Horoscop: Ce parte a corpului să dezgoleşti în ţinuta de Revelion

Dacă vrei să atragi atenţia cuiva anume la petrecerea de Revelion poţi să apelezi la sex-appeal-ul tău şi să dezgoleşti discret partea corpului care este considerată punctul forte. Află în funcţie de zodia ta cum îl poţi cuceri definitiv!

Horoscop: Cum să-l seduci de Revelion în funcţie de zodia lui

Fie că petreci Revelionul cu noul iubit sau cu prietenii, printre care se află şi bărbatul de care îţi place, sfaturile de mai jos te ajută să-ţi seduci alesul, în funcţie de zodia lui. Iată ce anume îl va cuceri la tine în noaptea dintre ani!

Horoscop 2012: Câţi bani va câştiga partenerul tău anul viitor

În prima parte a anului 2012 astrele nu ne servesc mari câştiguri pe tavă, dar lucrurile se schimbă în a doua parte. Află cum va sta iubitul tău la capitolul bani în anul 2012 în funcţie de zodia lui, dar şi cum îl poţi ajuta să aibă parte de un an profitabil.

Horoscop: Top 3 fantezii ale partenerului tău în funcţie de zodie

Sexul cu iubitul tău s-a transformat într-o cursă rapidă până la orgasm? E cazul, atunci, să aduci un strop de fantezie în viaţa vostră. Arată-i că vrei să-i împlineşti cele mai ascunse dorinţe. Iată primele trei fantezii sexuale pe care le are cu tine, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Cum te simţi de Sărbători în funcţie de zodia ta

Febra pregătirilor pentru Sărbători le va prinde pe unele zodii gata de acţiune, iar pe altele pe picior greşit. Află în cel fel îţi afectează astrele starea de spirit în această perioadă şi ce poţi face ca să fii în formă maximă de Sărbători, în funcţie de zodia ta!

Horoscop: Cum să te înţelegi cu soacra ta, de Sărbători

De Sărbători, întâlnirile cu familia şi rudele sunt inevitabile. Iar dacă în plan ai şi o întâlnire cu soacra, pe care acum o vezi pentru prima dată sau de care nu eşti tocmai ataşată,

Horoscop: Cum îi place să petreacă Sărbătorile în funcţie de zodia lui

De Sărbători, femeile ştiu ce vor, bărbaţii, nu prea. De aceea, în sezon de sărbătoare am putea spune că domnii sunt fiinţe mai complicate decât doamnele şi domnişoarele, care, în principiu nu vor decât un cadou frumos împachetat, un strop de romantism şi o cină cu iubitul.

Horoscop: Fă-l să creadă că eşti sufletul lui pereche. Află cum!

Eşti îndrăgostită până peste cap de un bărbat şi vrei să ajungi direct la inima lui? Fă-l atunci să creadă că sunteţi suflete pereche şi că vă stă scris în stele să fiţi împreună pentru totdeauna. Nu trebuie decât să ştii zodia în care s-a născut...

Zodia ta: Cât de fericite vor fi Sărbătorile pentru tine?

Ai observat că luna aceasta, în special cu apropierea Sărbătorilor, parcă ai depus mai mult efort pentru ca lucrurile să meargă bine şi să te înţelegi aşa cum trebuie cu oamenii? Ei

Horoscop: Ce să faci ca să ai mai mult chef de sex, în funcţie de zodia ta

Dacă la începutul relaţiei abia aşteptai să petreci o noapte împreună cu iubitul tău, mai nou preferi să adormi imediat ce pui capul pe pernă? Oboseala şi rutina îşi spun cuvântul, iar pofta ta de sex păleşte pe zi ce trece? Iată ce trucuri te ajută să-ţi recapeţi pofta de sex, în funcţie de zodia ta!

Horoscop: Ce inhibiţii sexuale are, în funcţie de zodia lui. Scapă-l de ele!

Vrei să creezi atracţie sexuală maximă între tine şi iubitul tău când faceţi dragoste? Evită atunci să comiţi acele greşeli care i-ar reduce pofta de sex la zero! Află ce inhibiţii sexuale are în aşternut şi ce poţi face ca să vă contopiţi total în timpul sexului.

Horoscop 2012: Ce şanse ai să ţi se împlinească dorinţa secretă

Astrologii spun că în anul 2012, mai ales în prima jumătate a anului, vom avea parte de conjuncturi destul de dificile. Aşadar, dacă ai o dorinţă secretă, care depinde şi de un dram de noroc, ar fi bine să ştii care sunt piedicile pe care ţi le pun în cale astrele în 2012.

Horoscop 2012: Alege-ţi prietenele în funcţie de zodia ta şi a lor

"Se spune că nimic nu durează o veşnicie: visurile se schimbă, trendurile vin şi pleacă, dar prieteniile nu se demodează niciodată!", spunea personajul Carrie Bradshaw în celebrul serial "Sex and the City". În 2012 alege-ţi prietenele ţinând cont şi de compatibilitatea astrală dintre voi.

Cu cine te potriveşti cel mai bine în pat

Atracţia sexuală neobişnuită pentru o persoană poate fi determinată şi de astre, nu numai de feromoni sau alte criterii stabilite de cercetărori drept cauzele principale. Şi pentru că

Horoscop 2012: Perioadele perfecte pentru sex, în funcţie de zodia ta

Momentele în care te simţi atrăgătoare, iar sexul este mai intens şi satisfăcător depind şi de influenţa astrelor asupra ta. Ele te îmbracă într-o aură senzuală şi îţi cresc libidoul. Află în ce perioade ale anului 2012 vei avea parte de cele mai tari partide de sex, în funcţie de zodia ta!

Horoscop 2012: Ce pericole te pândesc în dragoste, anul viitor

În anul 2012 astrele favorizează noi începuturi şi tot felul de răsturnări de situaţie. Ca să ai o viaţă de cuplu armonioasă în noul an, află ce pericole o pândesc şi cum le poţi îndepărta. Iată previziunile astrale pentru zodia ta şi ce lecţii amoroase e cazul să înveţi în 2012!

Horoscop 2012: Ce şanse ai să te ceară de soţie

Încă nu ţi-ai găsit jumătatea sau poate eşti deja implicată într-o relaţie serioasă, dar care nu pare să ducă nicăieri? Indiferent cât de tristă este viaţa ta amoroasă din prezent, află în continuare, din predicţiile pentru zodia ta, care sunt şansele să primeşti în anul 2012 o cerere romantică în căsătorie!

Horoscopista: Află de la expert în ce zodie este soţul ideal

Te-ai întrebat vreodată care este secretul căsniciilor lungi şi fericite? Astrele îşi pun puternic amprenta asupra relaţiilor pe care le legăm cu cel pe care l-am ales la bine şi la greu.

Mercur retrograd: Ai grijă ce spui!

Până pe 14 decembrie, Mercur retrograd în Săgetător ne dă tuturor bătăi de cap şi ne poate aduce pe marginea unor conflicte iscate de câteva cuvinte spuse fără a sta prea mult pe gânduri.

Horoscop 2012: Ce şanse ai să rămâi singură

În anul 2012 unele inimi vor fi frânte, în timp ce altele îşi vor găsi perechea. Află care sunt şansele să rămâi singură, fie din cauză că bărbatul potrivit nu ţi-a ieşit în cale, fie din cauză că relaţia în care te afli nu va supravieţui influenţei astrelor în 2012. Vezi predicţiile pentru zodia ta.