Horoscop 14 iunie: Probleme în dragoste pentru Pești. Berbecul întâlnește pe cineva nou

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Chiar dacă Venus, planeta iubirii, pasiunii și dorinței radiază de energie, simți că astăzi nu este ziua ta pentru a fi romantic/ă. Dacă ești singur/ă, vei întâlni întâmplător o persoană foarte inteligentă, cel mai probabil din zodia Pești.

Taur


Astăzi vei fi foarte sensibil/ă și vei pune la suflet chiar și cele mai mici lucruri. Nu te supăra dacă șeful tău face niște aluzii subtile către tine sau dacă glumește pe seama ta. Totul e o joacă!

Gemeni


Emoțiile tale se vor dezlănțui astăzi. Ești suprasolicitat/ă și ai nevoie de o noapte bună de pace și liniște.
Fă tot posibilul ca asta să se întâmple. S-ar putea ca norocul la bani să te ocolească și de această dată.


Rac


S-ar putea să observi că un flirt ocazional se intensifică... Este vorba de o persoană specială, dar oare este singură și disponibilă? Fă o scurtă cercetare înainte de trece la următorul pas!

Leu


S-ar putea ca norocul la bani să nu fie evident pentru tine, dar există o mulțime de oameni care te invidiază. Nu lăsa un șef morocănos să îți strice ziua! Stai pe poziție și cunoaște-ți valoarea.

Fecioară


Fă ceva ce ți-ai dorit dintotdeauna.
Să-ți faci timp pentru hobby-uri și activități care îți plac poate ajuta la liniștirea minții. În ceea ce privește dragostea, nu-ți poți ține sentimentele ascunse pentru totdeauna.


Balanță


Dacă ești implicat/ă într-o relație pe termen lung, atunci astăzi ar putea fi ziua în care veți discuta despre subiecte mai serioase, cum ar fi căsătoria și copiii. Dacă ești singur/ă, vei fi respins/ă de cineva și te va durea.

Scorpion


Urăști să ți se spună ce să faci, de fapt nu vei accepta acest lucru și poți face exact invers. Astăzi vei merge intenționat pe propriul tău drum și acest lucru va fi alimentat doar de opoziția partenerului/ei de viață.

Săgetător


Astăzi, nivelul tău ridicat de energie continuă și vei îndrepta acest lucru spre abordarea barierelor din calea progresului tău.
Nu ai chef să accepți un NU ca răspuns, vei bate la uși și îți vei face oportunități singur/ă.


Capricorn


Atenție la durerile bruște de cap sau la tulburările de stomac. Problemele de sănătate de astăzi apar și dispar rapid. Cu toate acestea, trebuie să investighezi mai adânc despre ce este vorba.

Vărsător


Eșți dornic/ă să acționezi impulsiv și ai nevoie de libertatea de a te exprima, fără întrebări. Încearcă să elimini din viața ta oamenii care nu te acceptă așa cum ești și care nu te respectă.

Pești


Ziua de astăzi va fi neliniștită pentru tine.
De ce? Pentru că persoana iubită te pune într-o situație în care nu ai mai fost pus/a până acum. Dacă simți că nu te mai iubește și că se întâmplă ceva, discutați serios!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod