Cât de mult obișnuiești să-ți controlezi partenerul, în funcție de zodia ta

Relațiile sunt foarte complicate. De ce? Pentru că ambii parteneri investesc enorm în relația lor romantică.

 

Rareori o relație nu se confruntă cu câteva denivelări, iar cea mai frecventă problemă este nevoia unuia dintre ei sau chiar a amândurora de a-și controla partenerul!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul e condus de planeta Marte, de aceea are o personalitate magnetică. Berbecii au un tip de energie care îi atrage pe alții către ei. Aceste semn este, de asemenea, grozav în a depăși provocările din viață, dar poate fi puțin brutal atunci când are de-a face cu persoane mai sensibile.

El acționează mai întâi și gândește mai târziu. Când apar certuri în cuplu, va face totul pentru a câștiga, chiar și atunci când știe că nu are dreptate.

Astrele spun că uneori e mai bine să pierzi lupta decât să pierzi încrederea și dragostea partenerului tău! Ar trebui să ai grijă să nu rănești sentimentele partenerului lui din dorința ta mare de a-l controla.

Berbecul este un semn de foc și semnele de foc se potrivesc cel mai bine cu semnele de aer, și anume, Gemeni, Balanță și Vărsător.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este condus de planeta iubirii și confortului, Venus. Taurul este cel mai de încredere semn din întreg zodiacul și cere același lucru de la partenerii lui. El caută stabilitate și angajament în relația lui.

Fiind un semn fix, Taurul nu este deschis la schimbări și odată ce își setează mintea pe ceva, nu s-ar clinti un centimetru. Rareori își va arăta temperamentul, dar când Taurul se enervează, poate distruge totul în calea lui.

Taurul depune eforturi mari pentru a le oferi celor drag stabilitate financiară și confort și nu le va permite să-și bată joc de echilibrul pentru care a muncit atât. Va încerca să controleze orice mișcare a persoanei iubite.

Taurul este un semn de pământ și, prin urmare, e cel mai compatibil cu alte semne de pământ, Fecioara și Capricornul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt un semn dual și sunt guvernați de Mercur, planeta comunicării. Există două laturi disticte ale personalității lor. Sunt foarte pricepuți cu cuvintele, pot fermeca pe oricine cu comportamentul lor și au, de asemenea, un simț al umorului extraordinar.  

Le lipsește însă răbdarea și, din această cauză, uneori îi îndepărtează pe cei dragi și pot trăi regretând impulsivitatea de care dau dovadă cu partenerii lor.

Gemenii pot avea mai multe probleme decât restul semnelor în relații din cauza faptului că vor să facă din persoana iubită o marionetă.

Gemenii sunt compatibili cu Berbecul, Leul, Balanța și Vărsătorul.

Citește și: Cel mai îngrozitor secret al tău, în funcție de zodia în care te-ai născut

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este condus de Lună, planeta minții, acesta confruntându-se adesea cu schimbări de dispoziție. S-ar putea ca în acest moment să rădă molipsitor cu tine și după numai o clipă să se retragă total în carapacea sa.

Să ții pasul cu schimbările de dispoziție ale Racului se poate dovedi a fi destul de dificil pentru unii. Cu toate acestea, este greu să reziști în fața ochilor lui frumoși sau a dragostei și grijii pentru persoana iubită.

Dacă vede ceva ciudat în comportamentul partenerului, va privi cu scepticism orice de atunci înainte. Probabil nu va uita niciodată ceea ce i-ai spus sau făcut chiar și mulți ani mai târziu. Va încerca să fie atent la orice și să controleze orice.

Racul este cel mai compatibil cu Taurul, Scorpionul și Fecioara.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este condus de Soare și este sufletul zodiacului. Este un semn de foc plin de energie. S-ar putea să fii atras de energia unui Leu și să fii rănit de mândria lui. Te poate face să te simți cea mai specială și minunată persoană din viața lui, dar mândria și ego-ul său pot răni și spulbera sufletele sensibile.

Rareori vei găsi un Leu singur, neatașat de cineva. El va avea mereu grijă de tine, chiar dacă nu se arată. Dacă îți deschizi inima față de el, se va deschide și el față de tine și îți va răspunde înapoi cu aceeași iubire.

Nu te certa niciodată cu el, deoarece va avea întotdeauna ultimul cuvânt, chiar și atunci când știe că nu are dreptate.

Dacă și-a pus ceva în minte, scormonește până găsește. Aici ne referim la verificatul telefonului sau a programului partenerului său pe care obișnuiește să-l țină sub control absolut.

Leul este cel mai compatibil cu Berbecul, Gemenii, Balanța și Săgetătorul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este un semn de pământ și cel mai practic și metodic semn al zodiacului. Deși este condusă de Mercur, ea nu e tocmai vorbăreață. E blândă și tăcută, dar observă în liniște chiar și cele mai mici detalii înainte de a intra în război cu tine.

Nu va intra în conflict și nu va lua atitudine fără să cântărească pe deplin argumentele pro și contra și va strânge toate informațiile înainte de a lua decizia de a încerca să te controleze. Nu o va face dacă nu are motive!

Oamenilor nu le place să fie examinați și analizați pentru a le fi corectate greșelile sau defectele, dar Fecioara rareori se poate abține de la asta. Acest lucru poate aduce adesea conflicte în relații.

Fecioara este cel mai compatibilă cu Taurul, Racul, Scorpionul și Capricornul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este condusă de planeta Venus. Ea urăște conflictele, așa că deseori preferă să facă un compromis decât să țină pasul și să facă față disconfortului. Nu este genul care își controlează partenerul, poate doar în cazuri extreme. În acele cazuri, ea poate deveni sufocantă.

Ea poate fi fericită acum și tristă imediat în clipa următoare. Nu e capricioasă, doar că e nesigură și indecisă.

Zâmbetul atrăgător și fermecător al unei Balanțe nu ar trebui să te păcălească, deoarece pe la spate nu se știe ce face.

Balanța este cel mai compatibilă cu Gemenii, Leul, Săgetătorul și Vărsătorul. 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul are cei mai atrăgători și magnetici ochi și s-ar putea să-ți fie greu să rupi vraja dacă se întâmplă să te uiți adânc în ochii lui. Misterios și posesiv, Scorpionul preferă să gestioneze singur conflictele și nu îi va lăsa pe alții să-i afle frământările interioare.

El tinde să fie extrem de calm la suprafață, dar, de fapt, are o nevoie disperată de ajutor și sprijin. Nesinguranța lui îl poate determina să vrea să-și controleze exagerat partenerul.

Intensitatea sentimentelor lui poate fi înficoșătoare uneori, deoarece încearcă să controleze situațiile mult prea puternic.

Scorpionul este cel mai compatibil cu Racul, Peștii și Fecioara. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este un semn de foc și este condus de planeta Jupiter, planeta abundenței. El poate spune sau face lucruri din motive personale, dar nu o va face elegant, deoarece diplomația nu este virtutea lui.

Nu îi este frică să fie direct, așa că îți va spune direct în față ce așteptări are de la tine și cum se va comporta față de tine. Nu este agresiv, dar va lua atitudine dacă nu te conformezi și va încerca să-ți controleze viața după bunul plac.

Când e supărat, este greu de stăpânit și acest lucru poate aduce probleme serioase în relație.

Săgetătorul este cel mai compatibil cu Berbecul, Leul, Balanța și Vărsătorul.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este un semn de pământ, condus de planeta Saturn. Este extrem de muncitor, dar adesea se confruntă cu întârzieri în a obține ceea ce își dorește de la viață.

Stabilitatea, tradiția și familia sunt foarte important pentru el. Atunci când lucrurile scapă de sub control în viața lui sentimentală, încearcă să obțină controlul absolut.

Pentru el, banii și stabilitatea în viață sunt prioritare. Poate părea uneori lipsit de emoții atunci când vine vorba de chestiuni importante, dar acest lucru este departe de realitate. Îi place să dețină controlul în orice relație și acest lucru poate crea probleme.

Capricornul este cel mai compatibil cu Taurul, Fecioara, Scorpionul, Capricornul și Peștii.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este un spirit liber și aventuros, nu îi plac conflictele în relații și va fugi de ele atât cât poate.

Este probabil cel mai imprevizibil semn din întreg zodiacul. E cel mai confuz cu privire la propriile lui acțiuni și probabil nici măcar nu știe cum să reacționeze în diverse situații.

Ideile lui sunt cu mult înaintea vremurilor și oamenii îl consideră excentric. El iubește libertatea, așadar îi va acorda și partenerului libertate deplină. Nu știe ce înseamnă controlul și sufocarea în iubire și e mai bine așa! Cu toate acestea, trăsăturile lui îl vor împiedica să-și găsească partenerul potrivit în viață.

Vărsătorul este cel mai compatibil cu Vărsătorul, Gemenii, Balanța și Săgetătorul.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt visători, dar foarte inteligenți și trăiesc în propria lor lume. Sunt persoane foarte sensibile și emotive. Își ascund rănile și lacrimile în spatele unei măști vesele.

Ei nu sunt oameni care să sară la ceartă sau să intre în conflict, iar controlul asupra persoanei iubite este aproape inexistent.

Cel mult, Peștii pot înfrunta o situație tensionată cu sarcasm. Sunt cele mai intuitive și spirituale ființe, nu vor decădea încercând să-și controleze și manipuleze partenerul și nicidecum nu vor dori să-i trăiască viața.

Cele mai compatibile zodii cu Peștii sunt Taurul, Racul, Scorpionul și Capricornul. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod