Horoscop: Cât de iertător e în funcţie de zodia lui. Descoperă cum îl împaci

Unii bărbaţi acordă o a doua şansă, în timp ce alţii taie răul din rădăcină. Din ce categorie face parte iubitul tău? Răspunsul îl afli în funcţie de zodia lui. Află cât de repede trece peste o ceartă, cât de dispus e să lase de la el şi să te ierte când greşeşti!

Horoscop: Gestul cu care îi frângi inima în funcţie de zodia lui

Şi bărbaţii suferă din dragoste, şi ei îşi fac iluzii şi pot fi dezamăgiţi. Diferenţa este că ei nu-şi arată întristarea, ci preferă să meargă mai departe, cu sau fără femeia care i-a rănit. Vrei să afli cu ce gest îi frângi inima? Citeşte predicţiile pentru zodia lui!

Răspunsuri la întrebări sensibile, în funcţie de zodie

Citeşti zilnic horoscopul dar te tot întrebi cum reacţionează o persoană în funcţie de zodie, la o întrebare foarte delicată? Ca să nu fii luată pe nepregătite de un răspuns dureros de

Horoscop: Ce gesturi îi taie cheful de sex în funcţie de zodia lui

Se spune că bărbaţii se plictisesc destul de repede când fac sex cu aceeaşi femeie. Dacă vrei să-i menţii vie atracţia lui pentru tine, e important să eviţi repetarea acelor gesturi care îl plictisesc teribil, dar care ţie poate că ţi se par fireşti.

Horoscop: Ce exerciţii de fitness ţi se potrivesc în funcţie de zodia ta

Dacă ai fost cam sedentară în ultima vreme şi vrei să te mai dezmorţeşti puţin, ar fi bine să practici un sport care să ţi se potrivească, adică un sport de care să nu te laşi după două, trei încercări.

Marte retrograd între 22 ianuarie - 14 aprilie. O perioadă sensibilă!

De pe 22 ianuarie până pe 14 aprilie, Marte va avea o mişcare retrogradă, ceea ce ne va aduce cu siguranţă tot felul de încurcături, încetiniri şi revizuiri importante în vieţile noastre.

Horoscop: Ce fel de preludiu îl incită în funcţie de zodie

Nu încape îndoială că bărbaţii se bucură de fiecare partidă de sex. Totuşi, au şi ei fantezii despre cum şi-ar dori să înceapă o noapte de amor, ce anume i-ar incita la maxim şi i-ar aduce la orgasm într-un ritm ameţitor.

Horoscop: Ce greşeli să eviţi când vrei să-l seduci. 3 exemple

Îţi doreşti să seduci un bărbat şi să-l convingi, mai apoi, să se implice într-o relaţie serioasă cu tine? Dacă tu te gândeşti deja la un viitor cu el, dar el pare indecis, nu comite următoarele greşeli. Iată ce tactici de seducţie îl pun pe fugă, în funcţie de zodia lui!

Horoscop: Cum să obţii ce vrei de la iubit în funcţie de zodia ta

Dacă la început îţi făcea toate poftele, iată că timpul a trecut, iar iubitul tău s-a culcat pe-o ureche şi, mai nou, se aşteaptă ca tu să faci diverse lucruri ca să-l ţii lângă tine. Dacă vrei să fii din nou în avantaj, iată cum te ajută zodia în care te-ai născut să obţii ce îţi doreşti de la iubitul tău.

Luna plină şi efectele asupra relaţiei tale

Luna plină din rac este una dintre cele mai puternice influenţe asupra atmosferei din familie, ce va continua până la finalul săptămânii. Dacă îţi este greu să indici cu exactitate

Horoscop: Cât de repede se implică într-o relaţie în funcţie de zodia lui

Unii bărbaţi n-ar renunţa pentru nimic în lume la burlăcie, în timp ce alţii se gândesc la însurătoare şi copii destul de repede. Diferenţa dintre cele două mentalităţi poate fi făcută şi de semnul zodiacal. Află cât de repede s-ar implica într-o relaţie în funcţie de zodia lui!

Venus în Peşti: Ce îţi rezervă astrele în dragoste

Începând cu 14 ianuarie şi până pe 8 februarie, Venus va tranzita sensibila zodie a Peştilor. Acest aspect va influenţa puternic viaţa amoroasă, dar şi tot ceea ce ţine de frumos, fie că e

Horoscop: Înclinaţii criminale în funcţie de zodia ta. Scapă de ele!

Un studiu ne informează că cele mai multe crime şi infracţiuni din anul 2011 au fost comise de nativii zodiei Berbec. Astrologii susţin că înclinaţiile criminale ale oamenilor depind şi de semnul zodical. Descoperă cu ce tendinţe criminale te-a înzestrat zodia ta!

Horoscop: Cu ce defecte îl alungi din pat în funcţie de zodia lui

Bărbaţii sunt fericiţi ori de câte ori au ocazia să facă sex, dar asta nu înseamnă că nu au şi ei câteva pretenţii. N-ar trece peste orice defect al partenerei doar ca să se aleagă cu o partidă de sex.

Horoscop: Cumpenele din luna ianuarie în funcţie de zodie. Depăşeşte-le!

În luna ianuarie majoritatea zodiilor se vor confrunta cu momente de cumpănă, ce vor avea legătură cu dragostea, serviciul sau cu sănătatea. Depinde doar de tine să previi necazurile pricinuite de astre şi să treci cu bine peste obstacole.

Horoscopista: Când ai cele mai mari şanse să te îndrăgosteşti în 2012

Pentru unii, 2012 se anunţă un an plin de momente pasionale, clipe de amor fierbinte şi întâlniri care le sucesc complet minţile! Descoperă dacă te numeri printre ei şi care sunt cele mai

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna ianuarie, în funcţie de zodia ta

În luna ianuarie astrele aduc câteva turbulenţe în vieţile noastre amoroase, aşa că ar fi bine să acordăm o mare atenţie relaţiei cu iubitul. Află ce pericole te pândesc în dragoste şi cum poţi depăşi obstacolele cu brio, în funcţie de predicţiile pentru zodia ta!

Horoscop: Gesturi romantice care le plac bărbaţilor în funcţie de zodia lor

Şi bărbaţii pot fi romantici în felul lor… Iar ca să-i ajungi la inimă partenerului tău nu trebuie să-l ademenşti numai cu sex. Îl poţi vrăji şi cu câteva gesturi romantice. Iată care sunt ele, mai exact, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Cum să agăţi pe cine trebuie în noaptea de Revelion

Trecerea dintre ani te prinde la o petrecere fără un partener de cuplu? Înseamnă că va trebui să dai piept cu avalanşa de tipi nepotriviţi care se vor da la tine. În cazul în care visezi să te cuplezi cu cineva chiar de Revelion, ia în seamă trăsăturile zodiei tale.

Horoscop: Ce parte a corpului să dezgoleşti în ţinuta de Revelion

Dacă vrei să atragi atenţia cuiva anume la petrecerea de Revelion poţi să apelezi la sex-appeal-ul tău şi să dezgoleşti discret partea corpului care este considerată punctul forte. Află în funcţie de zodia ta cum îl poţi cuceri definitiv!