Iubirea a salvat-o: Lindsay Lohan s-a cumințit, a renunțat la petreceri și se pregătește de nuntă

Lindsay Lohan și-a schimbat radical viața în ultimii ani și face chiar și glume pe seama trecutului său „rebel”, marcat de numeroase petreceri, beții și conflicte cu presa și alte staruri, inclusiv Paris Hilton.

Citește și - Copilul-surpriză: Deși nu își dorea să devină tată, Drake este topit după fiul său blond cu ochi albaștri


Actrița în vârstă de 35 de ani a realizat o reclamă pentru compania Planet Fitness, ce va fi difuzată în timpul Super Bowl, cea mai importantă competiție sportivă din Statele Unite.

În reclamă, vedeta râde pe seama „fostei Lindsay” și a relației sale pline de conflicte cu paparazzii.

 

Actrița și-a schimbat radical viața în ultimii ani, iar în prezent se pregătește să se căsătorească cu iubitul său, Bader Shammas.

„Vreau o nuntă mică și intimă, concentrată asupra familiei, foarte frumoasă”, a spus vedeta din „Mean Girls” în emisiunea Good Morning America. Ea a mai declarat că nu crede că se va transforma într-o „mireasă de coșmar” pentru că de obicei chiar și de ziua ei încearcă „să se asigure că toată lumea se simte bine”.

Lindsay a locuit în ultimii ani în Dubai, alături de iubitul său, însă a revenit în Statele Unite de curând, pentru a face pregătiri de nuntă.
Vedeta și-a anunțat logodna pe Instagram în luna noiembrie a anului trecut.
 
„Iubirea mea. Viața mea. Familia mea. Viitorul meu @bader.shammas”, a scris Lohan în postare, adăugând imagini surprinse în momentul în care iubitul său a cerut-o în căsătorie.
Bader Shammas este originar din Kuwait, iar spre deosebire de iubita sa celebră, preferă o viață departe de ochii curioșilor. Tântărul, care a făcut facultatea în Statele Unite și lucrează în domeniul bancar, are conturile de social media private. Cei doi s-au cunoscut în 2018, după ce Lohan s-a mutat în Dubai, acolo unde locuiește în prezent alături de viitorul său soț.
 
Lindsay a spus că a avut parte de „un nou început” după ce s-a mutat în celebrul oraș din Emiratele Arabe Unite, în anul 2018.

Actrița a revenit în forță și din punct de vedere profesional, după ani buni în care a luat o pauză în carieră.
Ea a va apărea într-un film Netflix de Crăciun, ce va fi lansat la finalul anului 2022.

Starul în vârstă de 35 de ani a dezvăluit într-un interviu recent pentru Health că pe primul loc în lista priorităților sale este sănătatea mentală. Pentru a se asigura că are o stare fizică și psihică bună, actrița face sport de două, trei ori pe săptămână.
 
Lohan a devenit celebră încă de la vârsta de zece ani. Și-a făcut debutul în serialul „Another World”, iar filmul care a consacrat-o la vârsta de zece ani a fost „The Parent Trap” (1998). După lansarea comediei „Mean Girls” (2004), Lindsay a devenit un idol al adolescenților. Dar viața sa a fost presărată cu numeroase scandaluri, probleme cu dependența de alcool și droguri, precum și probleme cu legea.
În vara anului 2007, la doar 20 de ani, Lindsay a fost arestată pentru că a condus sub influenţa alcoolului, posesie de cocaină şi condus cu permisul suspendat. De-a lungul timpului s-a internat de câteva ori în centre de dezintoxicare și a fost condamnată la muncă în folosul comunității pentru că a provocat un accident.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod