Fiica lui Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith, un star în devenire: Stella e actriță și model

Stella Banderas Griffith, fiica actorului Antonio Banderas și a actriței Melanie Griffith, calcă pe urmele părinților săi. Stella este actriță, model și fashionistă.
 
 
Tânăra în vârstă de 25 de ani îl însoțește adesea pe tatăl său la evenimentele de pe covorul roșu. Ea și-a făcut debutul în lumea filmului în anul 1999, la vârsta de numai trei ani, în pelicula „Crazy in Alabama”.


Stella del Carmen s-a născut în Spania, țara natală a tatălui său, acolo unde părinții săi au locuit pentru o perioadă. Ea are cetățenie spaniolă și americană, și vorbește atât limba spaniolă, cât și limba engleză.
Deși părinții săi sunt cât se poate de celebri, Stella a fost crescută departe de atenția publicului. 

Prima sa apariție la un eveniment major a fost în anul 2004, atunci când le-a însoțit pe mama sa, Melanie Griffith, și pe sora sa, actrița Dakota Johnson, la Globurile de Aur. 

La începutul acestei luni, ea și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de tatăl său la Festivalul de Film San Sebastian. Griffith a distribuit o fotografie cu cei doi pe contul său Instagram, împreună cu mesajul „Tatăl și fiica. Stella și Antonio pe covorul roșu la Festivalul de Film Sans Sebastian”. Actrița a adăugat hashtag-urile #reuniți, #familie și #iubire.


În septembrie 2020, ea a apărut pe coperta revistei Glamour Spania. „Sunt super fericită să apar pe coperta @glamourspain în septembrie!”, a scris tânăra pe Instagram.

Luna trecută, fiica lui Banderas a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris, unde și-a făcut apariția la prezentarea Dior purtând un costum de un roșu intens, format din fustă mini și sacou.


Apariția ei publică a venit la scurt timp după ce aceasta a depus cererea de a renunța la numele Griffith, potrivit documentelor legale obținute de publicația The Blast, citată de Page Six.

Actrița a motivat în documentele depuse că vrea să își „scurteze” numele și să fie cunoscută drept Stella Del Carmen Banderas, renunțând la „al doilea nume de familie”.

Foto: Hepta


„În mod obișnuit nu folosesc 'Griffith' atunci când mă refer la propria persoană sau în documente, deci eliminarea acestui nume se potrivește cu numele pe care îl folosesc cu regularitate”, a explicat tânăra în cererea de schimbare a numelui.

Alegerea Stellei nu are nicio legătură cu relația ei cu mama sa.
Cele două sunt foarte apropiate, la fel cum este și relația tinerei cu sora sa mai mare, actrița Dakota Johnson.


Stella este singurul copil al lui Antonio Banderas și Melanie Griffith, care au divorțat în iunie 2014, după 18 ani de căsnicie.

Melanie mai are doi copii din relațiile anterioare - Dakota, în vârstă de 32 de ani, din căsnicia cu actorul Don Johnson, și Alexander Bauer, de 35 de ani, din căsnicia cu actorul Steven Bauer.


Deși s-au despărțit, Antonio și Melanie au rămas prieteni și sunt în continuare foarte apropiați. Într-un interviu din 2020, actorul spaniol a spus că vorbește des cu fosta lui soție, pe care o consideră ca făcând întotdeauna parte din familia sa.

Acesta a declarat că Melanie va face întotdeauna parte din viața lui pentru că au petrecut împreună „mulți ani minunați” și o au împreună „o fiică minunată”.

„Cred că amândoi suntem reticenți în a îngropa 20 de ani de mariaj.
Suntem oameni, facem greșeli și asta înseamnă să fii om. Trebuie să lași ego-ul la o parte și nu trebuie să-ți dorești să demonstrezi că ai dreptate sau să găsești un vinovat. Pot fi ambii de vină sau niciunul. Există un moment în care totul se încheie și trebuie să accepți asta”, a declarat Banderas într-o emisiune TV, potrivit Daily Mail.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
20 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod