Horoscopul dragostei pentru săptămâna 7-13 martie. De cine se îndrăgostește Vărsătorul în aceste zile?

De cine se îndrăgostește Vărsătorul în aceste zile? Da, o va face!


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea un minunat sentiment de dragoste în această săptămână. Vei rămâne destul de deschis/ă în privința iubirii tale pentru partener/a.

Dacă stai departe de iubitul sau iubita ta, atunci poți petrece ore întregi vorbind la telefon.

Dacă ești singur/ă, poți întâlni pe cineva special.

Săptămâna aceasta, relația ta cu socrii tăi se va îmbunătăți. De asemenea, îți vei exprima dorința de a petrece mai mult timp cu soțul și familia acestuia. 

Citește și: Horoscopul lunii martie. Capricornul trebuie să înțeleagă că toate vin la timpul lor

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână vei fi lăudat/ă mai mult decât oricând de sexul opus. Vei observa, de asemenea, că tuturor le va plăcea să interacționeze cu tine.

De asemenea, o problemă de sănătate a soțului tău începe să dispară în aceste zile și asta te va ajuta să îți faci curajul de a discuta mai profund despre mariajul vostru.

Dacă ai pe cineva, dar nu ești căsătorit/ă, vor exista discuții despre viitorul comun.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta apare ideea căsătoriei cu partenerul/a de viață. Cu toate acestea, înainte de a face pasul cel mare, trebuie să vă cunoașteți familiile și să încercați să le convingeți să vă accepte relația.

De asemenea, astrele îțisugerează să fii amabil/ă cu toată lumea și să te comporți înțelept.

Aceste zile par a fi foarte romantice, în special dacă ești căsătorit/ă, te vei apropia mai mult de persoana iubită și vei petrece mai mult timp cu ea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta s-ar putea să pleci undeva departe din anumite motive, dar îți vei păstra relația așa cum este, vorbind cu persoana iubită prin intermediul rețelelor sociale.

De asemenea, toate neînțelegerile or fi rezolvare și amândoi vă veți oferi iubire unul altuluia. Vei experimenta, poate, o dragoste mai profundă zilele acestea.

Veți găsi soluții bune pentru amândoi pentru toate problemele cu care vă confruntați.

Leu(22 iulie - 22 august)

Viața ta amoroasă se va menține foarte bună pe tot parcursul acestei săptămâni.

Din când în când îi vei oferi cadouri frumoase persoanei de lângă tine. Aceste eforturi depuse de tine vor avea un impact pozitiv asupra partenerului/ei, iar atitudinea lui va fi mai plină de iubire.

Tu și soțul tău veți crea împreună cele mai bune amintiri și, de asemenea, veți încerca să îmbuntățiți ce este de îmbunătățit.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Din cauza numeroaselor momente negative care au loc în viața ta amoroasă, va exista o creștere a tensiunii mentale și vei fi extrem de neliniștit/ă.

Vei depune eforturi și vei face tot posibilul să rezolvi problemele, dar nu va fi o sarcină deloc ușoară.

Adesea uiți că partenerul/a de viață face atâtea pentru tine și nu există comunicare. Într-o astfel de situație, oferă-i din când în când câte un gest de apreciere sau o vorbă frumoasă. Dacă nu îl/o surprinzi în aceste zile, atunci probabil vei provoca și mai multe probleme. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragostea este un sentiment blând pe care nu toată lumea îl înțelege. Deci, a fi mai degrabă emoțional decât practic te va ajuta să îți consolidezi relația în această săptămână.

Într-o astfel de situație, dacă ești unul dintre nativii norocoși, poți să te căsătorești cu persoana iubită.

Dacă ești deja căsătorit/ă, viața ta amoroasă va fi favorabilă în aceste zile. Te vei simți în largul tău și nu vei avea nicio problemă în a comunica cu soțul sau soția ta.

De asemenea, în cazul în care ai copii, poți primi unele vești bune din partea lor, vești care vă vor suda ca și cuplu și mai tare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta, este posibil să ai înclinații romantice către o persoană de sex opus.

Ai toate șansele să întâlnești acea persoană la locul de muncă. Prin urmare, ești sfătuit/ă să fii amabil/ă cu toată lumea pe care o întâlnești.

Cu toate acestea, trebuie să accepți sfaturile altora înainte de a lua orice decizie.

Dacă ai deja pe cineva, s-ar putea să ai mai multe activități împreună cu persoana iubită. Acest lucru vă va consolida relația.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei vedea schimbări pozitive în viața ta amoroasă.

Persoana iubită poate deveni partenerul/a tău de viață și, dacă vorbești sincer cu ea, cel mai probabil vei primi un răspuns pozitiv.

Dacă ești căsătorit/ă deja, vei avea șansa de a petrece mai mult timp cu soțul sau soția, ceea ce va aduce prospețime relației voastre.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta va trebui să te ferești de tot ce e rău și inutil. În caz contrar, atât tu, cât și persoana iubită vă veți implica într-o problemă de care va fi imposibil să mai scăpați.

În aceste zile îi poți reaminti soțului/soției de neașunsurile și eșecurile sale, ceea ce te va face să înfrunți furia lui/ei.

Într-o astfel de situație, ar fi mai bine să nu te plângi de nimic legat de persoana iubită în nicio situație, deoarece poate agrava situația. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Numeroasele tale responsabilități te vor face să te simți frustrat/ă în această săptămână, deoarece ai vrea să petreci mai mult timp cu persoana iubită și acest lucru nu este posibil.

Cu puțin mai mult pozitivism și cu un zâmbet pe față vei reuși să te descurci cu toate.

Dacă ești singur/ă, vei simți o atracție puternică pentru cineva pe care abia îl întâlnești.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta vine cu câteva schimbări importante. Există posibilitatea să cunoști o persoană de care să te îndrăgostești pe loc. Acest lucru se poate întâmpla prin intermediul muncii. Prin urmare, socializează cu ceilalți.

Dacă ai deja pe cineva, vei descoperi noi calități în partenerul/a de viață și asta vă va face relația și mai puternică decât înainte.

De asemenea, vor exista semne pozitive și amândoi vă veți apropia unul de celălalt uitând de neînțelegerile din trecut. De asemenea, puteți să vă faceți planuri de căsătorie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod