Ești dezamăgită de cineva sau de ceva? Cum să treci peste, în funcție de zodia ta

Dezamăgirea este ceva despre care învățăm încă de la o vârstă fragedă. Sentimentul de a fi lăsat baltă, cineva care nu ține cu tine, promisiunile nerespectate, visurile neîmplinite și chiar propriul eșec, toate acestea provoacă dezamăgire sub diverse forme.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Optimismul tău inerent te oprește din a zăbovi prea mult asupra negativului. Tu mergi mai departe și găsești altceva pe care să te concentrezi.

Te-ar putea ajuta să participi la o competiție, să faci să ceva care să te scoată din zona ta de confort sau să începi un nou proiect.

Dacă te arunci în ceva care te pasionează, nu vei rămâne prea mult dezamăgită.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești o persoană destul de rezistentă și puternică, așa că o dezamăgire nu te va doborî.

După ce ai experimentat una, chiar vei arăta o oarecare compasiune și bunătate, astfel încât să te poți vindeca și să îți continui viața.

Știi că lucrurile nu vor merge întotdeauna așa cum îți dorești. Fă-ți timp pentru a-ți procesa sentimentele, dar nu le lăsa să-ți blocheze planurile.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte util pentru tine să discuți cu un prieten sau cu cineva în care ai încredere după o dezamăgire. Dacă nu scoți la suprafață ce simți, nu e bine pentru tine. Acele sentimente pot reapărea în viitor și pot provoca daune.

Ești o persoană foarte inteligentă și te va ajuta să vorbești despre o situație sau o persoană care nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor tale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești o persoană foarte sensibilă, iar dacă nu procesezi lucrurile emoțional, acest lucru ți-ar putea afecta comportamentul și deciziile.

Trebuie să fii într-un spațiu sigur și să ai un sistem de sprijin atunci când treci printr-o dezamăgire. Dacă îți interiorizezi sentimentele, ar putea duce la emoții precum furia și tristețea intensă și ar putea deveni și mai greu pentru tine să te vindeci.

Citește și: Avertismentul secret ascuns în horoscopul tău, în funcție de zodia ta

 

Leu(22 iulie - 22 august)

Ca mulți dintre noi, și tu ești dezamăgită în fiecare zi în sute de moduri, dar nu lași nimic să te doboare.

Trebuie să te concentrezi pe viitor și să îți vezi de viață, deoarece știi că oamenii te vor căuta pentru îndrumare.

Tu trebuie să fii puternică, nu numai pentru tine însăți, ci și pentru oamenii care te respectă. Dezamăgirea face parte din procesul de a obține ceea ce îți dorești și de a face schimbări pozitive, iar tu ești dispusă să plătești acest preț.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu știi că dezamăgirea este parte a vieții. Când te simți dezamăgită, cauți lecția, te adaptezi și continui să evoluezi.

Pentru tine, totul poate fi reparat sau îmbunătățit. Cheia este să găsești lecțiile de care ai nevoie, chiar dacă nu sunt evidente.

Să presupunem că participi la un concurs și pierzi. Poate pierzi chiar de două sau de trei ori și este foarte dezamăgitor, dar de fiecare dată când pierzi, înveți puțin mai mult și, în cele din urmă, capeți cunoștințele necesare pentru a câștiga.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Poți suporta dezamăgirea destul de greu, dar, în cele din urmă, vei încerca să-ți schimbi perspectiva despre asta. Vei reconsidera dezamăgirea și vei încerca să îi iei din importanță.

Nu ai câștigat la concurs călătoria mult dorită, dar asta nu înseamnă că nu vei câștiga niciodată. Va exista o altă ocazie sau o altă împrejurare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești o persoană mult mai sensibilă decât lași să se vadă și tinzi să îți ascunzi sentimentele. Când ești dezamăgită, acel sentiment de pierdere sau de eșec se poate transforma uneori în furie sau răzbunare.

Nu îți place să simți că nu poți face nimic pentru a schimba o situație, de aceea trebuie să iei măsuri ca să te simți mai bine.

Ești matură, echilibrată și te străduiești să păstrezi controlul. Nu vrei să ți se plângă de milă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru a trece peste o dezamăgire, trebuie să îți faci un plan. Ai nevoie să îți faci de lucru, deoarece nu îți place să te simți blocată într-un cerc nesfârșit de dezamăgire și frustrare.

Privește către lucrurile și experiențele care te pot face fericită și concentrează-te asupra lor. Pentru tine, este vorba de a minimiza puterea dezamăgirii și de a o îndepărta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești o persoană practică și înțeleaptă și, dacă ai lăsa fiecare dezamăgire pe care ai experimentat-o să te afecteze, nu ai ajunge niciodată nicăieri.

Încearcă să nu petreci prea mult timp disecând o dezamăgire. În schimb, învață din asta, pune acele lecții în practică și lucrează la îmbunătățire.

Important este să te pregătești pentru mai multe succese decât pentru dezamăgiri!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Tu faci față dezamăgirilor și știi că aceastea sunt inevitabile. Pentru tine, este vorba despre a nu te implica emoțional în orice, pentru a nu fi dezamăgită prea des.

Detașează-te de factorii dezamăgirii și încearcă să uiți de asta cât de repede poți. Ești foarte creativă și preferi să cauți soluții decât să lași eșecul sau dezamăgirea să ajungă la tine.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Când ești dezamăgită, încerci să îți ocupi mintea și timpul cu ceva care te pasionează. Poți fi exagerat de sensibilă uneori și poate fi mai bine pentru tine să nu cedezi în fața sentimentelor de tristețe atunci când te confrunți cu o dezamăgire.

Te-ai putea pierde într-o expoziție de artă, ai putea face voluntariat sau te-ai putea concentra pe un proiect personal. Dezamăgirea poate fi o sursă de inspirație pentru tine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod