Cum arată în prezent copiii „octomamei” Nadya Suleman: Octupleții au împlinit 13 ani

Octupleții lui Nadya Suleman, cunoscută drept „octomama”, au împlinit 13 ani, iar starleta i-a sărbătorit printr-o ieșire la o sală de bowling și o plimbare în parc.

Ea a postat un mesaj emoționant pe Instagram de ziua celor opt copii. „La mulți ani Nariyah, Isaiah, Maliyah, Jeremiah, Noah, Josiah, Jonah și Makai”, a scris Nadya pe rețeaua de socializare.


„Fiecare dintre voi posedă trăsături unice și sunteți diferiți de toți ceilalți copii de vârsta voastră, în special în societatea de azi. Nu pot exprima în cuvinte cât sunt de recunoscătoare că vă sunt mamă.
Mi-ați binecuvântat viața și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că v-a adus în grija mea. Voi sunteți miracolul meu, îngerii mei și vă iubesc din toată inima, pentru totdeauna”, a continuat Suleman.

Nadya Suleman, care își spune Natalie pe rețelele de socializare, a devenit cunoscută în întreaga lume în anul 2009, atunci când a adus pe lume octupleți, având deja șase copii acasă.


În 2001, Suleman a născut primul său copil, un băiat. În 2002 a născut o fetiță.

Ea a continuat tratamentele de fertilizare in vitro (FIV), care au dus la alte trei sarcini, inclusiv un set de gemeni, astfel că a devenit mama a șase copii - patru fii și două fiice.
În ianuarie 2009 s-au născut octupleții - șase băieți și două fete.

Nadya își crește singură cei 14 copii, într-o casă cu trei dormitoare din Orange Country, California.

Dar vedeta de reality show a declarat că nu a intenționat să aibă atât de mulți copii și a spus că a fost „indusă în eroare” de medicul său.

În 2018, mama singură a declarat pentru The New York Times că medicul său a făcut-o să creadă că va avea gemeni, însă a ajuns să nască opt copii.


Ea a declarat că medicul Michael Kamrava, care ulterior și-a pierdut licența și a plecat din Statele Unite, este motivul pentru care are atât de mulți copii.
Ea spune că medicul a implantat 12 embrioni.

„Am fost indusă în eroare de medicul meu. Mi-a spus că am pierdut șase embrioni, despre care a spus că au fost eliminați din corp, și de aceea trebuie să mai implanteze alți șase”, susține Suleman.

Suleman a început tratamentele FIV în anul 1997, la vârsta de 21 de ani. Într-un interviu pentru Times, Nadya a declarat că nu are secrete față de cei 14 copii ai săi. „Vorbim despre orice”, a spus ea.


Copiii săi au numai cuvinte de laudă pentru mama lor. Amerah, fiica ei în vârstă de 20 de ani, a spus despre mama sa: „Ea luptă pentru familia noastră de mai bine de zece ani.
Indiferent ce s-ar întâmpla, nu va renunța niciodată, iar eu știu asta.”

Joshua, în vârstă de 18 ani, a spus că există și avantaje ale faptului că are atât de mulți frați. „Unii dintre prietenii mei nu au frați și vor să știe cum e. Este drăguț să ai cu cine să te joci, dar uneori poate fi copleșitor”, a declarat el pentru The Times.

Foto: Instagram/nataliesuleman

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
10 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod