Horoscopul săptămânii 14-20 februarie îți amintește că încrederea e cheia

Încrederea de sine este cheia pentru multe zodii în această săptămână!


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

În ceea ce privește viața sentimentală, accentul se va pune pe comunicare în această săptămână.

Astrele te încurajează să-ți eliberezi toate sentimentele.

În următoarele zile, vei avea oportunități de a împărtăși mai multe despre tine, dar și de a fi un umăr pe care oamenii să plângă, în special partenerul/a de viață sau frații.

Bani

Toată munca ta asiduă va da roade în mai multe moduri în această săptămână.

Motivația ta către succesul în carieră poate aduce un impuls și situației tale financiare, fie că e vorba de o mărire de salariu, promovare, fie câștigând un bonus substanțial.

Dacă vrei ceva, ridică-te și cere. Ai puterea de a obține ceea ce îți dorești, așa că folosește-ți abilitățile de comunicare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Este foarte important să fii deschis/ă față de partenerul/ de viață în aceste zile.

Dacă faci vreo descoperire importantă pentru tine, împărtășește-o cu el/ea. Comunicarea vă va transforma relația în bine.

Dacă ești singur/ă și decepționat/ă, concentrează pe muncă, carieră, afaceri și alte astfel de activități care îți pot aduce rezultate pozitive, dar și rapide. Ai nevoie de satisfacții din alte surse. Ești capabil/ă!

Bani

Începe săptămâna explorând câteva idei mari. În loc să iei de bune cuvintele altora, mai bine ai face propriile cercetări.

Indiferent dacă îți schimbi domeniul de studiu, te întorci la școală sau doar faci cercetări independente, această nouă cale te-ar putea conduce către cel mai înalt sine.

Banii nu pot cumpăra dragostea, dar îți pot oferi stabilitate, ceva ce tânjești să ai. Caută acea stabilitate, mai ales când treci printr-o perioadă emoțională, și nu cumpăra lucruri doar de dragul de a te liniști.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Săptămâna începe cu Ziua Îndrăgostiților, iar astrele îți oferă un impuls puternic de a iubi.

O relație pasională te-ar putea face să treci peste frica de intimitate. Lasă-te vulnerabil/ă în timp ce te deschizi și le arăți oamenilor adevăratele tale sentimente.

Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, acum începe etapa de auto-videncare. Deși poate fi dificil, parcurge această călătorie în liniște, în timp ce înveți să te iubești necondiționat.

Bani

Săptămâna începe într-o notă intimidantă, însă astrele te vor ajuta să depășești barierele și blocajele.

Pe măsură ce zilele trec, vei avea puterea de a te manifesta și de a cere ceea ce meriți, în special atunci când vine vorba de bani.

Nu îți fie teamă să ceri ceea ce îți dorești. Nu vei evolua niciodată dacă nu cauți schimbare!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Lucrul împreună poate aduce lucruri uimitoare în viața ta. Nu-ți fie teamă să ceri ajutorul partenerului/ei pentru a-și îndeplini visurile. Împreună puteți face orice!

Dacă ești singur/ă, aceste zile vor fi destul de intense, deoarece va trebui să te ocupi de vindecarea interioară. Încearcă să-ți scrii gândurile într-un jurnal, te va ajuta.

Bani

Săptămâna aceasta, accentul se va pune pe parteneriat. Acest aspect îți poate transforma relațiile profesionale ori de afaceri în ceva mai mult.

Fie că semnezi un contract sau începi un parteneriat de afaceri, este o săptămână bună pentru angajamente.

Nu vei obține mai mulți bani acum, însă viitorul arată bine. Mai mult, vestea bună e că nici nu vei pierde bani. Situația ta financiară rămâne constantă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Viața ta socială va deveni mai activă în această săptămână. Telefonul tău va exploda în aceste zile cu mesaje, apeluri și o mulțime de invitații. Bucură-te de această perioadă, indiferent dacă ești singur/ă sau nu.

Dacă ai o relație, monotonia poate fi spartă prin ieșirea în grupuri.

Dacă ești singur/ă, nu vei mai simți nevoia de a avea un partener romantic, deoarece prietenii îți sunt de ajuns.

Bani

Energia ta productivă te poate ajuta să te remarci la locul de muncă, Ai muncit mult în ultimele săptămâni și s-ar putea ca meritele să-ți fie recunoscute acum. Bucură-te de glorie!

Cuvintele tale au mare greutate în aceste zile, așa că nu face promisiuni goale doar pentru a da bine. Dcă spui că vei face ceva, fă-o!

Îi influențezi pe cei din jurul tău și îi convingi că meriți mai mulți bani.

Citește și: Avertismentul secret ascuns în horoscopul tău, în funcție de zodia ta

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Lasă pasiunea să te ducă în locuri uimitoare în această săptămână.

Indiferent dacă pleci într-o aventură cu persoana iubită sau faci o excursie de unul/una singur/ă, orice ai face, nu va fi plictisitor.

Ești împăcat/ă cu viața ta amoroasă, nu vrei să ai nimic altceva decât ceea ce ai acum.

Bani

Ideile tale pline de creativitate îți stimulează și obiectivele profesionale ori financiare.

Astrele te încurajează să-ți hrănești ambițiile. Cu toate acestea, încearcă să nu faci din carieră sau bani unica prioritate.

Poți excela în scriere, pictură, muzică sau meșteșuguri. Oricare dintre aceste domenii îți poate aduce un mare succes în viitor, așa că dă tot ce ai tu mai bun!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Dacă îți dorești siguranță emoțională în viața ta, cel mai bun loc de a începe este prin a-ți schimba stilul de atașament față de ceilalți.

Să fii obsedat/ă de partenerul/a de viață nu va duce la o relație de durată. Fii idependent/ă pentru a crea stabilitatea pe care o cauți!

Pentru a face acest lucru, ar putea fi necesar să faci o auto-descoperire. Acesta este momentul ideal pentru a-ți explora sinele, deoarece te va ajuta să te înțelegi mai bine.

Dinamica familiei se poate schimba, mai ales dacă vei purta o discuție profundă cu o rudă apropiată. S-ar putea să fie nevoie să ceri mai mult spațiu personal sau să te confrunți cu probleme din copilărie.

Bani


În ceea ce privește banii, atenția ta nu se va îndrepta către acest sector în această săptămână.

Nu o duci nici rău, dar nici excelent, însă situația ta este mulțumitoare și nu ai motive de îngrijorare.

Poți fără probleme să te ocupi de alte probleme importante cu care te confrunți în momentul actual, deoarece finanțele nu îți vor crea neplăceri.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta, mai precis luni, e un moment grozav pentru a ieși la întâlnire cu cineva. Ai vorbele la tine și poți obține tot ce vrei. Folosește metodele tale preferate de suducție pentru a încheia într-o notă pasională.

Totuși, ai grijă, pentru că viața poate deveni puțin intensă dacă te bagi în situații amoroase complicate.

Dacă ai pe cineva, săptămâna aceasta va fi despre iubire. Din păcate, această iubire poate fi puțin forțată, iar apoi pasiunea și înțelegerea să dispară.

Bani

Pot apărea schimbări în ceea ce privește banii în această săptămână.

Cuvintele tale au multă putere, așa că folosește-le cu înțelepciune la locul de muncă sau în afaceri.

Indiferent dacă faci o prezentare care îți poate aduce o promovare sau te înscrii la unele cursuri de perfecționare, ceea ce faci în aceste zile poate avea un impact major asupra vieții tale financiare și a stilului tău de viață.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

În loc să te concentrezi pe bunurile materiale, concentrează-te pe relațiile tale personale.

Această săptămână este ideală pentru a pune capăt tuturor disputelor, a întreține relațiile folosind o comunicare sănătoasă și a iubi oamenii necondiționat.

Nu trebuie să-ți ignori partea financiară total, însă e necesar să găsești un echilibru între aceste două planuri. Dragostea și banii merg mână-n mână acum.

Bani

Săptămâna aceasta trebuie să te concentrezi asupra banilor, mai exact asupra stabilității financiare. Nu lăsa dorința de cumpărături impulsive să îți golească buzunarele și cardurile. Gândește-te bine, deoarece de cele mai multe ori nu ai nevoie de ceea ce ai pus în coș!

Dacă îți dorești să îți îmbunătățești situația materială, va trebui să depui mai multe eforturi. Este un moment grozav pentru a activitate extra sau un job suplimentar, precum și pentru a cere o mărire de salariu sau pentru a afla în ce să investești banii.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, e necesar să fii mai creativă în viața de cuplu.

Fie că ești la început de drum cu cineva sau ai o relație de lungă durată, e important să te descoperi în permanență atât pe tine, cât și pe cel/cea de lângă tine.

Dacă ești singur/ă, zilele de joi și vineri îți vor aduce oportunități pasionale. Relațiile începute acum se vor consuma rapid, însă vor fi exact ceea ce îți trebuie în acest moment.

Bani

Concentrează-te să faci o primă impresie bună atunci când vine vorba de noi joburi sau afaceri. Cu mai multă încredere în tine poți obține ceea ce îți dorești.

Relațiile pe care ți le vei face în această săptămână ar putea fi valoroase mai târziu în ceea ce privește banii.

Așteptările tale trebuie să fie realiste, astfel vei evita să fii dezamăgit/ă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Ești în căutarea libertății, ceea ce înseamnă spațiu fără  reguli în ceea ce privește viața de cuplu și conviețurirea cu cineva.

În aceste zile vei putea să-ți comunici sentimentele cu o mai mare ușurință. Hrănește-ți copilul interior și arată-i dragoste necondiționată, a sosit momentul să te gândești mai întâi la tine.

Ai ținut prea multe lucruri în tine, dar totul va ieși la suprafață acum. Secretele dezvăluite pot schimba dinamica vieții tale sentimentale.

Bani

În această săptămână, regulile jocului se schimbă, deoarece ești pus/ă în situații limită care îți deschid ochii cu privire la bani.

Situația ta financiară va fi pusă în pericol de mai multe ori, dar de fiecare dată vei găsi o soluție mai mult sau mai puțin bună.

Vei învăța din greșeli, lecțiile de viață de acum devenind lege de acum înainte pentru tine.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Ai o inimă mare. Ești capabil/ă să simți toată suferința din lume. Cu toate acestea, în loc să simți doar durerea, găsește modalități de a face lumea un loc mai bun.

Începe prin a cerceta problemele amoroase care te apasă. Noile informații te vor ghida în direcția corectă, spre o relație mai sănătoasă și mai completă.

Ocupă-te de familie, mai ai multe de învățat în această privință.

Dacă ești singur/ă, săptămâna se termină într-o notă socială, zona de prietenie fiind favorizată. Ai parte de câteva zile ideale pentru a-ți face noi cunoștințe.

Bani

Visurile pot fi realizate cu ușurință datorită conexiunilor din această săptămână.

Poți semna contracte importante, menite să îți îmbunătățească situația financiară și, implicit, stilul de viață.

Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, deoarece nu te descurci cu banii, încearcă să nu ai așteptări prea mari de la angajatori.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod