Joseph Baena, fiul nelegitim al lui Arnold Schwarzenegger, a vorbit despre relația cu tatăl său: „Nu voiam să aibă o părere proastă despre mine”

Joseph Baena, fiul nelegitim al lui Arnold Schwarzenegger, a vorbit despre relația cu tatăl său și a dezvăluit că în prezent sunt „foarte apropiați”.

Baena, care este actor și agent imobiliar, a fost invitat în cadrul podcast-ului găzduit de surorile Sophia și Sistine Stallone, fiicele lui Sylvester Stallone. 

Citește și: Inelul de logodnă al lui Meghan Fox este format din spini și îi provoacă durere dacă încearcă să-l scoată: „Iubirea este durere”


Întrebat de cele două surori dacă a avut emoții atunci când și-a prezentat fostele iubite tatălui său, tânărul în vârstă de 24 de a răspuns „Nu, a fost bine”.

„Trebuie să spun că a durat ceva timp ca relația dintre mine și tatăl meu să fie una apropiată și să simt că pot glumi în preajma lui și că putem vorbi despre orice”, a spus Joseph.


Baena s-a născut în octombrie 1997 și este fiul lui Schwarzenegger, în vârstă de 74 de ani, și al fostei sale menajere, Mildred Patricia Baena.

„Am fost crescut de mama și îmi făceam tot timpul griji pentru că nu voiam ca el să aibă o părere proastă despre mine și să se gândească 'Ce naiba face băiatul ăsta? Tot timpul este la petreceri'”, a mărturisit Baena. „Acum este grozav.
Sunt foarte apropiat de tatăl meu și glumim despre orice”, a adăugat el.

Acesta a mai dezvăluit că tatăl său are o latură mai puțin cunoscută. „Vrea să audă toate bârfele. Îmi zice 'Spune-mi tot, spune-mi despre drame, fete, tot'”, a declarat tânărul.


Joseph, care calcă pe urmele lui Arnold, devenind actor și fiind pasionat de culturism, a dezvăluit de ce nu a luat numele de familie al tatălui său celebru.

„Nu am avut niciodată numele Schwarzenegger. Cred că adevărul este că nu m-am concentrat asupra schimbării numelui. Îmi urmez propria cale. Nu m-am gândit prea mult la asta. Am deja un nume de familie. Fac deja o mulțime de lucruri și îmi urmez țelurile. Este ultimul lucru la care să mă gândesc”, a declarat fiul lui Arnold despre schimbarea numelui de familie.


Baena postează adesea pe rețelele de socializare imagini în care apare alături de tatăl său. La rândul lui, starul din „Terminator” publică des fotografii cu fiul său nelegitim.

„La mulți ani, Joseph! Sunt foarte mândru de tine și te iubesc.
Ești fenomenal la sală, în cariera ta în imobiliare și în actorie. Știu că acesta va fi un alt an fantastic pentru tine”, a scris Arnold pe Instagram în luna octombrie, de ziua fiului său.

Aventura dintre Arnold Schwarzenegger și menajera familiei sale, Mildred Patricia Baena, a stat la baza scandalului care a dus la despărțirea actorului de soția sa, Maria Shriver.


Mildred, în vârstă de 60 de ani, a lucrat pentru familia Schwarzenegger timp de 20 de ani, până în 2011, când s-a retras. Ea a dezvăluit pentru LA Times că a primit o plată compensatorie și a plecat „în termeni buni”.

Potrivit The Sun, Arnold ar fi aflat că Joseph este fiul său când băiatul avea opt ani și părea să semene cu el.

Soția sa, Maria, a avut suspiciuni legate de paternitatea copilului și l-a confruntat pe Arnold pe această temă în timpul unei ședințe de terapie de cuplu. 

„Imediat după ce ne-am așezat, terapeutul mi-a spus 'Maria și-a dorit să veniți aici astăzi pentru a te întreba despre un copil - dacă ai un copil cu menajera voastră, Mildred'.
I-am spus terapeutului 'Este adevărat'”, a scris Arnold în autobiografia sa „Total Recall: My Unbelievably True Life Story”.


Actorul american de origine austriacă a cerut scuze public soției sale și copiilor lor atunci când informația despre aventura cu Mildred a devenit publică.

Aventura lui Schwarzenegger cu menajera sa a fost ținută departe de presă până în 2011, când cei de la Los Angeles Times au descoperit povestea. Identitatea lui Joseph a fost, de asemenea, ascunsă până în urmă cu zece ani, când Arnold a decis să vorbească despre zvonurile de infidelitate din căsnicia sa.

Arnold și Maria s-au despărțit în 2011, iar mulți au considerat că motivul a fost infidelitatea actorului.

Deși sunt despărțiți de peste zece ani, cei doi au divorțat oficial la începutul lunii decembrie 2021.

Potrivit TMZ, Schwarzenegger și Shriver nu au avut un contract prenupțial și au împărțit o avere estimată la 400 milioane de dolari.

Arnold are patru copii din căsătoria cu Maria: Patrick, de 28 de ani, Christopher, 24 de ani, Christina, 30 de ani și Katherine, de 31 de ani.

Christopher s-a născut cu câteva zile înaintea lui Joseph, fiul nelegitim al lui Schwarzenegger.

Foto: Hepta; Instagram/Joseph Baena


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
19 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod