Horoscop 15 iunie: Pierderi financiare pentru Gemeni. Presiuni din partea familiei pentru Fecioare

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Persoana iubită ar putea avea nevoie de timp de una singură astăzi. Înțelege asta și respectă asta. Dacă ești singur/ă, te vei distra foarte bine cu cineva de care îți place mult. Nu se știe încotro o vor lua lucrurile.

Taur


Dacă ai prieteni în țări străine, astăzi este cea mai bună zi fie pentru a merge să-i vizitezi, fie pentru a-ți planifica o excursie pentru a-i vedea. Poartă roșu și vei avea noroc la bani și vei fi protejat/ă.

Gemeni


Astăzi vei avea parte de o pierdere financiară la care nu te așteptai. Sfatul zilei este să iți deschizi un cont de economii, dacă nu ai deja unul.
Încearcă să pui ceva deoparte pentru situații că cea prin care treci astăzi.


Rac


Sănătatea ta este una foarte bună. Reușești cu brio să scapi de toată energia negativă prin sport și, astfel, să fii bine și la minte și la corp. Spre seară, oferă o mâna de ajutor celui care ți-o cere.

Leu


Ești o persoană blândă, în ciuda a ceea ce pare. Oricât de mult refuzi să recunoști, ai nevoie de multă atenție. Cu toate acestea, nu fii disperat/ă după asta astăzi, deoarece unii oameni din jurul tău chiar trec prin drame.

Fecioară


Dacă ești singur/ă, te vei simți presat/ă să îți faci un iubit/o iubită.
Probabil familia pune această presiune pe tine. Nu face nimic din ceea ce nu îți doreșîi, indiferent cine ți-ar spune altfel.


Balanță


Dacă trebuie să mergi la cumpărături astăzi, asigură-te că nu cheltuiești în exces. Mai ales pe haine! Te-ai gândit să faci o listă doar cu strictul necesar? În felul acesta îți vei salva banii!

Scorpion


Nu poți să faci sport din când în când și să te aștepți să vezi rezultate. Antrenamentul necesită dăruire, repetiție și muncă grea. Fii conștient/ă de asta, deoarece un trup bine sculptat nu pică din cer.

Săgetător


Încearcă să fii mai blând/ă cu tine și să accepți ceea ce simți fără vreo rușine.
Permite-ți să ai anumite trăiri și reacții, cum ar fi să plângi. Nu ține totul în tine cum faci de obicei, pentru că nu este deloc sănătos.


Capricorn


Dacă ești împreună cu cineva, vei simți nevoia de a-ți exprima dragostea nu numai prin cuvinte, ci și prin cadouri și afecțiune. Dacă ești singur/ă, te vei bucura de compania unui Săgetător sexy.

Vărsător


Dacă gândul de a călători singur/ă te sperie, roagă-ți cel mai bun prieten sau un membru al familiei să te însoțească în călătoria pe care trebuie să o faci. Numerele tale norocoase de astăzi vor fi 4 și 13.

Pești


Vei avea o zi uimitor de productivă astăzi, plină de idei grozave.
Cu toate acestea, cineva de la serviciu îți va cere să îi împrumuți bani. Fii atent/ă despre ce sumă este vorba, dacă este prea mare, refuză politicos.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod