5 zodii care nu mai au încredere în bărbați din cauza relațiilor din trecut

Te-ai ars de prea multe ori? Îți este greu să mai ai încredere în bărbați din cauza traumelor pe care le-ai trăit în relațiile anterioare? Dacă da, e posibil să fii una dintre zodiile cu probleme de încredere de mai jos!

Frica de a avea încredere în cineva depășește cu mult astrologia. Deoarece pistanthrophobia este teama de a avea încredere în oameni din cauza lucrurilor care s-au întâmplat în relațiile din trecut, această condiție face extrem de dificilă apropierea de o nouă persoană.

Unele semne zodiacale tind să fie mai susceptibile la pistanthrophobie decât altele. Ele sunt reprezentate de oamenii care simt totul la un nivel mai profund decât alții. Când inima lor este frântă, ele nu revin prea repede pe scena întâlnirilor, au nevoie de mult timp pentru a se vindeca.

Citește și: Cum reacționează când se simte vinovat, în funcție de zodia lui

Ceea ce poate face ca suferința în urma despărțiri să dureze și mai mult este atunci când nu o lași să treacă și procesezi continuu evenimentele și sfârșitul relației tale. Te întrebi ce ai fi putut face altfel, dacă au existat semne de avertizare pe care nu le-ai observat și dacă există modalități prin care poți să-l faci pe fostul tău să te iubească din nou.



Una este să treci prin o mulțime de suferință o dată, dar să repeți cu bună știință este o prostie. Așadar, te păzești și, în mod subconștient, promiți să fii mai atentă înainte de a avea încredere în cineva. Dacă decizi să ai încredere în cineva, nu se întâmplă într-o clipă și nici nu se întâmplă cu ușurință.

5 zodii care nu mai au încredere în bărbați din cauza relațiilor din trecut:


Scorpion


Unul dintre modurile prin care zodia Scorpionul arată că are probleme de încredere este că rareori crede ceva ce le spune un potențial partener.

Deoarece adevărul este totul pentru femeia Scorpion, dacă nu poate avea încredere că ceea ce le spune bărbatul cu care se întâlnește este adevărat, relația lor nu va avansa niciodată.

Dacă potențialul iubit îi spune că a întârziat din cauza traficului, femeia din Scorpion va presupune că, de fapt, s-a întâlnit cu altcineva.



Scorpionilor le este greu să creadă în oameni în general, dar devin și mai neîncrezători atunci când o anumită persoană manifestă interes pentru ei.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Rac


Zodiei Rac îi este greu să accepte ceea ce spune potențialul ei partener.

Nu e vorba că crede că acea persoană minte, dar ea vrea constant asigurări că se bucură de întâlnire, că o consideră deșteaptă, că nu își poate lua ochii de la ea pentru că e atât de atractivă și că îi place să fie cu ea.

Femeia Rac vrea ca viitorul iubit să îi dea imediat un mesaj sau să o sune după prima întâlnire. Sau să îi ceară prietenia pe rețelele de socializare. Dacă nu o face, femeia Rac va crede că nu e interesat de ea.

Taur


Femeia Taur își exprimă refuzul de a avea încredere în potențialii parteneri fiind geloase pe tot.

Dacă bărbatul cu care se întâlnește nu arată clar că ea e o prioritate pentru el, monstrul din femeia Taur iese la iveală.


E înțelege că potențialul său partener are propria viață și că fiecare secundă din fiecare nu se învârte în jurul ei, dar vrea să simtă că fericirea lor este de o importanță extremă.

Dacă femeia Taur se simte neglijată, va deveni geloasă pe cele mai mici lucruri.

Pești


Dacă femeia Pești a fost rănită într-o relație din trecut, îi va lua mult timp să treacă peste asta.

Va spune ferm oricui o ascultă că nu poți avea încredere 100% în nimeni, iar dacă cineva pare prea bun pentru a fi adevărat, probabil că va merge în sens invers.

Odată ce se alege cu inima frântă, femeia din zodia Pești va construi un zid atât de înalt în jurul ei, încât va fi aproape imposibil ca cineva să poată trece peste el.

Femeia din zodia Pești este vulnerabilă și sensibilă și preferă să se păzească pentru ca inima ei să nu mai fie călcată din nou în picioare.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Balanță


Femeia Balanță care a fost devastată în urma unei relații din trecut are un mod interesant de a face față unei potențiale noi relații: accelerează procesul.

Se așteaptă la prea mult, prea repede și, atunci când partenerul ei nu reușește să se ridice la înălțime, ea iese din relație.

De teama că relația începe să se dezvolte și pentru a se proteja de o altă dezamăgire amoroasă, Balanța își aruncă partenerul înainte ca lucrurile să se întâmple.
 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod