Horoscopul dragostei pentru săptămâna 7-13 februarie. Săgetătorul va fi surprins de persoana iubită

Săgetătorul va fi surprins de persoana iubită în această săptămână.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta te vei bucura de forță interioră și încredere. Respectul de sine te va împiedica să iei unele decizii negative, în special în ceea ce privește relația ta de cuplu.

Dacă ești singur/ă, vei fi binecuvântat/ă. S-ar putea să-ți găsești sufletul pereche în aceste zile dacă te concentrezi pe socializare și întâlnirea cu oameni noi.

Dacă ești deja într-o relație, probabil o să faci următorul pas în această săptămână.

Citește și: Cum își cer scuze zodiile atunci când greșesc

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viața ta amoroasă își va găsi drumul în această săptămână, după toate luptele pe care le-ai avut recent cu persoana cu care ți-ai împărțit viața.

Trebuie să fii mai ferm/ă cu privire la deciziile tale când vine vorba de viitor, mai ales dacă te-ai hotărât să pui punct mariajului sau relației.

Dacă îți faci puțin timp să te relaxezi și să te calmezi în aceste zile, va fi mai bine pentru tine. Folosește acest timp pentru a-ți îmbunătăți sănătatea mentală.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai fost întotdeauna dominator/oare. Dar, săptămâna aceasta, această trăsătură îți sare în ajutor doar pentru că s-ar putea ca partenerul/a de viață să încerce să te manipuleze pentru a lua decizii care să-l avantajeze doar pe el, iar pe tine să te facă să-ți pierzi timpul.

Prin urmare, asigură-te că te ții tare și de această dată.

Trebuie, totuși, să lucrezi la calmarea gândurilor tale negative, în special în ceea ce privește relația ta.

Nu permite stresului sau tensiunii să îți influențeze sănătatea și viața.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te vei confrunta cu o mulțime de obstacole pe plan sentimental în această săptămână, care îți vor consuma mare parte din energie și timp.

Vei ajunge să te simți obosit/ă, dar pe de altă parte satisfăcut/ă până la sfârșitul săptămânii, deoarece nu vei ceda presiunii de a face lucrurile pe care nu ți le dorești sau în care nu te regăsești.

Dacă ești singur/ă, cel mai probabil vei avea câteva întâlniri sporadice. Nu îți face speranțe!

Leu(22 iulie - 22 august)

În această săptămână vei afla că ești foarte compatibil/ă cu partenerul/a. Acest lucru se întâmplă pentru că amândoi credeți în dragoste, bunătate și acceptare mai mult decât în orice altceva.

Astrele sunt în favoarea ta și te ajută să rezolvi cu ușurință orice posibilă problemă legată de această oportunitate.

Te vei simți foarte bine alături de prieteni și familie, deoarece aceștia vor fi cel mai mare sprijin al tău și îți vor da cele mai bune sfaturi, în special în dragoste.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Va trebui să te concentrezi să devii o versiune mai bună a ta în această săptămână, deoarace soarta nu te-a lăsat fără opțiuni.

Dacă alegi să fii rezistent/ă la schimbare, vei întâmina mai multe probleme și dificultăți în ceea ce privește viața ta amoroasă.

Dacă ești singur/ă, personalitatea ta este factorul de generare a unei dispoziții pozitive în viața oricui te întâlnește.

Trebuie să profiți la maximum de această săptămână, deoarece mingea este în terenul tău.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei fi mai independent/ă. Vei putea clarifica lucrurile în care ai rămas blocat/ă mult timp.

Încearcă să petreci cât mai mult timp cu o persoană la care ții și care este bolnavă. Acest lucru o va face fericită atât pe ea, cât și pe tine.

Capeți încredere în tine și vei reuși să fii fericit/ă, indiferent dacă decizia ta este de a fi singur/ă sau alături de cineva.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, este posibil să pleci într-o călătorie introspectivă în această săptămână, pentru a-ți găsi scopul în viață și a te cunoaște mai bine.

Vor fi zile intense pentru tine, dar într-un mod pozitiv. Familia și cei dragi nu te vor deranja și te vor lăsa să faci exact ceea ce ai nevoie.

Dacă cuplul tău este unul trainic și nu sunt semne că ceva ar merge în neregulă, săptămâna aceasta nu vei petrece prea mult timp cu persoana iubită. Cu toate acestea, lucrurile vor sta grozav între voi.

Vei primi o cantitate neașteptată de empatie din partea partenerului/ei, care te va face să te simți foarte încrezător/oare în relația ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei avea parte de multă dragoste și grijă din partea partenerului/ei în aceste zile. Te bucuri de sprijinul acestuia în chestiuni profesionale.

Săptămâna aceasta este una bună pentru tine, deoarece ai parte de ceea ce îți place, și anume: aventură.

Dacă ești singur/ă, anxietatea îți va oferi o pauză în această săptămână. Te vei simți din nou fericit/ă și nu te vei mai gândi la ce ar fi putut să fie. Iei lucrurile așa cum sunt, începi să gândești matur și să te împaci cu tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Fii răbdător/oare cu partenerul/a de viață, chiar dacă te enervează uneori. O mulțime de obstacole neașteptate pot apărea din cauza greșelilor stupide pe care le poți face din impulsivitate.

Nu ar trebui să îți pierzi cumpătul, ci să te concentrezi pe bunăstarea personală. Nu te lăsa purtat/ă de acțiunile și cuvintele persoanei iubite, ar putea fi nesăbuite.

Să rămâi cu supărare nu îți aduce nimic bun. Învață să fii blând/ă!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

O relație mai veche poate reapărea în viața ta în aceste zile. Anii au trecut atât peste tine, cât și pentru fostul/fosta și v-ați schimbat, iar acum lucrurile ar putea funcționa mai bine pentru voi. Merită să-i dai o șansă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație de multă vreme, s-ar putea ca o a treia persoană să apară în peisaj. Din fericire, persoana iubită nu va ceda, însă tot vei trece printr-o situație neplăcută.

Ascultă de sfaturile prietenilor atunci când ți-e greu!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Viața ta amoroasă va experimenta o cădere în această săptămână. Se va datora unui comportament neașteptat din partea partenerului/ei de viață. Încearcă să îl înțelegi, în loc să fii rece și nepoliticos/oasă.

Chiar dacă nu știi să gestionezi situațiile neașteptate, măcar încearcă!

În această săptămână este vorba despre a învăța despre tine. Pe măsură ce navighezi prin terenuri neexplorate, vei realiza adevărata natură a existenței tale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod