost procurat de Stephen. Conceptul este acela că inelul poate fi separat pentru a forma două inele diferite”, a adăugat rapperul în vârstă de 31 de ani.

Potrivit specialiștilor citați de Daily Mail, inelul de logodnă ar valora aproximativ 340.000 de dolari.


„Fiecare piatră prețioasă în formă de pară are aproximativ 3 carate, sunt fixate pe benzi magnetice în formă de spini, o creație Stephen Webster. Este o alegere diferită față de inelul tradițional de logodnă și amintește de inelele vintage de tip Toi et Moi (n. red Tu și Eu)”, declară gemologul Alexandra Michell pentru Daily Mail.

„Acest stil a fost adoptat și de alte celebrități, inclusiv Emily Ratajkowski, dar datează de pe vremea faimoasei Jackie Kennedy”, spune specialista.

Logodna nu este singura ocazie în care cele două vedete au ales să folosească sângele pentru a-și arăta sentimentele.

În luna februarie a anului trecut, Kelly a dezvăluit că iubita sa i-a oferit cadou un pandantiv ce conține o picătură din sângele ei.

Rapperul american nu a mai fost căsătorit, dar are o fiică în vârstă de 12 ani cu fosta parteneră de viață, Emma Cannon.

Meghan, în schimb, a fost căsătorită cu actorul Brian Austin Green, cu care are trei fii - Noa, de nouă ani, Bodhi, de șapte ani, și Journey, de cinci ani.

Ea a depus actele de divorț în 2015, dar s-a împăcat ulterior cu Austin Green și un an mai târziu l-a adus pe lume pe Journey.

În mai 2020 actrița a fost văzută pentru prima dată în compania lui Kelly, iar câteva zile mai târziu Brian a anunțat că Megan l-a părăsit.

Foto: Hepta; Instagram/meganfox
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
19 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod