Nicole Kidman, criticată pentru o imagine ce pare editată: Actrița de 54 de ani arată ca o adolescentă pe coperta Vanity Fair

Nicole Kidman este criticată pentru fotografia sa de pe coperta revistei Vanity Fair, în care pare intens photoshopată.

Vedeta a pozat purtând o ținută sumară și pare să aibă un abdomen alungit și extrem de plat.

În cadrul interviului pentru publicație, Nicole a vorbit despre rolul său din filmul „Being the Ricardos”, în care interpretează rolul faimoase actrițe de comedie Lucille Ball.


Dar fanii nu au fost impresionați de ședința foto a vedetei. Aceștia au remarcat că imaginile par editate.

„Ce înseamnă această fotografie cu Nicole Kidman? Ea arată întotdeauna uimitor, dar aici arată ciudat”, a scris un user pe Twitter.

„Este Nicole Kidman atât de lungă? Sau au greșit în Photoshop?”, a comentat o altă persoană.


Actrița a pozat într-o ținută Miu Miu formată din bustieră și fustă mini.

„Nicole are un corp grozav, dar acesta nu este corpul ei.
Formele sale nu arată deloc așa. De ce trebuie să o editeze în Photoshop?”, a adăugat un alt user pe Twitter.

Actrița australiană, care a fost nominalizată la premiile Oscar pentru interpretarea din „Being the Ricardos”, a declarat că atunci când a acceptat rolul a trebui să își păcălească propriul sistem imunitar astfel încât să creadă că suferă de aceleași afecțiuni ca personajul său.

Ea a mai spus că s-a îmbolnăvit la finalul filmărilor.

„Corpul nu știe, în cea mai mare parte a timpului, care este diferența dintre un rol și viața reală”, a spus actrița, dezvăluind că s-a îmbolnăvit și la finalul filmărilor pentru serialul „Big Little Lies”, în care a interpretat rolul unei supraviețuitoare a abuzului.


Nicole a dezvăluit la finalul anului trecut că fiicele sale - Sunday, de 13 ani, și Faith, de 10 ani - nu au văzut cel mai recent film al ei.

„De fapt, nu sunt deloc interesate de asta acum”, a spus Kidman, care o interpretează pe actrița de comedie Lucille Ball în noul film produs de Amazon.

„Le-am zis 'Vreți să veniți să-l vedeți?', iar ele au spus 'Nu'”, a declarat actrița în vârstă de 54 de ani pentru pagesix.com.
Ea a adăugat că fiicele sale sunt „cei mai mari critici” ai săi.


Kidman, care joacă alături de Javier Bardem în filmul cu scenariu realizat de Aaron Sorkin, a dezvăluit că inițial era nerăbdătoare să accepte rolul, dar apoi a devenit „îngrozită” și s-a gândit „O, Doamne, în ce m-am băgat?”.

Kidman a spus că cea mai dificilă parte în interpretarea faimoasei actrițe de comedie Lucille Ball a fost de a reproduce vocea groasă a starului american.

„A fost greu. Era dificil de atins și de multe ori mi-am spus 'Nu cred că voi reuși'”, a declarat Nicole.

Pentru actrița din „Big Little Lies”, care este obișnuită să apară în drame dificile, este o noutate să joace într-un film despre viața unei actrițe de comedie.

„Nimic nu se compară cu experiența de a-i face pe oameni să râdă”, a spus vedeta.
„Nu este ceva obișnuit pentru mine. Vreau să fac mai des asta”, a adăugat ea.

Chiar dacă fiicele sale nu sunt nerăbdătoare să-i vadă filmele, actrița a dezvăluit că Sunday și Faith o vizitau de obicei la filmări, înainte de pandemie. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
17 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod