Horoscopul săptămânii 21-27 februarie. Lucrurile încep să se așeze pentru Lei

Lucrurile încep să se așeze pentru Lei în această săptămână.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Te afli într-un ciclu în care influența astrelor te face mai empatic/ă și mai înțelegător/oare. Este foarte bine pentru tine, deoarece vei avea o săptămână oarecum agitată și va trebui să înțelegi punctul de vedere al celorlalți.

În sfera familială, acest lucru te va ajuta cel mai mult, deoarece vei putea rezolva conflictele care mocnesc de ceva vreme și legăturile se vor întări.

Dacă ai o relație relativ recentă și ai observat deja o anumită distanță față de partener/ă, se poate întâmpla ceva în această săptămână care să indice că este mai bine să mergi pe altă cale.

Bani

În domeniul profesional, pe lângă înțelegere, va trebui să te înarmezi cu răbdare, deoarece aștepți o sumă de bani ce nu va ajunge la tine în aceste zile. Nu îți pierde speranțe, deoarece se va întâmpla, dar va trebui să aștepți puțin.

Cineva apropiat îți va propune o afacere, dar nu ar trebui să accepți, deoarece nu este nimic sigur și ai putea pierde bani.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, te așteaptă zile oarecum conflictuale, dar starea ta de spirit te va ajuta să depășești totul.

Dacă în ultimele săptămâni ai văzut la partenerul/a de viață aspecte care te-au dezamăgit și poate te gândești dacă merită să continui cu relația, se va întâmpla ceva care te va face să iei o decizie. Orice ar fi, vei avea dreptate. Între timp, evită să pui prea multă presiune asupra persoanei de lângă tine, las-o să fie așa cum este.

Bani

Spre mijlocul săptămânii, vei observa că problemele tale legate de afaceri și de bani încep să se rezolve. Seria de dificultăți financiare prin care ai trecut începe să fie lăsată în urmă.

În ceea ce privește munca și chestiunile economice, nu trebuie să îți mai faci griji, deoarece lucrurile încep să se deblocheze și să meargă ca pe roate.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Principala durere de cap în aceste zile este cauzată de viața ta sentimentală. Te va afecta mai ales dacă ai un partener pe termen lung, de care nu ai de ce să te plângi, doar că relația a devenit o rutină.

În aceste zile ai putea întâlni pe cineva care va aprinde în tine dorința și pasiunea. Această atracție puternică poate pune totul în pericol.

Gândește-te la asta, deoarece nu vei putea recupera ceea ce ai pierdut pe parcurs.

Bani

Astrele indică faptul că săptămâna aceasta trebuie să te miști foarte atent, pentru că ai putea face pași greșiți. Este posibil ca la serviciu să nu te simți suficient de confortabil și să cauți alte variante.

În aceste zile vei avea ocazia să-ți găsești o ocupație mai potrivită pentru tine și pregătirea ta, dar și mai bine remunerată.

Poate dura câteva zile până se materializează, dar șansa este acolo pentru tine. 

Citește și: Cel mai îngrozitor secret al tău, în funcție de zodia în care te-ai născut

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Urmează o săptămână de schimbări, majoritatea pozitive, și vei avea și capacitatea de a lega relații personale cu o mai mare ușurință.

Vei fi intermediarul perfect și vei atinge multe obiective cu această abilitate pe care o ai de a fi de acord cu oamenii și de a-i face să-ți acorde atenție.

Vei avea ocazia să o dovedești pentru că vei restabili contactul cu un fost partener la care încă mai ții și de care te-ai îndepărtat din cauza unei neînțelegeri.

Bani

La locul de muncă, te vei putea afirma. Vor exista multe schimbări, iar acestea te vor face să îți asumi mai multe responsabilități. Evident, vei fi mai bine plătit/ă.

Dacă îți ajuți colegii, șefii tăi te vor aprecia și te vor propune pentru o promovare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Întregul Univers se întoarce în favoarea ta în această săptămână, în special în dragoste și în viața socială. Vor fi vești bune pentru cei care așteaptă ca problemele lor să fie rezolvate.

O schimbare în dragoste va avea loc dacă nu știai sigur pe cine să alegi. Ai trecut printr-o etapă confortabilă în care poate ai avut relații sporadice foarte distractive și satisfăcătoare, dar fără niciun angajament.

Acest lucru te-a amuzat și te-a făcut fericit/ă într-un fel, dar în aceste zile vei simți că există un gol în viața ta și că sexul nu îl umple. A sosit momentul să încerci să construiești o relație romantică profundă.

Bani

Săptămâna aceasta s-ar putea să ai alte priorități în afară de bani. Adopți un nou mod de a privi viața și nu este unul deloc greșit. Trebuie să îți reglezi anumite aspecte pe alte planuri ale vieții tale pentru a fi fericit/ă complet.

La locul de muncă atmosfera este liniștită și te așteaptă ceva care te va entuziasma enorm.

Vei primi și bani surpriză în aceste zile, care îți vor permite să te răsfeți cu niște capricii în plus.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Cel mai bun lucru pe care îl poți face în această săptămână este să te concentrezi pe oamenii importanți din viața ta.

Este timpul să repari tot ceea ce schiopăta în relația ta, vorbește sincer cu partenerul/a de viață și lămuriți odată pentru totdeauna problemele dintre voi.

Dacă ești singur/ă, nu îți vei dori să te legi la cap. Ești bine așa cum ești și nu cauți pe nimeni cu disperare. Partea bună este că dacă dragostea va bate la ușa ta, ești pregătit/ă să o deschizi.

Bani

Este timpul să spui cu sinceritate ceea ce simți, ceea ce gândești, pentru că va fi foarte ușor să explici celorlalți sentimentele, ideile și opiniile tale. Vei putea să-ți aperi argumentele cu stilul și cordialitatea ta.

Acum poți revendica tot ceea ce crezi că este corect pentru tine, cum ar fi salariul pe care îl meriți.

În mediul de lucru, te poți trezi în situații complicate, așadar trebuie să eviți fricțiunile, discuțiile și confruntările. Dacă cineva încearcă să te implice într-o situație tensionată, nu-i permite. De asemenea, evită să te implici în problemele care nu te afectează în mod direct, lasă-i pe alții să-și rezolve singuri problemele.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Săptămâna ta nu poate avea așteptări mai bune. Dacă ai fost coplești/ă de probleme de orice fel, acestea vor dispărea acum ca prin farmec. Nu fără să depui unele eforturi, dar îți va fi foarte ușor să le rezolvi.

Nu te descuraja și nu le aborda pe toate deodată, ci una câte una.

Vei începe să te vei simți foarte bine, pentru că te vei simți iubit/ă.

Totul va începe să funcționeze în dragoste, dar încearcă să îmbunătățești comunicarea cu partenerul/a de viață sau riști să obosești. Vorbește cu el/ea!

Bani

Este posibil să ai unele temeri și neîncredere la locul de muncă, din cauza apariției unui nou coleg sau partener de afaceri despre care crezi că te-ar putea umbri.

Este vorba despre cineva în regulă, în care vei descoperi un coleg bun. Mai multe decât atât, făcând echipă cu el, pe parcurs se vor vedea rezultate bune la buzunar. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să te trezești într-o situație care te va stresa.

Dacă ești convins/ă că ți-ai găsit jumătatea și vrei să-ți consolidezi relația, s-ar putea ca partenerul/a de viață să dea înapoi și acest lucru te deranjează. Nu este pentru tine, e posibil să ai probeleme mai importante de rezolvat și să le omiți. Înarmează-te cu răbdare, soarele va răsări și pe strada ta.

Dacă ai început recent să te întâlnești cu cineva și vezi în el ceva ce nu îți place, cel mai probabil te vei gândi la o schimbare serioasă în relație.

Bani

Săptămâna aceasta, astrele îți vor ascuți intuiția, în special în chestiuni financiare ori profesionale.

Împreună cu experiența pe care o ai, te va ajuta să rezolvi corect micile probleme pe care le poți întâlni la locul de muncă sau în afaceri.

Dacă aștepți să ți se ofere un nou loc de muncă, să fii promovat/ă sau acceptat/ă la anumite stagii, perspectivele sunt pozitive.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Carisma ta este la apogeu, la fel ca empatia ta. De aceea, în această săptămână nu va exista nimeni care să ți se împotrivească deși atât de mult succes îți va provoca multă indecizie în dragoste.

Dacă inima ta este liberă, vei avea o săptămână spectaculoasă sub acest aspect. Pot apărea situații parcă desprinse din filme.

Poate că ai roit prea mult în jurul unei persoane pe care o placi și nici nu părea să te vadă, dar în aceste zile o poți întâlni și vei descoperi nu numai că te observase și ea, ci șo că între voi doi este mai multă atracție decât credeați.

Nu te teme că această iubire te va face să suferi, dimpotrivă, te va face foarte fericit/ă.

Dacă ai un partener, pentru ca această săptămână să fie fantastică, evită discuțiile prostești.

Bani

Din punct de vedere profesional ori financiar, această săptămână nu va fi deloc intensă.

Dacă vrei ca afacerea sau proiectul tău să avanseze, trebuie să fii la curent cu tot ceea ce este nou și să aduci acest nou în viața ta.

Ia lucrurile încet, nimic bun nu se întâmplă peste noapte!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

În dragoste, este necesar să iei decizii, mai ales dacă relația ta se clatină de mult.

Suferi de prea mult timp sau nu ai mai fost demult fericit/ă, ceea ce înseamnă același lucru. O despărțire la timp este o victorie.

Desigur, nu va fi plăcut la început, dar vei trece peste asta și te vei simți eliberat/ă.

Bani

Conjuncția astrală din această săptămână care îți afectează semnul te încurajează să iei decizii pe care le amâni de mult. Te vei gândi mult la viitor, la proiectele pe care vrei să le începi, la acea afacere pe care o vezi foarte clar și pentru care ai calculat toate detaliile.

Totuși, nu te baza doar pe tine, cere sfatul experților în domenu sau riști să pierzi bani. Tema economiei în această săptămână nu este foarte favorabilă.

Dacă te aștepți să primești o sumă de bani de la muncă sau o datorie, aceasta nu va ajunge la timp. Va exista o întârziere, adică vei fi nevoit/ă să îți stabilești bugetul săptămânal fără acești bani.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, poți fi condus/ă de o gelozie bolnavă. Frica de a-ți pierde partenerul/a te face să-ți imaginezi lucruri care nu există.

Dacă te regăsești în această situație, încetează să-l mai spionezi și să-l sufoci, altfel îl vei pierde pentru totdeauna.

Dar, de asemenea, s-ar putea să fii un/o îndrăgostit/ă dornic/ă să facă orice pentru a oferi iubitului/ei ceea ce își dorește în orice moment.

Bani

Te așteaptă o săptămână excelentă la locul de muncă. Acum, în sfarșit, vei avea ocazia să-ți demonstrezi marea ta abilitate.

Va trebuie să rezolvi o situație complicată legată de bani și o vei face cu succes.

Unul dintre șefii tăi, în care nu ai avut niciodată încredere, va fi cel care te va ajuta. Ai crezut că nu te place, dar a fost chiar invers. Are mare încredere în tine. De acum încolo, vei începe să crești profesional.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

În domeniul sentimental, dacă ești într-o relație, aceasta are o bază foarte solidă și cu multă dragoste, dar se pare că rutina și responsabilitățile din alte domenii ți-au transformat intimitatea într-un dezastru.

Schimbă ceva, aprinde focul, acesta este sfatul astrelor pentru această săptămână! Acest lucru va necesita schimbarea anumitor obiceiuri, dar este necesar.

Bani

Vei avea tendința de a acționa impulsiv în această săptămână, mai ales în ceea ce privește banii. Nu este recomandat să iei decizii importante.

Numără până la zece înainte de a face o mișcare, analizeaz-o din față și din spate. Nu face pasul până nu ești complet sigur/ă.

Când simți că ești în pragul unei căderi nervoase, evită să te răzbuni pe cei din jur, în special pe cei din mediul de lucru. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod