Horoscopul banilor pentru săptămâna 14-20 februarie. Gemenii nu vor evolua dacă nu caută schimbare

Gemenii nu vor evolua dacă nu caută schimbare și nu ies din zona de confort!


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Toată munca ta asiduă va da roade în mai multe moduri în această săptămână.

Motivația ta către succesul în carieră poate aduce un impuls și situației tale financiare, fie că e vorba de o mărire de salariu, promovare, fie câștigând un bonus substanțial.

Dacă vrei ceva, ridică-te și cere. Ai puterea de a obține ceea ce îți dorești, așa că folosește-ți abilitățile de comunicare.

Citește și: Avertismentul secret ascuns în horoscopul tău, în funcție de zodia ta

 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Începe săptămâna explorând câteva idei mari. În loc să iei de bune cuvintele altora, mai bine ai face propriile cercetări.

Indiferent dacă îți schimbi domeniul de studiu, te întorci la școală sau doar faci cercetări independente, această nouă cale te-ar putea conduce către cel mai înalt sine.

Banii nu pot cumpăra dragostea, dar îți pot oferi stabilitate, ceva ce tânjești să ai. Caută acea stabilitate, mai ales când treci printr-o perioadă emoțională, și nu cumpăra lucruri doar de dragul de a te liniști.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna începe într-o notă intimidantă, însă astrele te vor ajuta să depășești barierele și blocajele.

Pe măsură ce zilele trec, vei avea puterea de a te manifesta și de a cere ceea ce meriți, în special atunci când vine vorba de bani.

Nu îți fie teamă să ceri ceea ce îți dorești. Nu vei evolua niciodată dacă nu cauți schimbare!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta, accentul se va pune pe parteneriat. Acest aspect îți poate transforma relațiile profesionale ori de afaceri în ceva mai mult.

Fie că semnezi un contract sau începi un parteneriat de afaceri, este o săptămână bună pentru angajamente.

Nu vei obține mai mulți bani acum, însă viitorul arată bine. Mai mult, vestea bună e că nici nu vei pierde bani. Situația ta financiară rămâne constantă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Energia ta productivă te poate ajuta să te remarci la locul de muncă, Ai muncit mult în ultimele săptămâni și s-ar putea ca meritele să-ți fie recunoscute acum. Bucură-te de glorie!

Cuvintele tale au mare greutate în aceste zile, așa că nu face promisiuni goale doar pentru a da bine. Dcă spui că vei face ceva, fă-o!

Îi influențezi pe cei din jurul tău și îi convingi că meriți mai mulți bani.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ideile tale pline de creativitate îți stimulează și obiectivele profesionale ori financiare.

Astrele te încurajează să-ți hrănești ambițiile. Cu toate acestea, încearcă să nu faci din carieră sau bani unica prioritate.

Poți excela în scriere, pictură, muzică sau meșteșuguri. Oricare dintre aceste domenii îți poate aduce un mare succes în viitor, așa că dă tot ce ai tu mai bun!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În ceea ce privește banii, atenția ta nu se va îndrepta către acest sector în această săptămână.

Nu o duci nici rău, dar nici excelent, însă situația ta este mulțumitoare și nu ai motive de îngrijorare.

Poți fără probleme să te ocupi de alte probleme importante cu care te confrunți în momentul actual, deoarece finanțele nu îți vor crea neplăceri.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pot apărea schimbări în ceea ce privește banii în această săptămână.

Cuvintele tale au multă putere, așa că folosește-le cu înțelepciune la locul de muncă sau în afaceri.

Indiferent dacă faci o prezentare care îți poate aduce o promovare sau te înscrii la unele cursuri de perfecționare, ceea ce faci în aceste zile poate avea un impact major asupra vieții tale financiare și a stilului tău de viață.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta trebuie să te concentrezi asupra banilor, mai exact asupra stabilității financiare. Nu lăsa dorința de cumpărături impulsive să îți golească buzunarele și cardurile. Gândește-te bine, deoarece de cele mai multe ori nu ai nevoie de ceea ce ai pus în coș!

Dacă îți dorești să îți îmbunătățești situația materială, va trebui să depui mai multe eforturi. Este un moment grozav pentru a activitate extra sau un job suplimentar, precum și pentru a cere o mărire de salariu sau pentru a afla în ce să investești banii.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Concentrează-te să faci o primă impresie bună atunci când vine vorba de noi joburi sau afaceri. Cu mai multă încredere în tine poți obține ceea ce îți dorești.

Relațiile pe care ți le vei face în această săptămână ar putea fi valoroase mai târziu în ceea ce privește banii.

Așteptările tale trebuie să fie realiste, astfel vei evita să fii dezamăgit/ă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână, regulile jocului se schimbă, deoarece ești pus/ă în situații limită care îți deschid ochii cu privire la bani.

Situația ta financiară va fi pusă în pericol de mai multe ori, dar de fiecare dată vei găsi o soluție mai mult sau mai puțin bună.

Vei învăța din greșeli, lecțiile de viață de acum devenind lege de acum înainte pentru tine.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Visurile pot fi realizate cu ușurință datorită conexiunilor din această săptămână.

Poți semna contracte importante, menite să îți îmbunătățească situația financiară și, implicit, stilul de viață.

Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, deoarece nu te descurci cu banii, încearcă să nu ai așteptări prea mari de la angajatori.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod