Horoscopul lunii februarie. Sinceritatea e periculoasă în cazul Taurului

Sinceritatea e periculoasă în cazul Taurului. Cu cât spune mai multe, cu atât problemele vor escalada.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna februarie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

În primele zile ale lunii, previziunile se vor concentra mai mult pe muncă decât pe dragoste.

Cu toate acestea, din 7 februarie, ochii tăi se vor deschide pentru a face loc unei atmosfere mai iubitoare și mai romantice.

Vei fi calabil/ă să legi relații mult mai pozitive, proaspete și sănătoase.

Dacă ești implicat/ă deja într-o relație, va trebui să reconsideri ideea de a arăta mai multă dragoste și afecțiune. Poți demonstra acest lucru prin comunicarea cu partenerul/a de viață, păstrând bunăstarea și înțelegerea.

Dacă ești singur/ă, vei căuta oameni diferiți. Îi vei putea întâlni luna aceasta, dar va rămâne la latitudinea ta să iei decizii decisive.

Bani

În ceea ce privește banii, se preconizează câteva aspecte de luat în considerare luna aceasta.

În februarie va fi important să fii extrem de atent/ă cu orice situație atipică cu care te confrunți la locul de muncă sau în afacerile tale.

Acest lucru trebuie făcut, deoarece s-ar putea să întâmpini anumite probleme care îngreunează profitul.

Organizează bine totul și gestionează sarcinile astfel încât să poți evita orice situație imprevizibilă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

În prima săptămână din luna februarie te vei bucura de un climat plin de afecțiune de care ar trebui să profiți la maximum.

Dacă ești într-o relație, te așteaptă zile pline de pasiune și apropiere, dar și de sinceritate. Cu toate acestea, ferește-te să fii pe deplin sincer/ă, deoarece acest lucru poate duce la suspiciune și gelozie.

Dacă ești singur/ă, te bucuri de carismă, profită de asta pentru a face cuceriri. Acest lucru îți va oferi mai multă încredere în tine.

Bani

Luna aceasta, unii oameni vor provoca o întârziere a veniturilor tale din cauza neglijenței și a greșelilor lor.

Totuși, economiile tale din trecut vor permite situației tale financiare să nu fie atât de critică în februarie, astfel încât să te poți bucura de liniște din acest punct de vedere.

La locul de muncă vei avea multă energie și îți vei desfășura activitatea cu o hotărâre fermă. Prin urmare, este favorabil să folosești aceste calități pentru a-ți dezvolta munca și proiectele de interes.

Deși vor exista tensiuni, vor exista și o mulțime de satisfacții și rezultate.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, începutul lunii va fi oarecum descurajant, dar situația se va schimba din cea de-a doua săptămână. Din acel moment, îți vei putea îndrepta atenția către noi planuri și proiecte care sunt pe placul tău și al partenerului/ei.

Vrei să crești și să evoluezi împreună cu el/ea, așa că vei simți un impuls puternic de a face lucruri în doi.

Vor fi zile de mare dăruire și angajament din partea ta, care vor fi pe placul persoanei iubite.

În cazul în care ești singur/ă, astrele prezic momente clare și oportunităi de a găsi dragostea. Pur și simplu va fi necesar să fii atent/ă în orice moment și să-ți folosești subtil carisma.

Bani

Luna aceasta va apărea o problemă în afacerile tale, deoarece nu este clar cine trebuie să ia deciziile.

Ar trebui să fii deschis/ă la dialog, deoarece, în sine, afacerile nu merg prost, doar ai nevoie de o îmbunătățire în ceea ce privește comunicarea.

Cu mai multă deschidere către dialog, profitul va fi garantat. 

Citește și: Semne că e îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui. Astrologia îți dezvăluie adevăratele lui sentimente

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Astrele promit o lună foarte senzuală și plină de dăruire din partea ta. Ești în căutarea stabilității și vrei să poți conta pe cineva care să te ajute cu responsabilitățile zilnice. Din acest motiv, angajamentul va fi prioritatea ra.

Dacă ești într-o relație, intuiția va fi asul tău din mânecă. Acest lucru se datorează faptului că ești în căutarea stabilității și a confortului în cuplu pentru o lungă perioadă de timp, nu îți dorești ceva pasager.

Dacă ești singur/ă, vei avea un avantaj puternic de seducție. Vei căuta în adâncul inimilor celor care te atrag pentru a putea găsi lucruri interesante.

Bani

În ceea ce privește banii, lucrurile merg destul de bine, veniturile și afacerile tale sunt în creștere.

Cu toate acestea, trebuie să ai grijă ca oamenii să nu îți afecteze progresul din cauza invidiei pe care o pot simți față de tine.

Amintește-ți că eforturile tale sunt cele care ți-au adus câștigurile, deci le meriți pe deplin.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Prima săptămână din februarie va fi oarecum tensionată în ceea ce privește relația ta de cuplu, dar acest lucru se va schimba mai târziu.

Vei da dovadă de multă creativitate spontană, profită de ea la maximum. Relația ta va evolua pe măsură ce luna trece.

Primele două săptămâni pot fi susceptibile de gelozie și neîncredere, dar va trece.

Până la sfârșitul lunii, dacă ai o relație, aceasta va fi deschisă pentru mai multe activități împreună.

Bani

Ar trebui să fii mai atent/ă la afacerea pe care o ai cu cunoscuții. Pot apărea probleme de comunicare sau de claritate, motiv pentru care unul dintre voi poate pierde bani.

Vei fi dispus/ă să iei inițiativa pentru anumite locuri de muncă și proiecte pentru viața ta profesională.

Vei miza puternic pe viitorul tău, așa că intuiția va juca un rol fundamental în munca ta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Nu va fi o lună despre iubire, deoarece vei fi mai concentrat/ă pe tine și pe interesele tale. De aceea, pot apărea anumite nuanțe de tensiune în relația ta.

Dacă ai pe cineva, nu acorda atât de multă atenție detaliilor în ceea ce privește persoana iubită, căutarea perfecțiunii aduce conflicte serioase. Fii mult mai înțelegător/oare, observațiile tale pot fi relevante, dar nu până la punctul de a fi hărțuitoare.

Dacă ești singur/ă, lasă deoparte grija de a prelua controlul absolut asupra situațiilor. Oferă-le celor din jur șansa să-ți arate lucruri interesante.

Bani

Datorită ingeniozității și creativității tale minunate, poți veni cu planuri practice pentru afacerea ta în această lună.

În cazul în care ai șefi sau colegi, aceștia joacă un rol foarte important pentru ca ideile tale să iasă la iveală și să poată fi puse în practică.

Obiectivele nu vor fi în totalitate clare, dar atenția ta către detalii te va ajuta să te descurci în situații limită, iar situația ta financiară se va îmbunătăți.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Va fi o lună importantă pentru angajament și relații amoroase. Din a doua săptămână din februarie, vei fi interesat/ă să faci excursii sau activități cu persoana iubită. Vei simți impulsul de a lua inițiativa.

Dacă ai o relație, va fi o lună foarte interactivă și plină de schimburi, veți învăța multe unul de la celălalt. Cu multă dorință și solidaritate, vă planificați idealuri pe termen lung pe care să le îndepliniți împreună.

Dacă ești singur/ă, astrele te îndeamnă să ieși, să relaționezi și să îndrăznești. Starea ta de bine te poate surprinde atât pe tine, cât și pe cei din jur.

Bani

Vei avea un anumit capital care te favorizează să realizezi unele activități sau proiecte în această lună.

Cu toate acestea, trebuie să fii foarte atent/ă cu cine îți desfășori aceste planuri, deoarece îți pot aduce probleme serioase. Nu irosi banii!

Ar fi bine să îți folosești abilitățile de comunicare pentru a solicita ajutor și pentru a face munca mai suportabilă. Numai că nu oricui!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Luna aceasta este despre o mai bună înțelegere cu persoana iubită. În timp ce lucrați la comunicare, vor exista mai multe momente de bucurie decât de tensiune. Este important să fii deschis/ă către noi posibilități și către munca în echipă.

Dacă ești singur/ă, vei beneficia de optimism, seducție și multă dinamică. Trebuie să știi să folosești aceste caracteristici în avantajul tău pentru a-ți atinge țelurile în dragoste.

Ești mult mai puțin plictisitor/oare și negativist/ă și mult mai spontan/ă decât crezi, profită și lasă-te dus/ă de val.

Bani

În luna februarie, vor exista unele dificultăți în ceea ce privește banii. Cel mai probabil acest lucru se întâmplă din cauza propriei tale iresponsabilități.

Trebuie să fii mai atent/ă și să acorzi mai multă atenție afacerilor în care investești. Nu irosi banii inutil!

La locul de muncă, abilitățile tale de comunicare vor ieșu în evidență și te vor ajuta.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Este o lună bună pentru dragoste, mai ales din a doua săptămână din februarie. Vei fi mult mai optimist/ă în ceea ce privește iubirea și relațiile personale, ceea ce te determină să vrei să cunoști mai mulți oameni și să îți extinzi orizonturile.

Dacă ai o relație, aceasta va fi privilegiată și planurile de cuplu vor ajunge la îndeplinire. În plus, vei fi dispus/ă să lucrezi constant în echipă și să comunici.

Dacă ești singur/ă, nu-ți face griji, ești plin/ă de carimsă și bunătate, așa că acesta va fi principalul tău instrument de seducție. Nu va exista nicio incertitudine în alegerea ta, așa că deschide-te către noi parteneri/e.

Bani

Ai grijă unde, când și cum îți cheltuiești banii, deoarece poți avea probleme din această cauză.

Trebuie să îți amintești mereu că ai responsabilități de acoperit, așa că economisirea corectă a banilor te poate salva.

Gestionându-ți bugetul cu atenție, vei avea ocazia să te și răsfeți, dar și să eviți să treci prin perioade financiare proaste în lunile următoare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

În ceea ce privește viața ta sentimentală, luna februarie vine cu rutină și o oarecare plafonare. Drept urmare, atenția ți se va îndrepta către carieră sau chestiuni personale. Te vei concentra să-ți crești încrederea de sine.

Dacă ai pe cineva, monotonia își va spune cuvântul. Vei căuta cu disperare să ieși din această situație, astfel încât lucrurile să fie în regulă atât pentru tine, cât și pentru persoana iubită.

Dacă ești singur/ă, ești pe cale să închei cu trecutul și să poți fi din nou disponibil/ă pentru o relație.

Este de așteptat ca până la finalul lunii să cunoști oameni noi care să te atragă din punct de vedere amoros.

Bani

Astrele îți recomandă să fii foarte atent/ă luna aceasta atunci când vine vorba de tranzacții financiare.

Există posibilitatea de a fi înșelat/ă sau de a pierde bani din cauza vicleniei oamenilor cu care lucrezi sau faci afaceri.

Să fii atent/ă cu cine interacționezi și să-ți gestionezi corect banii vor fi soluțiile ideale pentru a te proteja.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

În ceea ce privește viața ta sentimentală, luna aceasta va exista multă tensiune în relație. Prin urmare, comunicarea și iertarea vor fi propice pentru reducerea sau eradicarea acestor tensiuni. Din a doua săptămână din februarie, lucrurile se vor îmbunătăți. Se va face loc pentru sentimente noi, mai fericite și mai spontane.

Dacă ai o relație, nu trebuie să te lași copleșit/ă de stresul primei săptămâni, deoarece imediat după aceea flacăra iubirii va renaște.

Dacă ești singur/ă, vei avea ocazia perfectă de a-ți găsi pe cineva. Fii atent/ă la situațiile care pot apărea, deoarece depinde de tine să se concretizeze.

Ai totul pentru asta, de la starea de spirit la setimentul de a te oferi complet iubirii.

Bani

S-ar putea să te confrunți cu unele probleme financiare la începutul lunii din cauza unor dezvăluiri din trecut.

Fără îndoială, deciziile tale din trecut îți afectează prezentul, mai ales în problema economică, așa că fii atent/ă cu asta!

Nu ceda presiunii, justifică-te și gestionează totul responsabil și poți să-ți revii.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Se preconizează că în prima săptămână a lunii februarie te vei putea bucura de pasiune și stabilitate în dragoste. După aceea, vor beni zile cu multe răsturnări de situație și frustrări.

De aceea, ideal va fi ca tu să poți sta ferm/ă pentru a putea depăși aceste situații.

Dacă ești într-o relație, renunță la a mai avea așteptări prea mari. Rămâi cu picioarele pe pământ și încearcă să fii cât mai realist/ă posibil. În acest fel, poți preveni să-ți obosești partenerul/a sau să-l faci să simtă sub prea multă presiune inutile. Mai mult, eviți să fii dezamăgit/ă!

Pe de altă parte, dacă ești singur/ă, fii atent/ă și deschis/ă către situații noi.

Ești mai aproape de iubire decât crezi, doar revizuiește-ți bine criteriile și acordă atenție cui o merită.

Bani

Ar trebui să fii foarte clar/ă cu privire la interesele și obiectivele tale profesionale. Odată definite, deciziile vor fi esențiale.

Vor apărea unele conflicte la locul de muncă, dar depinde de capacitatea ta mentală să poți să te ridici și să rezolvi orice problemă.

În ceea ce privește banii, norocul te va urmări luna aceasta. Cu toate acestea, și tu trebuie să-ți faci partea și să fii atent/ă la detalii. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod