Cum să-l surprinzi de Dragobete, în funcție de zodia lui

Oricărui om îi place să fie surprins din când în când, mai ales la ocazii speciale precum Dragobetele.


Surprizele sunt cele care mențin relația puternică și funcțională. De la planificarea unei cine până la o vacanță plină de aventuri, poți încerca o mulțime de lucruri pentru a-ți impresiona iubitul!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din zodia Berbec este cunoscut pentru spiritul său aventuros și viața lui la foc automat. Nu încerca să schimbi acest lucru!

Dacă vrei să-i faci o surpriză de Dragobete, alege ceva cât mai incitant și aventuros. Cu o scânteie subtilă de romantism, poți transforma momentul într-unul și mai grozav.

Chiar dacă nu puteți pleca astăzi într-o călătorie de vis, cumpără două bilete într-o destinație romantică, într-un oraș din străinătate pe care nu l-ați vizitat până acum.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cel mai simplu mod de a impresiona un Taur de Dragobete este să te axezi pe plăcerile lui culinare. O masă plăcută sau o prezentare a abilităților tale în bucătărie te pot ajuta.

Taurul este cunoscut pentru pasiunea lui pentru mâncare și nimic nu-l entuziasmează mai mult decât o cină surpriză gătită de tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

La nativul din Gemeni, totul este despre distracție. Adoră să se distreze și e mereu pregătit pentru experiențe palpitante.

Îl poți surprinde de Dragobete cu o seară uimitoare la un concert sau o reprezentație a trupei sale preferate, care îi va permite și să se dezlănțuie în dans. 

Citește și: Cum să te răzbuni pentru că te-a făcut să suferi, în funcție de zodia lui

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Un bărbat Rac este un gânditor. Îi place să viziteze locuri liniștite, pline de semnificații și informații.

Așadar, dacă vrei să-i faci o surpriză de Dragobete, atunci ia în considerare să-l inviți la un muzeu sau un planetariu, unde nu numai că va învăța lucruri noi, dar va putea și să împărtășească această experiență cu tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul iubește drama, atenția și lumina reflectoarelor. Fiind el însuși o personalitate foarte dramatică, îi place să meargă la teatru sau să vizioneze piese cu diferite teme.

Deci, dacă ești în căutarea unor modalități de a-l impresiona de Dragobete, poate poți cumpăra pe grabă un bilet la o comedie romantică sau la un musical vibrant.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară iubește cărțile și literatura. Dacă vrei să-l surprinzi de Dragobete, atunci s-ar putea să fie o idee bună să-l inviți la una dintre acele librării de cartier în care puteți sta liniștiți să citiți și să beți un ceai sau o cafea bună.

Deși s-ar putea să te simți puțin lăsată deoparte pentru că va fi prea ocupat să exploreze cărțile de acolo, cu siguranță te va iubi mai mult pentru efortul depus.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă vrei să surprinzi plăcut un bărbat din zodia Balanță de Dragobete, atunci romantismul este singura modalitate de a-i ajunge la inimă.

Spre deosebire de orice alt semn zodical, Balanța adoră persoanele care fac gesturi siropoase. Așadar, orice implică o conversație plăcută sau petrecerea timpului în doi într-o atmosefră romantică de film, va amplifica povestea voastră de dragoste.

Lumânărele, o cadă plină cu spumă, două pahare de vin și lumină difuză, e simplu!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este cunoscut pentru setea lui de cunoaștere și pentru spiritul său competitiv. Ceea ce îl entuziasmează cel mai mult este o seară minunată de jocuri de societate sau o competiție incitantă în orice domeniu.

L-ai putea înscrie la cel mai apropiat semimaraton din oraș, spre exemplu. Nu opta pentru lucruri simple, pentru că îi place provocarea!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul adoră să călătorească. Îi place să exploreze țări noi și culturi diferite. Pasiunea lui pentru aventură nu poate fi înlocuită cu nimic altceva pe lume.

Prin urmare, dacă intenționezi să îți surprinzi partenerul din această zodie de Dragobete, atunci cu siguranță ar trebui să planifici o călătorie sau o vacanță minunată în doi.

Cumpără două bilete de avion într-o destinație pe care o visează și începeți să planificați călătoria chiar de astăzi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este dependent de muncă. Aproape nu mai are timp pentru el însuși și e mereu cu gândul la serviciu, afaceri sau proiectele sale.

În calitate de parteneră, îl poți răsfăța de Dragobete cu o zi specială la spa sau o relaxare în doi la piscină. Ajută-l să se detensioneze și să întinerească!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este spiritual din fire. Cunoscut pentru personalitatea lui independentă, îi place să-și umple mintea cu energie și gândire pozitivă.

Prin urmare, de Dragobete, îți poți surprinde partenerul din această zodie cu o ședință de yoga sau o sesiune de meditație într-un loc calm și liniștit.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă vrei să-ți surprinzi partenerul din zodia Pești de Dragobete, atunci știi că trebuie să apelezi la latura lui artistică.

Surprinde-l cu o înscriere la un concurs de artă sau dăruiește-i o pânză goală și câteva vopsele și pensule cu sarcina de a-ți face portretul. Cu siguranță te va iubi mai mult!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod