Prințul Harry și Meghan Markle, ridiculizați după ce și-au arătat sprijinul față de Ucraina. De ce mesajul lor nu a fost la fel de bine primit ca cel al lui William și Kate?

Meghan Markle și Prințul Harry au fost batjocoriți în mass-media pentru că au spus că sunt alături de Ucraina, dar Prințul William și Kate Middleton au primit o reacție cu totul diferită.

Ducele și ducesa de Sussex au avut rapid o reacție și și-au exprimat solidaritatea în ziua în care forțele ruse au spulberat pacea în Europa prin invadarea Ucrainei.

Harry și Meghan și-au împărtășit indignarea și au condamnat acțiunile lui Vladimir Putin contra Ucrainei printr-un comunicat scurt pe site-ul fundației Archeweell pe 24 februarie.

Mesajul lui Harry și Meghan Markle

 

"Prinţul Harry şi Meghan, ducele şi ducesa de Sussex, precum noi toţi de la Archewell, susţinem poporul ucrainean în faţa acestei încălcări a legii internaţionale şi umanitare, şi încurajăm comunitatea internaţională şi liderii ei să facă la fel".



Cu toate acestea, declarația lor de sprijin a provocat reacții derizorii în rândul unora.

Cel mai înverșunat critic al cuplului regal, Piers Morgan, s-a numărat printre cei care au ridiculizat declarația lor:

"Asta sigur îl va speria pe Putin."

Și editorul publicației Daily Mail, Richard Eden, a postat:

"Totul s-a terminat pentru Putin..."

În timp ce Harry și Meghan au fost batjocoriți deși au avut o primă reacție cu privire la războiul din Ucraina, William și Kate s-au bucurat de empatie în avans.

Poate te interesează și: Prințul William și Kate Middleton, mesaj de susținere pentru Ucraina și Președintele Zelenski


Pierce Morgan a continuat să îi batjocorească pe Harry și Meghan în The Sun cu o poveste online care purta titlul: "Oh, bine lucrat!", iar Richard Eden a subliniat ideea că în timp ce la Harry și Meghan totul se rezumă la vorbe, Prințul William s-a întâlnit cu un bărbat care chiar ar putea face ceva în acest sens.



"Am auzit că a purtat discuții la Palatul Kensington joi cu secretarul Apărării Ben Wallace."

De ce mesajul lor nu a fost primit ca cel al lui William și Kate?


Ulterior, Ducele și Ducesa de Cambridge au transmis și ei un mesaj de susținere pentru Ucraina și pentru președintele Volodimir Zelenski.

Mesajul lui William și Kate


"În octombrie 2020 am avut privilegiul de a-i întâlni pe Președintele Zelenski și Prima Doamnă și de a descoperi speranța și optimismul lor pentru viitorul Ucrainei. Astăzi suntem alături de Președinte și toți oamenii din Ucraina în timp ce luptă cu mult curaj pentru acel viitor", au scris William și Kate pe Twitter.

Se pare că acesta a fost mult mai bine primit și nu a provocat batjocura văzută ca răspuns la mesajul lui Harry și Meghan.



Un titlu din Daily Mail spunea: "'Astăzi suntem alături de președinte și de întreaga Ucraine': William și Kate arată sprijin pentru Kiev într-un comentariu politic rar, în timp ce amintesc de 'privilegiul' de a se fi întâlnit cu președintele Zelensky și soția sa în 2020".

Iar titlul din The Sun: "SEMN DE SOLIDARITATE Prințul William și Kate Middleton 'sunt alături de oamenii din Ucraina' în timp ce 'luptă pentru viitorul lor' în invazia rusă".

Sursă: newsweek

28 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod