4 lecții de învățat de la cineva care și-a îndeplinit obiectivele de fitness și sănătate anul trecut

Ești hotărâtă și motivată să ajungi acolo unde ai visat întotdeauna?
Sfaturi despre cum sa iti indeplinesti toate obiectivele gasesti absolut oriunde ai cauta. Online, la persoanele apropiate, ba chiar si la necunoscutii care le ofera in mod gratuit. Poate pe unele deja le-ai incercat, insa fara succes in anii trecuti.

Totusi, esti curioasa ce a functionat, in mod real, pentru cineva care chiar a reusit sa ajunga acolo unde vrei si tu sa fii.

Iata ce a facut cineva care a reusit atingerea obiectivelor de fitness si de sanatate anul trecut!

1. Pregatirea ingredientelor in loc de prepararea meselor


Daca ai avut ca scop o alimentatie mai sanatoasa, cu siguranta ai auzit despre meal prep. De fapt, suntem sigure ca ai si incercat sa iti prepari in avans mesele, pentru a evita tentatiile dulci si fast food-ul.
Nu a mers prea bine, nu-i asa?

Madeline Galassi, editor The Every Girl, povesteste ce a ajutat-o pe ea sa isi regleze dieta si sa manance, intr-adevar, mai sanatos si mai echilibrat. Este vorba despre pregatirea ingredientelor. Aceasta spala legumele imediat dupa ce se intoarce de la cumparaturi, le portioneaza si le asaza in recipiente separate. Astfel, le are mereu la indemana indiferent ce vrea sa gateasca. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod