Dragoste nemuritoare: Povestea de iubire dintre Celine Dion și Rene Angelil

Poveștile de iubire dintre celebrități sunt adesea trecătoare. Nu multe sunt cuplurile de vedete care reușesc să treacă testul timpului și să împărtășească o iubire atât de puternică încât să-i inspire și pe fanii lor. Însă una dintre aceste povești rare de iubire este cea a cântăreței Celine Dion și a lui Rene Angelil, cel care i-a fost mentor, manager și soț.

Deși au fost căsătoriți timp de 21 de ani, povestea lor de dragoste este mai veche de atât și nu s-a încheiat nici după moartea lui Angelil, în anul 2016 - artista își declară iubirea pentru soțul său de fiecare dată când are ocazia. „Îmi privesc copiii și simt că încă trăim cu el. Face parte din viețile noastre în fiecare zi”, a spus artista într-un interviu pentru publicația Today.

Citește și - Patrick Duffy, Bobby din „Dallas”, este îndrăgostit la 72 de ani: „Nu căutam iubirea, dar iubirea m-a găsit pe mine”

Celine Dion și Rene Angelil s-au cunoscut când cântăreața canadiană avea 12 ani. După ce unul dintre cei 13 frați ai lui Celine i-a trimis o înregistrare cu aceasta cântând, Angelil, care era încă de atunci un producător muzical foarte bine cunoscut, a invitat-o la o audiție în Quebec.


„În timp ce cântam, el a început să plângă. Am știut atunci că am făcut o treabă bună”, a declarat artista pentru People cu ani în urmă. În anul 1981, Angelil și-a ipotecat locuința pentru a finanța primul ei album și le-a dus pe Celine și mama acesteia într-un turneu în Canada, Japonia și Europa.


Relația de iubire dintre Celine și Rene a început când artista avea 18 ani. Ei au păstrat relația secretă timp de cinci ani din cauza diferenței de vârstă de 26 de ani dintre ei. „Îmi era teamă de ce ar fi putut crede oamenii”, a spus în trecut producătorul muzical. Dar Celine și-a dorit ca toată lumea să știe că se iubesc. „Când ești îndrăgostit, vrei să strigi în gura mare, să afle toată lumea”, a declarat artista.

Relația lor a întâmpinat numeroase piedici, iar mama cântăreței s-a opus vehement. „A fost foarte dificil pentru ea. Când i-am spus că am sentimente puternice pentru Rene, a încercat orice ca să mă facă să renunț. Am fost foarte frustrată și supărată la început, dar ea încerca să mă facă să înțeleg că acest bărbat a mai fost căsătorit de două ori, are trei copii, nu este responsabil... Dar iubirea noastră a fost atât de puternică încât întreaga mea familie era îndrăgostită de el, iar ea nu a avut de ales”, a spus Celine într-un interviu pentru Access Hollywood.


Cei doi s-au căsătorit în data de 17 decembrie 1994, la Notre-Dame Basilica din Montreal, iar ceremonia de nuntă a fost difuzată live de televiziunea canadiană.

În 1998, cuplul a fost devastat de diagnosticul primit de Rene - cancer la gât.
Deși cariera ei era în plină ascensiune, artista a ales să ia o pauză pentru a se dedica vieții personale și pentru a-și îngriji soțul. Doi ani mai tâziu Angelil a fost declarat vindecat și faimosul cuplu a decis să celebreze vestea printr-o ceremonie de reînnoire a jurămintelor.


După mulți ani dificili de tratamente de fertilitate, Celine a adus pe lume în 2001 primul său copil, un băiețel pe nume Rene Charles. Ceilalți doi copii ai cuplului, gemenii Nelson și Eddy, s-au născut în anul 2010, după multiple runde de fertilizare in vitro.


Celine și Rene au fost încă o dată devastați de vestea că Rene se confruntă din nou cu cancerul la gât, în anul 2013. Ei au dezvăluit crudul diagnostic într-un interviu din aprilie 2013. În același an, Angelil a fost operat pentru îndepărtarea tumorii, iar artista a ales încă o dată să pună sănătatea soțului său deasupra carierei și s-a retras pentru o perioadă de timp. Din păcate, Rene a pierdut lupta cu cancerul pe 14 ianuarie 2016.


În fiecare an, pe 14 ianuarie, cântăreața postează pe rețelele de socializare mesaje înduioșătoare pentru a comemora pierderea soțului său. Vedeta a fost întotdeauna foarte sinceră despre procesul său de doliu, ceea ce a apropiat-o și mai mult de fanii săi. 


„Să îmi pierd soțul, iar copiii mei să își piardă tatăl, a avut un impact major.
Simt că Rene mi-a oferit atât de mult de-a lungul anilor și încă îmi oferă și în prezent. Îmi privesc copiii și simt că încă trăim cu el. Face parte din viețile noastre în fiecare zi, deci pot să spun că mă simt foarte puternică”, a declarat vedeta într-un interviu pentru Today.

Anul trecut, artista a amânat o serie de concerte pe care ar fi trebuit să le susțină în Las Vegas. Ea a declarat că se confruntă cu probleme de sănătate care îi provoacă spasme musculare severe, fără să dezvăluie care este afecțiunea de care suferă. 


„Inima mea este frântă din această cauză. Eu și echipa mea am muncit la noul show în ultimele opt luni și nu pot exprima în cuvinte cât de mult mă întristează faptul că nu vom putea începe în noiembrie. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au muncit mult să pregătească această nouă sală, care este minunată”, a declarat Celine Dion.

„Mă simt atât de prost că îi dezamăgesc și îmi pare foarte rău că îmi dezamăgesc toți fanii care și-au făcut planuri să vină în Las Vegas. Acum trebuie să mă fac bine. Vreau să trec peste asta cât de repede pot”, a adăugat artista.

În luna ianuarie a acestui an, Celine a anunțat că va trebui să amâne și alte concerte pentru că starea sa de sănătate nu s-a îmbunătățit.

"Speram să fiu gata de treabă până acum, dar se pare că trebuie să fiu mai răbdătoare și să respect indicațiile medicilor.
Sunt multe lucruri implicate în show-urile noastre, așa că decizia de astăzi va afecta planul pe două luni", a fost mesajul transmis de Celine Dion pe rețelele sociale, alături de lista cu concertele anulate din lunile mai și aprilie.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
1 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod