Cum reacționează zodiile atunci când sunt înșelate. Infidelitatea nu e ușoară pentru nimeni!

Infidelitatea este unul dintre cele mai sensibile subiecte în ceea ce privește dragostea și relațiile. Nu numai că este greu să vorbești despre asta, dar poate fi și mai greu să o înțelegi, mai ales dacă tu ești cel/cea înșelat/ă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se știe că Berbecul vrea să fie mereu în frunte, așa că, dacă cineva îl înșală, nu te aștepta să fie calm. Nu numai că va fi supărat că a fost trădat, dar se va întreba și cum a îndrăznit cineva să creadă că există cineva mai bun decât el!

Oricum, el va fi cel care va învinge odată ce infidelitatea va ieși la iveală, deoarece nu se opune deloc răzbunării, din contră!

Și da, voi doi ați terminat-o definitiv din acel moment, nu există nicio îndoială sau șansă de împăcare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul îți poate spune că te iartă, dar fii sigur/ă că nu va uita niciodată.

Va trebui să fii și mai atent/ă cu ceea ce spui sau faci în jurul lui de acum, deoarece chiar și cel mai mic lucru îl poate declanșa.

El nu va spune niciodată cât de mult l-ai rănit, dar nici nu îți va reveni niciodată complet din această trădare.

Vei fi ținut/ă în lesă pentru mult, mult timp!

Citește și: Cât de încăpățânate sunt zodiile. Află cine e pe primul loc!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă iubești un nativ sau o nativă din Gemeni, ar fi bine să începi să te rogi în genunchi pentru iertare înainte ca aventura să se întâmple.

Singurul mod în care această zodie te va accepta înapoi va fi să îți asumi complet responsabilitatea acțiunilor tale. Fără scuze precum "A fost doar un sărut" sau "Eram beat".

Ce ai făcut a fost greșit și totul depinde exclusiv de tine de acum.

Asumarea acestei responsabilități îți va îmbunătăți șansele de a fi iertat, dar nu putem garanta că se va întâmpla. Gemenii sunt deștepți și nu vor face aceeași greșeală de două ori.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

S-ar putea să ai șansa de a-i cere iertare Rcaului după ce îl înșeli, deoarece el este unul dintre semnele zodiacale cel mai predispus să te asculte

El nu vrea să se grăbească să arunce toate momentele și amintirile uimitoare pe care voi doi le-ați împărtășit și viața pe care ați construit-o împreună, așa că își va face timp să asculte și varianta ta.

Nu profita însă de generozitatea lui. Ești norocos/oasă să primești șansa de a-ți cere scuze.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este destul de încrezător și nu va înțelege cum ai îndrăznit să nu realizezi cât e de uimitor.

El te va părăsi imediat, deoarece știe că se va descurca și mai bine fără tine. Așadar, cel mai probabil nu vei primi acea a doua șansă pe care ți-o dorești.

De asemenea, Leul este prea mândru și nu vrea ca nimeni să afle ce i-ai făcut. Așa că, dacă îl înșeli, o să vrea să păstreze infidelitatea doar pentru el și nu le va spune nici măcar prietenilor sau apropiaților ceea ce i-ai făcut.

Acest lucru nu înseamnă că vei scăpa nepedepsit/ă, doar că nu te va umili public și nici nu va exploda în jurul acestei situații.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioarei îi place să se simtă în siguranță, așa că dacă cineva o înșală, o aruncă complet din zona ei de conffort.

Dacă credeai că ai putea să o înșeli și să scapi de asta basma curată pentru că e tăcută și timidă, ai presupus total greșit.

Ea nu va da înapoi dacă simte că este atacată și trădată, iar infidelitatea este clar un atac direct asupra ei. Ceea ce este atât de periculos la ea este capacitatea ei de a folosi lucrurile în avantajul ei.

Poate nu știi că știe că ai înșelat-o, lăsând-o în poziția perfectă pentru răzbunare...

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța va încerca să facă totul să pară mai bine, ca și cum nimic nu a mers vreodată rău, pentru început.

Ea știe că a investit atât de mult în această relație și nu vrea să vadă că totul se irosește.

Ea crede că este mai ușor să încerci să rezolvi problemele din relație decât să cureți mizeria care rămâne în urma ei dacă voi doi vă despărțiți.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cel mai bun lucru de făcut dacă ai înșelat un Scorpion este să-i mărturisești cu gura ta.

El va trece mai ușor peste infidelitate și chiar va asculta ce ai de spus despre acțiunile tale, dacă tu ești cel/cea care vine să lămurească situația. Dacă aude despre trădarea ta de la altcineva, poți să-ți iei adio de la el.

Nu se poate spune concret ce va face în acest caz, dar poate fi valabilă atât o despărțire definitivă, cât și o răzbunare cruntă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă înșeli un Săgetător și el află despre asta, îl vei pierde.

El se asigură constant ca viața alături de cineva este completă, iar acest lucru necesită multă muncă obositoare. Așadar, infidelitatea ar fi picătura care umple paharul.

El va trece de la plâns la țipăt... iar tu vei fi în fața lui.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ai înșelat un Capricorn, nu fugi la el plângând de greșeala pe care ai făcut-o și nu-ți pierde respirația găsind scuze pentru ce ai făcut.

Intuiția lui este puternică și își va da seama cum stă situația. Cu toate acestea, recunoaște-i că ai greșit. Spune-i asta și măcar va putea să păstreze puțin respect pentru tine.

Și, cine știe, puțin respect ar putea ajuta la salvarea relației voastre mai târziu.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul va țipa, va plânge și va arunca cu lucruri în tine atunci când va afla că l-ai înșelat.

Dacă poate, te va răni așa cum l-ai rănit și tu. El îți va aminti de toate momentele uimitoare și experiențele pe care le-ați trăit împreună și de cum le-ai distrus pe toate acum.

Va dura ceva timp, dar în cele din urmă, Vărsătorul va dori să găsească o modalitate de a se vindeca de toate acestea.

Dacă asta vrei și tu, va trebui să muncești din greu pentru a-i recâștiga încrederea.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii vor ignora semnele infidelității tale atât timp cât vor putea, pentru că nu vor să creadă că persoana pe care o iubesc și în care au cea mai mare încredere le-ar putea face asta lor și relației lor.

În cele din urmă, durerea va fi prea mare ca să mai poată să o țină înăuntru, iar când va veni acel moment, vei dori să fugi, pentru că Peștii vor exploda și nimeni nu va fi în siguranță.

Vor avea nevoie de ceva timp să-și revină, așa că nu are rost să încerci să-ți ceri scuze imediat. Acordă-le ceva timp, dar în cele din urmă, nu te aștepta ca ei să te ierte sau să te primească înapoi.

Ai greșit și poate ai pierdut cel mai bun lucru pe care l-ai avut vreodată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod