Horoscop: Cu cine te potriveşti cel mai bine în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Berbec are o conexiune deosebită cu Gemenii şi Săgetătorii. Află cu cine te înţelegi de minune în această lună, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Cum stai cu banii în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Astrele îţi arată care va fi starea ta financiară în luna octombrie. Descoperă care sunt predispoziţiile pentru zodia ta şi află ce şanse ai să câştigi mai mulţi bani luna aceasta.

Horoscop: Cumpenele tale în luna octombrie, în funcţie de zodie

Vrei să ştii dacă rişti să întâmpini probleme în luna octombrie? Astrele îţi spun ce cumpene ai putea avea, în funcţie de zodia sub influenţa căreia te-ai născut.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Leu cu bărbatul din Capricorn

Sunt două semne care se completează foarte bine în plan sentimental. Leul este un semn de foc, guvernat de Soare, iar Capricornul este un semn de pământ, guvernat de Saturn. Comaptibilitatea

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Rac trece printr-o etapă dificilă în plan sentimental. Află ce ţi-au pregătit astrele în luna octombrie în ceea ce priveşte dragostea şi relaţiile.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Leu cu bărbatul din Săgetător

Este o relaţie pasională, dar dificilă. Ambele zodii sunt semne de foc, dar acest lucru nu le asigură în niciun caz armonia absolută. Atracţia dintre cei doi este foarte puternică şi

Horoscop: Cum îţi poţi găsi marea iubire, în funcţie de karma ta

Nodul Nord este elementul astral care ilustrează legătura între viaţa anterioară şi cea actuală. Acesta îţi spune cum ai trăit în viaţa trecută, ce greşeli ai făcut şi cum le poţi repara în prezent.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Leu cu bărbatul din Scorpion

Sunt două zodii care se potrivesc foarte bine în plan sentimental. Leul este un semn de foc, guvernat de Soare, iar Scorpionul este un semn de apă, guvernat de Pluto şi Marte. Nativele

Horoscopul săptămânii 23-29 septembrie. Citeşte previziunile astrelor pentru zodia ta

Nativa din Gemeni are şanse să se îndrăgostească. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna 23-29 septembrie. Vezi cum vei sta cu sănătatea, dragostea banii sau cariera, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Graniţa dintre Fecioară şi Balanţă. Ce semnifică şi cum te afectează?

Faci parte din Cuspida Frumuseţii dacă te-ai născut între 19 şi 24 septembrie.  Aceşti nativi sunt mereu în căutarea frumuseţii şi senzualităţii. Sunt persoane care se simt

Horoscopul Soarelui în Balanţă. Descoperă cum te influenţează, în funcţie de zodia ta

Descoperă cum vei fi afectată de tranzitul Soarelui prin zodia Balanţei. Află ce aspecte ale vieţii tale vor fi cel mai puternic marcate timp de o lună, în perioada 23 septembrie - 22 octombrie.

Horoscop: Cumpenele tale din această toamnă, în funcţie de zodie

Nativa din Taur are probleme de comunicare cu partenerul de viaţă. Află ce cumpene ai putea avea în această toamnă, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Cum stai cu banii în toamna asta, în funcţie de zodie

Nativa din Berbec va avea multe cheltuieli neprevăzute. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află care va fi situaţia ta financiară în această toamnă.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Leu cu bărbatul din Balanţă

Sunt două semne care nu se potrivesc prea bine. Leul este un semn de foc, guvernat de Soare, iar Balanţa este un semn de aer, guvernat de Venus. Deşi poate exista o atracţie imediată între

Horoscop: Cum stai cu dragostea în toamna asta, în funcţie de zodia ta

Nativii din Balanţă pot întâmpina probleme serioase în cuplu. Descoperă ce ţi-au pregătit astrele în plan sentimental în această toamnă, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Leu cu bărbatul din Fecioară

Fecioara este un semn de pământ, guvernat de Mercur, iar Leul este un semn de foc, guvernat de soare. Relaţia dintre cei doi nativi este una dificilă, fără prea multe şanse de reuşită.

Horoscop: Cât este de imatur, în funcţie de zodia lui. Află dacă poţi avea încredere în el

Astrele îţi arată dacă iubitul tău este un bărbat de încredere, matur şi responsabil sau dacă are tendinţa de a se comporta ca un copil la orice vârstă. Descoperă cât de mult pe poţi baza pe el, în funcţie de zodie.

Horoscopul săptămânii 16-22 septembrie. Află ce ţi-au pregătit astrele

Nativa din Capricorn trebuie să ia decizii importante cu privire la bani. Citeşte previziunile astrelor pentru săptămâna 16-22 septembrie şi află cum vei sta cu sănătatea, dragostea, banii sau cariera, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Leu cu bărbatul din Leu

Leul este un semn de foc, guvernat de Soare. Relaţia dintre doi nativi ai acestei zodii poate fi pasională, furtunoasă, dar şi instabilă. Nativii din Leu sunt persoane foarte hotărâte, care

Horoscopul de duminică. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Nativa din Săgetător va fi cu un pas mai aproape de realizarea unui plan important. Citeşte previziunile astrelor pentru această duminică şi află ce ţi-au pregătit în materie de sănătate, dragoste sau bani.