Copilul-surpriză: Deși nu își dorea să devină tată, Drake este topit după fiul său blond cu ochi albaștri

Rapperul Drake este nedespărțit de fiul său, Adonis, în vârstă de patru ani. Starul canadian în vârstă de 35 de ani și-a umplut conturile de socializare cu filmulețe și fotografii cu fiul său, iar de curând l-a dus pe băiat la un meci de baschet.

Citește și - Jennifer Lopez și-a găsit fericirea alături de Ben Affleck: „Mă simt atât de norocoasă, fericită și mândră că sunt cu el”


Drake s-a dovedit a fi un tată foarte implicat în viața fiului său, Adonis, care s-a născut pe 11 octombrie 2017, fiind adesea fotografiați împreună. Dar cântărețul canadian, pe numele său real Aubrey Graham, a fost inițial reticent în privința rolului său de tată și nu a crezut că băiatul cu părul blond și ochi albaștri este fiul său.

Adonis s-a născut în urma unei aventuri a rapperului canadian cu franțuzoaica Sophie Brussaux, o fostă actriță de filme pentru adulți care este în prezent pictoriță.
Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima dată în ianuarie 2017, iar la scurt timp Sophie a rămas însărcinată.

În mai 2017, ea a dezvăluit pentru TMZ că primea mesaje de la Drake în care acesta îi cerea să facă avort, după ce ea i-a spus că este însărcinată.

„Dacă este, într-adevăr, copilul lui Drake, ceea ce el nu crede, va face tot ce este mai bine pentru copil”, a declarat un reprezentant al starului la acea vreme, potrivit The Sun.


Însă abia în iunie 2018 Drake a recunoscut că este tatăl copilului lui Sophie. El a dezvăluit că a cerut două teste de paternitate, mai ales că micuțul nu îi semăna deloc, fiind blond cu ochii albaștri.

„Dacă vă uitați la fiul meu, o să înțelegeți de ce”, a spus el. „E un băiat uimitor, cu cei mai strălucitori ochi albaștri și când l-am văzut prima oară n-am știu ce să zic.
Abia cu o săptămână înaintea lansării albumului am primit confirmarea că este categoric fiul meu”, a mai spus starul, adăugând că a avut nevoie de două teste ADN efectuate de două companii diferite ca să se convingă că Adonis e copilul său.


Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, unde a publicat și câteva fotografii cu băiețelul său, Drake a dezvăluit că este fericit. „A fost minunat pentru mine. A fost minunat să împărtășesc asta întregii lumi”, le-a scris el fanilor săi.


Drake a făcut câteva referiri în cântecele sale la fiul lui, iar în cel mai nou album al său, „Certified Lover Boy”, care a fost lansat în septembrie 2021, s-a autointitulat „cel mai bun co-părinte al anului”.


În luna mai a anului trecut, artistul a urcat pe scenă alături de fiul său la Billboard Music Awards pentru a accepta premiul „Artistul deceniului”.


Foto: Hepta; Instagram/champagnepapi; Instagram/SophieBrussaux 

De curând, Drake a postat pe Instagram un video în care pare să fie alături de Adonis într-o frizerie.
Cei doi au o discuție adorabilă, iar fiul starului, care locuiește în Franța împreună cu mama sa, se oferă să-l învețe franceză pe tatăl său.

La începutul discuției, Adonis îl întreabă pe Drake despre cât de înalt va fi și dacă va fi „mai mare” decât el.

„Crezi că o să fii mai mare decât mine?”, și-a întrebat Drake fiul, iar acesta a spus „Da” cu hotărâre.

„Cât de mare vrei să fii când vei avea vârsta mea?”, a întrebat starul, dar fiul său părea mai interesat să-l învețe pe tatăl său limba franceză.

„Vrei să te învăț să vorbești franceză?”, a răspuns Adonis, iar apoi i-a spus tatălui său o frază în limba franceză.

Întrebat de acesta ce a spus, băiețelul a răspuns „Când vei fi mai bătrân, vei fi distrus și vei ajunge înapoi în spațiu”.

„Chiar asta ai spus sau inventezi?”, i-a spus Drake râzând.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
5 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod