Am intrat în zodia Săgetătorului: Cum ne afectează?

De pe 22 noiembrie, Soarele intră în Săgetător, unde va sta până pe 21 decembrie. Această tranziţie ne scoate din etapa întunecată şi dramatică în care ne băgase Scorpionul şi ne aduce

Horoscop: Cât de dependent e de tine, în funcţie de zodia lui

Într-o relaţie, unii bărbaţi vor ca iubita lor să fie lângă ei la bine şi la rău, în timp ce alţii preferă să hoinărească pe cont propriu, chiar dacă au o parteneră de cuplu. În funcţie de cele 12 semne zodiacale, putem realiza un top al bărbaţilor...

În ce zodii sunt cei mai duplicitari bărbaţi?

Evele votează pe forum în ce zodie este cel mai duplicitar bărbat, într-u post din 2006, în care şi acum se mai adaugă "dovezi". Iar prin duplicitari se înţelege în cazul de faţă bărbaţi

Horoscop: Ce Revelion ţi se potriveşte în funcţie de zodie

În cazul în care încă nu ţi-ai făcut planuri de Revelion, iată cum ar trebui să petreci noaptea dintre ani, potrivit semnului tău zodiacal. Fie că vorbim de petreceri fanteziste sau accesibile oricărui buzunar, află ce fel de Revelion ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta.

Zodia ta: Cum reacţionezi când ai dreptate?

Ai dovedit că ai dreptate, într-o situaţie în care toată lumea căuta soluţii. Sau ai avut o idee în care nimeni nu avea încredere, dar care în final s-a dovedit senzaţională. Îţi strigi

Horoscop: Cum stai cu dragostea în iarna asta

Frigul de afară ne avertizează că iarna se apropie, aşa că suntem tot mai curioase să vedem ce ne pregătesc astrele în plan amoros în aceste luni de ger. Află cum te vei încălzi în iarna 2011-2012: te va strânge cineva la pieptul lui sau vei da piept cu certuri înfierbântate?

Horoscop: Cum îţi dai seama că te prosteşte

Semnul zodiacal în care s-a născut acel tip drăguţ, care îţi face ochi dulci, află că îi influenţează modul în care te minte. Află cât de tare te-ar minţi, dar şi cum poţi să-l prinzi, în funcţie de zodia lui!

Horoscop: Cum vă feriţi de despărţire

În funcţie de data aniversării voastre, poţi afla care este semnul zodiacal care vă guvernează relaţia. Zodia în care s-a născut relaţia ta cu iubitul îşi lasă amprenta asupra voastră ca şi cuplu, aşa că e important să ştii care sunt influenţele ei negative, în primul rând.

Horoscop: Cum să-l abordezi în funcţie de zodia lui

Iubitul tău este cel care ia mereu iniţiativa când vine vorba de sex? Sigur că e comod să-l aştepţi pe el să facă prima mişcare, mai ales că o face destul de des... Totuşi, n-ar strica, ocazional, să fii tu cea care dă tonul distracţiei în pat.

Care este cea mai dificilă zodie?

Se întâmplă uneori să dai peste oameni cu care ţi se pare de-a dreptul imposibil să te înţelegi. Cea mai mare problemă este când o astfel de persoană îţi este rudă, coleg de muncă

Horoscop: Ciudăţeniile lui în funcţie de zodie

Uneori, reprezentanţii sexului masculin au reacţii de-a dreptul ciudate atunci când îşi dau seama că s-au îndrăgostit. Iată cu ce fel de ciudăţenii vine la pachet un bărbat atunci când se implică într-o relaţie serioasă, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Descoperă-ţi al şaselea simţ!

Dacă nu ţi-ai folosit încă intuiţia feminină, astrele îţi oferă o mână de ajutor. Află ce ritualuri îţi descătuşează al şaselea simţ, astfel încât să fii cu un pas înaintea tuturor, în funcţie de zodia în care te-ai născut.

Zodia ta: Cât de amuzantă eşti?

Sunt unii oameni care reuşesc să ne binedispună prin simpla prezenţă. Chiar dacă nu se pot lăuda că totul este roz în viaţa lor, fac ce fac şi sunt tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Horoscop: Cu ce replică îl cucereşti, în funcţie de zodie

Fiecare bărbat este atins profund de unele replici care vin din partea femeii iubite. Iar fiecare zodie are anumite sensibilităţi din acest punct de vedere. Prin urmare, află care sunt replicile care îl vor da pe spate şi care îl vor face să se îndrăgostească şi mai mult de tine!

Horoscop: Cine conduce în relaţia ta, în funcţie de zodie

Fiecare om iubeşte în modul său unic. Poate că tocmai de aceea ni se pare, uneori, că unul dintre parteneri iubeşte mai mult, iar celălalt mai puţin. Aceste diferenţe între cum iubim nasc raporturi de putere în relaţie.

Horoscop: Cum îi corectezi defectele, în funcţie de zodie

Oricât de mult îţi iubeşti partenerul de viaţă, este imposibil să nu-i vezi şi defectele. Iar când vine vorba de zodii, se pare că fiecare semn are propriile "hibe". Descoperă care sunt şi cum poţi să i le corectezi.

Horoscop chinezesc: Află ce vrea de la o femeie

În timp ce unii bărbaţi sunt atraşi pe loc de femei sensibile, cu care pot comunica deschis, alţii sunt seduşi de femeile dezinhibate, care emană sexualitate. Ce vor bărbaţii de la o femeie? Răspunsul diferă în funcţie de semnele zodiacului chinezesc.

Zodia şi talismanele tale norocoase

Pentru fiecare zodie în parte există diverse situaţii care aduc tot ceea ce este mai benefic. Este valabil şi în ceea ce priveşte cifrele, zilele sau pietrele preţioase. Există talismane

Horoscop: Cum să-l răsfeţi în funcţie de zodia lui

Vrei să afli care este calea către inima iubitului tău, cum îi poţi intra în graţii după ce v-aţi certat sau cum îl poţi face, pur şi simplu, foarte fericit? Fiecare bărbat are pasiunile sale mistuitoare, iar în funcţie de zodia lui, poţi afla ce fel de răsfăţ îl duce în culmea extazului.

Venus în Săgetător - Energie maximă!

Când Venus intră în Săgetător, de pe 2 noiembrie şi până pe 26 noiembrie, ne vine cheful de ducă. Săgetătorul este întotdeauna în căutarea păşunii mai frumoase şi mai verzi, iar în