Courteney Cox regretă procedurile cosmetice pe care le-a făcut în trecut: „Nu realizam cât de ciudat arăt”

Courteney Cox a declarat că nu a realizat cât de ciudat arăta după ce a apelat la diferite proceduri și tratamente cosmetice, precum injecțiile cu fillere și Botox.

Actrița din „Friends”, în vârstă de 57 de ani, a recunoscut că a încercat inițial să lupte împotriva îmbătrânirii și a apelat la diferite tipuri de injecții și alte tratamente. Ea a spus că și-a dat seama că „o luase razna”, iar acum încearcă să îmbătrânească „cu grație”.

Citește și: Fiica lui Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith, un star în devenire. Stella e actriță și model


„La un moment dat realizezi 'Oh, chipul meu se schimbă. Par mai bătrână'. Și am încercat să alerg după acel aspect tânăr al feței ani la rând”, a declarat ea într-un interviu pentru Sunday Times Style, citat de Daily Mail.


„Și nu am realizat că arăt ciudat cu toate acele injecții și alte lucruri pe care le făcem asupra chipului meu, pe care acum nu le-aș mai face niciodată”, a adăugat actrița.

Glumind dacă să pună sau nu o poză pe Instagram de atunci, în comparație cu una din prezent, Courteney a adăugat: „Aș spune 'Ziua în care realizezi ce vorbesc prietenii tăi despre tine'”.


„Pentru că oamenii vorbeau despre mine, cred.
Dar la un moment dat mi-a spus 'Trebuie să mă opresc. E o nebunie'”, a completat actrița.

Într-un interviu din anul 2017, Courteney a dezvăluit că a încercat să elimine efectul procedurilor estetice. „Mi-am scos toate fillerele. Mă simt mai bine pentru că arăt așa cum sunt eu. Cred că acum arăt mai mult așa cum eram înainte. Sper", a mărturisit Cox. "Lucrurile se schimbă. Totul decade, iar eu încercam să opresc asta, dar mă făcea să arăt fals", a mai spus actrița.

La început, ea a folosit injecțiile puțin, mai mult din curiozitate, și a început să-i placă efectul lor. Apoi a ajuns să le folosească prea mult. „Nu-ți dai seama de asta pentru că o faci treptat, până când observi că nu mai arăți cum trebuie.
Ai nevoie de mișcare pe fața ta, mai ales dacă ai un ten subțire cum am eu. A trebuit să mă obișnuiesc cu ideea că orice mișcare de pe fața mea produce riduri și că injecțiile nu sunt pentru mine", a mai spus ea.


Deși a renunțat la procedurile cosmetice, vedeta declară că adoră să încerce noi produse de înfrumusețare pentru că în continuare pune asupra sa presiunea de a arăta bine.

„Există o examinare atentă și intensă, dar nu cred că poate fi mai puternică decât cea la care mă supun singură”, a mărturisit Cox. „Sunt obsedată de produse. Aș încerca orice”, a mai adăugat starul din „Friends”.

Courteney a mai dezvăluit că nu îi vine să creadă că se apropie de vârsta de 60 de ani.

„O, Doamne, este greu să și aud asta sau să o spun.
Nu-mi vine să cred. Nu e nicio problemă să ai 60 de ani, dar pur și simplu nu-mi vine să cred. Timpul trece atât de repede! Fără îndoială că acum sunt mai cu picioarele pe pământ. Am învățat multe în viață - de ce să mă bucur, ce să încerc să fac mai des și la ce să renunț”, a declarat vedeta.


Actrița din „Scream”, care este logodită cu muzicianul Johnny McDaid, în vârstă de 45 de ani, spune că se simte tânără și nu își face griji că este mai în vârstă decât mulți dintre prietenii săi.

„Simt că sunt tânără. Am o mulțime de prieteni care au în jur de 30 de ani și nu mă gândesc la asta. Mi se pare că avem aceeași vârstă, până când stau și analizez mai bine”, a mărturisit ea.

Courteney Cox are o fiică în vârstă de 17 ani cu fostul său soț, actorul David Arquette.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
21 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod