Horoscopul dragostei pentru săptămâna 14-20 februarie. Află motivul pentru care relația Balanței se poate sfârși!

Descoperă motivul pentru care relația Balanței se poate sfârși, deoarece astfel vei mai avea o șansă să o salvezi!


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În ceea ce privește viața sentimentală, accentul se va pune pe comunicare în această săptămână.

Astrele te încurajează să-ți eliberezi toate sentimentele.

În următoarele zile, vei avea oportunități de a împărtăși mai multe despre tine, dar și de a fi un umăr pe care oamenii să plângă, în special partenerul/a de viață sau frații.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important să fii deschis/ă față de partenerul/ de viață în aceste zile.

Dacă faci vreo descoperire importantă pentru tine, împărtășește-o cu el/ea. Comunicarea vă va transforma relația în bine.

Dacă ești singur/ă și decepționat/ă, concentrează pe muncă, carieră, afaceri și alte astfel de activități care îți pot aduce rezultate pozitive, dar și rapide. Ai nevoie de satisfacții din alte surse. Ești capabil/ă!

Citește și: Avertismentul secret ascuns în horoscopul tău, în funcție de zodia ta

 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna începe cu Ziua Îndrăgostiților, iar astrele îți oferă un impuls puternic de a iubi.

O relație pasională te-ar putea face să treci peste frica de intimitate. Lasă-te vulnerabil/ă în timp ce te deschizi și le arăți oamenilor adevăratele tale sentimente.

Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, acum începe etapa de auto-videncare. Deși poate fi dificil, parcurge această călătorie în liniște, în timp ce înveți să te iubești necondiționat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Lucrul împreună poate aduce lucruri uimitoare în viața ta. Nu-ți fie teamă să ceri ajutorul partenerului/ei pentru a-și îndeplini visurile. Împreună puteți face orice!

Dacă ești singur/ă, aceste zile vor fi destul de intense, deoarece va trebui să te ocupi de vindecarea interioară. Încearcă să-ți scrii gândurile într-un jurnal, te va ajuta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Viața ta socială va deveni mai activă în această săptămână. Telefonul tău va exploda în aceste zile cu mesaje, apeluri și o mulțime de invitații. Bucură-te de această perioadă, indiferent dacă ești singur/ă sau nu.

Dacă ai o relație, monotonia poate fi spartă prin ieșirea în grupuri.

Dacă ești singur/ă, nu vei mai simți nevoia de a avea un partener romantic, deoarece prietenii îți sunt de ajuns.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Lasă pasiunea să te ducă în locuri uimitoare în această săptămână.

Indiferent dacă pleci într-o aventură cu persoana iubită sau faci o excursie de unul/una singur/ă, orice ai face, nu va fi plictisitor.

Ești împăcat/ă cu viața ta amoroasă, nu vrei să ai nimic altceva decât ceea ce ai acum.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă îți dorești siguranță emoțională în viața ta, cel mai bun loc de a începe este prin a-ți schimba stilul de atașament față de ceilalți.

Să fii obsedat/ă de partenerul/a de viață nu va duce la o relație de durată. Fii idependent/ă pentru a crea stabilitatea pe care o cauți!

Pentru a face acest lucru, ar putea fi necesar să faci o auto-descoperire. Acesta este momentul ideal pentru a-ți explora sinele, deoarece te va ajuta să te înțelegi mai bine.

Dinamica familiei se poate schimba, mai ales dacă vei purta o discuție profundă cu o rudă apropiată. S-ar putea să fie nevoie să ceri mai mult spațiu personal sau să te confrunți cu probleme din copilărie.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta, mai precis luni, e un moment grozav pentru a ieși la întâlnire cu cineva. Ai vorbele la tine și poți obține tot ce vrei. Folosește metodele tale preferate de suducție pentru a încheia într-o notă pasională.

Totuși, ai grijă, pentru că viața poate deveni puțin intensă dacă te bagi în situații amoroase complicate.

Dacă ai pe cineva, săptămâna aceasta va fi despre iubire. Din păcate, această iubire poate fi puțin forțată, iar apoi pasiunea și înțelegerea să dispară.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În loc să te concentrezi pe bunurile materiale, concentrează-te pe relațiile tale personale.

Această săptămână este ideală pentru a pune capăt tuturor disputelor, a întreține relațiile folosind o comunicare sănătoasă și a iubi oamenii necondiționat.

Nu trebuie să-ți ignori partea financiară total, însă e necesar să găsești un echilibru între aceste două planuri. Dragostea și banii merg mână-n mână acum.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În ceea ce privește dragostea, e necesar să fii mai creativă în viața de cuplu.

Fie că ești la început de drum cu cineva sau ai o relație de lungă durată, e important să te descoperi în permanență atât pe tine, cât și pe cel/cea de lângă tine.

Dacă ești singur/ă, zilele de joi și vineri îți vor aduce oportunități pasionale. Relațiile începute acum se vor consuma rapid, însă vor fi exact ceea ce îți trebuie în acest moment.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești în căutarea libertății, ceea ce înseamnă spațiu fără  reguli în ceea ce privește viața de cuplu și conviețurirea cu cineva.

În aceste zile vei putea să-ți comunici sentimentele cu o mai mare ușurință. Hrănește-ți copilul interior și arată-i dragoste necondiționată, a sosit momentul să te gândești mai întâi la tine.

Ai ținut prea multe lucruri în tine, dar totul va ieși la suprafață acum. Secretele dezvăluite pot schimba dinamica vieții tale sentimentale.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ai o inimă mare. Ești capabil/ă să simți toată suferința din lume. Cu toate acestea, în loc să simți doar durerea, găsește modalități de a face lumea un loc mai bun.

Începe prin a cerceta problemele amoroase care te apasă. Noile informații te vor ghida în direcția corectă, spre o relație mai sănătoasă și mai completă.

Ocupă-te de familie, mai ai multe de învățat în această privință.

Dacă ești singur/ă, săptămâna se termină într-o notă socială, zona de prietenie fiind favorizată. Ai parte de câteva zile ideale pentru a-ți face noi cunoștințe.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod