Halle Berry, uimitoare în costum de baie, la 55 de ani: Actrița și-a impresionat fanii de pe Instagram cu forma sa fizică perfectă

Halle Berry a postat pe Instagram câteva imagini în care poartă un costum de baie auriu, pentru a promova aplicația sa de fitness, Respin. Actrița demonstrează că are o formă fizică de invidiat la 55 de ani.

Citește și: Nicole Kidman, criticată pentru o imagine ce pare editată. Actrița de 54 de ani arată ca o adolescentă pe coperta Vanity Fair


Vedeta poartă un costum de baie auriu, decupat, în fotografiile realizate pe plajă, în care apare alături de instructorul său de fitness, Peter Lee Thomas. 


Halle și-a motivat fanii să facă sport și a explicat de ce nu a mai făcut postări legate de antrenamentele sale fizice în ultima perioadă.

„@peterleethomas și cu mine nu am mai lucrat și nu ne-am mai întâlnit de ceva vreme, dar acum am revenit și suntem gata să împărtășim cu voi distracția și sfaturile pentru Fitnessul de Vineri. Și continuăm să vă încurajăm în călătoria voastră în lumea fitnessului”, a scris actrița pe Instagram.


Nu doar fanii de pe rețeaua de socializare, ci și prietenii săi celebri au fost impresionați de forma sa fizică.
Actrița Vivica A. Fox a felicitat-o pe Halle și a adăugat un emoji în formă de flacără și o inimă.


Halle a publicat pe Instagram și câteva imagini în care își arată picioarele perfect tonifiate, într-o rochie mini de tip sacou.
Iubitul său, muzicianul Van Hunt, în vârstă de 51 de ani, a reacționat la imaginile sexy postate de actriță adăugând comentariul „Splendid”.


Actrița muncește mult pentru a se menține în formă. Într-un interviu din anul 2018, antrenorul său de fitness, Peter Lee Thomas, a lăudat-o pentru perseverența de care dă dovadă.

"N-am întâlnit niciodată pe nimeni care să muncească atât de mult și să se antreneze din greu, este atât de rezistentă. A devenit mai rapidă, mai puternică și mai atletică. N-am întâlnit pe cineva care să poată face ce a făcut ea", a spus el.


Thomas a dezvăluit care este secretul aspectului incredibil al actriței: "Are o listă pe care bifează lucrurile pe care le urmărește și avem un plan de luptă.
Dacă puteți să credeți, facem un pic de box, un pic de kick boxing, puțin Muay Thai... O lucrez pe aceste aptitudini și mai face rezistență și încălzire. Lucrează cu ganterele, cu halterele, ridică greutăți, sprintează în timp ce împinge lucruri grele, trage multe lucruri. Este un mod foarte dinamic de a porni metabolismul oricui", a adăugat antrenorul.

La începutul acestui an, pe 1 ianuarie, actrița a postat pe Instagram o imagine în care poartă o coroniță pe cap și îl sărută pe iubitul său în fața a ceea ce părea să fie un altar. „Ei bine... Este oficial!”, a scris actrița în postare.

Însă prima imagine era urmată de un selfie cu cei doi, iar pe fotografie apărea scris mesajul „Este 2022!”. Fanii săi și numeroase celebrități au crezut că Halle și iubitul său, Van Hunt, s-au căsătorit.
Mesajele de felicitare au început să curgă la scurt timp în secțiunea de comentarii.


Pe 2 ianuarie, Halle a publicat un nou mesaj pentru a face lumină în privința postării de pe Instagram care a indus oamenii în eroare.

„Doar ne distram de Anul Nou! În mod clar oamenii nu dau scroll dreapta atât de mult pe cât credeam”, a scris ea amuzată în postare, adăugând un emoji care râde cu lacrimi. „Totuși, vă mulțumim pentru urările de bine. Ne-au ajuns la inimă”, a continuat vedeta.


Actrița deținătoare a unui Premiu Oscar și Van Hunt formează un cuplu din 2020. Ei doi și-au făcut relația publică pe Instagram în luna septembrie 2020, când au postat o imagine în care Halle purta tricoul iubitului său.

Berry a mai fost căsătorită de trei ori. Ea a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice din 1993 până în 1997, cu cântărețul Eric Benet din 2001 până în 2005 și cu actorul Olivier Martinez din 2013 până în 2016.

Halle și Martinez au împreună un fiu în vârstă de opt ani, pe nume Maceo.
Ea mai are o fiică de 13 ani, pe nume Nahla, din relația cu modelul Gabriel Aubry.

Van Hunt nu a fost căsătorit niciodată și are un fiu în vârstă de 18 ani dintr-o relație anterioară.

Foto: Hepta; Instagram/halleberry


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
19 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod