Cât de dependentă ești de partenerul tău, în funcție de zodia în care te-ai născut

Unele zodii trăiesc efectiv viața partenerilor lor, sunt sufocante și extrem de dependente de ei, pe când altele nu concep să nu aibă spațiu personal sau propriile lucruri și activități complet separate de persoana cu care sunt!

 

Tu unde te încadrezi?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tu ești o persoană prea ocupată și prea independentă pentru a avea nevoie de partenerul tău.

Dacă ai nevoie de ceva, o poți face singură. Nu vrei să fii legată de nimeni, așa că tinzi să îți protejezi puțin inima.

Nu vrei să fii nevoită să depinzi de cineva și nu vrei să fii nevoită să-ți schimbi planurile din cauza sentimentelor sau temerilor altcuiva.

Nu ai nevoie de ajutorul nimănui, e cert!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu ești răbdătoare și calmă, așa că s-ar putea ca dependența ta de partener să nu iasă la suprafață și să nu poată fi văzută. Ai multe nevoi, dar pur și simplu nu le împărtășești lumii.

Ai nevoie să ai dreptate, ai nevoie să fii iubită și trebuie să fii admirată. Vrei să ai încredere în oameni, dar îți ia mult pentru a dezvolta acea încredere. Asta nu înseamnă deloc că ești independentă, ci că ești selectivă cu cine ești vulnerabilă.

Poți fi foarte posesivă cu iubitul tău, dar și cu bunurile lui personale, deoarece ai nevoie de aceste lucruri pentru a te simți încrezătoare.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu ești un amestec între dependență și independență, poate din cauza dualității semnului tău zodiacal.

Nu vrei să fii prea legată de cineva, dar, pe de altă parte, nu vrei să fii nici ignorată. Vrei să fii iubită și să fii sigură că totul va fi bine.

Poți face lucrurile de una singură, dar preferi să fii în preajma oamenilor. Ai o nevoie imensă de a comunica și de a te face auzită. Uneori, vei mușca mai mult decât poți mesteca, ceea ce te va face să fii anxioasă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Tu ai nevoie de contact în orice moment.

Dacă partenerul tău se află în același spațiu cu tine, vor exista multe atingeri afectuoase din partea ta. Dacă nu e în același loc cu tine, vor fi multe apeluri și mesaje.

Dacă nu reușești să dai de el sau nu îți dă vreo veste, trebuie ca cineva să te liniștească sau te vei îngrijora. Poți trece foarte ușor de la a te simți bine cu privire la relația ta la a te simți abandonată. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

 

Leu(22 iulie - 22 august)

Tu crezi că ești independentă, dar depinzi în întregime de atenție și complimente.

Tu trebuie să fii liderul, persoana pe care toată lumea o admiră și vedeta. Dacă partenerul tău nu îți oferă ce ai nevoie, vei căuta pe altcineva.

Nu stai prea mult timp singură și nu îți place să fii singură. Poate părea că ești perfect capabilă să fii singură, și chiar ești, atât timp cât ești admirată de o grămadă de oameni.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu pari atât de nevoiașă și dependentă de partenerul tău, dar cu siguranță ai și tu momentele tale.

Poți fi extrem de independentă, dar te îngrozește ideea că nu ești suficient de bună pentru partenerul tău. Deci, vei face tot ce poți pentru a-ți face iubitul fericit și pentru a-i satisface nevoile.  

Dacă partenerul tău are nevoie de atenție, îl vei învălui de afecțiune și vorbe frumoase. Dacă are nevoie de spațiu, vei găsi altceva de făcut pentru a-ți ocupa timpul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Tu urăști să fii singură, iar dacă acest lucru înseamnă să fii dependentă de partenerul tău, atunci așa să fie!

Încerci să maschezi această nevoie constantă de el, dar nu vei reuși să păcălești pe nimeni. Ești genul de persoană care îl așteaptă să vizioneze împreună următorul episod din serialul preferat sau să încerce noul restaurand thailandez atunci când este disponibil.

Dacă partenerul tău pleacă, îl vei întreba dacă poți să-l însoțești, indiferent dacă este vorba de o călătorie de afaceri plictisitoare. Atât timp cât nu trebuie să dormi singură, o vei face.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În cele mai multe cazuri, nu depinzi de nimeni. Dar, dacă investești sentimente într-o altă persoană și acea persoană nu îți răspunde cu aceeași afecțiune, devii puțin obsedată.

Când ești singura care se implică în relație, devii extrem de dependentă, iar această dependență poate apărea în moduri foarte nepotrivite. Tu vrei doar dragostea care ți se cuvine, deși poți părea înfiorătoare.

Nu te consideri dependentă și nevoiașă, ci o persoană care urmărește ceea ce își dorește și îl obține.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cel mai bine te descurci și te dezvolți de una singură, nu ai nevoie de nimeni și de nimic.

Înainte să te implici într-o relație cu cineva îți instruiești partenerul cu privire la independența și libertatea pe care ți le dorești în cuplu.

Este foarte important pentru tine să fii lasată să faci ce simți și să fii exact așa cum ești. Să fii acceptată și nimeni să nu încerce să te schimbe.

Știi că dacă partenerul tău are încredere în tine, devii și mai apropiată de el.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te descurci foarte bine singură, dar atunci când te implici într-o relație cu cineva, poți dezvolta o anumită dependență față de acea persoană.

E ca și cum trebuie să te asiguri că, dacă arăți cât de mult ai nevoie de cineva, acea persoană nu te va părăsi sau nu te va trăda niciodată.

Familia este foarte importantă pentru tine, dar nu vei lua o decizie pripită doar pentru a începe procesul de a-ți construi o viață cu cineva. Vei fi atentă și vei face pași mici până când vei fi sigură că poți avea încredere în el.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Tu ești independența întruchipată.

Îți place să faci lucrurile de una singură, cum ar fi călătoriile, drumețiile sau campingul. Îți păstrezi sentimentele pentru tine însăți și încerci să nu împovărezi niciodată pe altcineva cu problemele tale.

Independența, autosuficiența și a fi autonomă sunt calităție pe care le prețuiești enorm.

Citește și: Cum să cucerești bărbatul Vărsător. Cele mai bune sfaturi de seducție 

Pești(19 februarie - 20 martie)

Odată ce te îndrăgostești, dependența față de persoana respectivă crește.

Ești atât de altruistă, încât vei face aproape orice pentru oricine. Dacă cineva îți greșește, vei da mereu o a doua sau chiar a treia șansă. Ai nevoie de cineva pe care să-l iubești, de cineva care să te facă să te simți iubită și de cineva cu care să împărtășești totul.

Nu îți place să faci lucruri de una singură. Ești foarte sensibilă și dacă simți că partenerul tău își pierde interesul, vei oferi și mai multă iubire.

Nevoia de partenerul tău te face extrem de vulnerabilă și acesta poate profita cu ușurință de tine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod