Anastasiia Lenna, fostă Miss Ucraina, își apără țara cu arma în mână: „Toți cei care trec granița cu intenția de a invada vor fi uciși!”

Fosta Miss Ucraina 2015, Anastasiia Lenna, a distribuit pe rețelele de socializare imagini în care apare înarmată și pregătită să-și apere țara de invazia rușilor.

„Toți cei care trec granița Ucrainei cu intenția de a invada vor fi uciși!”, a spus fosta Miss Ucraina într-o postare pe Instagram Story, în care a adăugat o imagine cu soldați înarmați care blochează un drum.

Ea a mai publicat o imagine în care Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este însoțit de soldați. Lenna l-a numit pe Zelenski „un lider adevărat, puternic”.

Citește și: Giorgio Armani și-a prezentat noua colecție în liniște, ca semn de respect pentru Ucraina. „Ceva tulburător se petrece în jurul nostru”


Pe 24 februarie, Rusia a invadat Ucraina, la ordinul președintelui rus Vladimir Putin. Mii de ucraineni au fugit din calea războiului, în special femei, copii și bătrâni, însă mulți alții au ales să lupte pentru a respinge invazia Rusiei. 

Fosta Miss Ucraina s-a folosit de contul său Instagram, unde este urmărită de peste 200.000 de persoane, pentru a-i încuraja pe ucraineni să lupte pentru țara lor, dar și pentru a obține susținere din partea celor din afara țării.

Ea le-a cerut statelor din Vestul Europei să elimine Rusia din sistemul bancar SWIFT.

SWIFT, Societatea de Telecomunicație Interbancară Mondială, procesează tranzacții în valoare de trilioane de dolari și este folosită în întreaga lume de peste 11.000 de bănci și instituții bancare.

Uniunea Europeană, Statele Unite și aliații lor au fost de acord să elimine unele dintre băncile Rusiei din sistemul internațional de plată, pe care Rusia se bazează pentru exporturile de gaz și petrol.

Anastasiia i-a îndemnat pe ucraineni să îndepărteze toate indicatoarele de pe drumurile publice pentru a îngreuna orientarea trupelor invadatoare prin Ucraina.

„Demontați indicatoarele rutiere de pe toate drumurile țării.
Inamicul nu se poate orienta în teren. Să-i ajutăm să ajungă direct în iad”, a scris ea pe Instagram.

Lenna a publicat pe Instagram Story un îndemn pentru cei care vor să lupte alături de Ucraina, indiferent de naționalitatea lor.

„Președintele Ucrainei, Volodemir Zelenski, s-a adresat tuturor cetățenilor din țările străine care sunt prieteni ai Ucrainei. Oricine dorește să se alăture în lupta pentru menținerea securității în Europa și în lume pot veni să lupte alături de ucraineni împotriva invadatorilor secolului 21. Întrebați la ambasadă! Veniți să luptați alături de noi!”, a spus fosta Miss Ucraina.

Anastasiia Lenna a studiat marketing și management la Universitatea din Kiev.
Ea a lucrat ca model, precum și ca manager de relații publice în Turcia. Lenna vorbește cinci limbi străine și a lucrat ca translator, potrivit The Sun.

În ultimii ani, ea a postat pe conturile sale de socializare imagini în care poartă echipament militar și pare să se antreneze.

Foto: Instagram/anastasiia.lenna
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
28 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod