O iubire imposibilă: La 13 ani de la moartea soției lui, Liam Neeson spune că s-a îndrăgostit de o femeie care este deja într-o relație

Într-un interviu pentru emisiunea „Sunrise”, Liam Neeson a dezvăluit că s-a îndrăgostit de o femeie care din păcate nu era „disponibilă”, în timpul filmărilor din Australia.

Actorul în vârstă de 68 de ani, care nu și-a refăcut viața amoroasă după decesul soției sale, actrița Natasha Richardson, în urmă cu 13 ani, a petrecut câteva luni în Melbourne, Australia, pentru a lucra la filmul de acțiune „Blacklight”.

În ciuda faptului că filmările au avut loc în 2020, în perioada de izolare, actorul s-a îndrăgostit de o femeie, însă spune că aceasta era deja într-o relație.

Citește și: Iubirea a salvat-o. Lindsay Lohan s-a cumințit, a renunțat la petreceri și se pregătește de nuntă


„Mi-a plăcut Melbourne. Mi-a plăcut echipa noastră australiană, sunt muncitori fantastici”, a declarat starul din „Taken”, potrivit Daily Mail.
„Mi-am făcut câțiva prieteni... m-am îndrăgostit, dar era luată”, a spus Liam zâmbind.


Gazdele emisiunii au fost surprinse de declarația actorului și chiar i-au rugat pe telespectatori să-i ajute să o identifice pe femeia misterioasă.

„Dacă o știți pe femeia implicată, mergeți pe pagina de Facebook. Dați-ne niște indicii!”, a spus David Koch, unul dintre cei doi prezentatori.

Soția lui Neeson, Natasha Richardson, a murit la vârsta de 45 de ani din cauza unei hemoragii intracraniene, la două zile după ce s-a lovit la cap în timpul unei lecții de schi din  Quebec, Canada, în anul 2009.


Într-un interviu din 2014, actorul a vorbit despre șocul suferit în urma pierderii soției sale. El și-a amintit că a ajuns la spital și i s-a spus că soția sa este în moarte cerebrală după accident.

„Era conectată la aparate...
Am mers la ea și i-am spus că o iubesc. Noi doi făcusem un pact, că trebuie să deconectăm aparatele în cazul în care oricare dintre noi ajunge în stare vegetativă. A fost primul meu gând 'Tuburile astea trebuie să dispară. Ea nu mai este'”, a mărturisit actorul.


Într-o confesiune emoționantă, pentru RTE, din 2017, Liam Neeson a dezvăluit că i-a fost foarte greu să treacă peste acest impas: „Nu mă descurc fără să muncesc. N-am vrut, în special pentru băieții mei, să mă scufund în tristețe sau depresie”, a spus el.

Actorul a vorbit despre tristețea sfâșietoare care l-a cuprins, dar pe care a reușit să o îndepărteze: "Te lovește, e ca un val. Ai acest profund sentiment de instabilitate... Simți că-ți fuge pământul de sub picioare, apoi durerea trece și devine mai rară, dar uneori revine."

"Moartea ei n-a fost niciodată reală.
E ca și cum n-ar fi fost. Sunt momente în care în locuința noastră din New York aud ușa deschizându-se, mai ales în primii ani de după... De fiecare dată când aud ușa cum se deschide, am senzația că o aud”, a continuat Neeson.


Liam Neeson și Natasha Richardson s-au căsătorit în 1994 și au împreună doi fii, Micheal și Daniel.

Actorul a vorbit foarte rar despre viața sa amoroasă de la decesul soției sale. În anul 2012 a pus capăt unei relații de doi ani cu editorul Freya St Johnston.

Un apropiat al cuplului a dezvăluit la acea vreme pentru Mail Online că Neeson a pus capăt relației pentru că voia să petreacă mai mult timp la New York, alături de copiii săi.

„Freya își dorește o relație serioasă, dar Liam simte că este prea devreme. Soția lui a murit în urmă cu trei ani și el își dorește ca lucrurile să evolueze lent”, a spus sursa la acea vreme.

Fanii actorului au fost entuziasmați în 2016, atunci când el a declarat că are o iubită „incredibil de faimoasă”.
După ce declarațiile sale au devenit virale și toți voiau să descopere identitatea femeii, un reprezentant al starului a oferit câteva lămuriri.

„A glumit în timpul unei interviu pentru Irish Independent”, a spus purtătorul său de cuvânt.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
8 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod